Zaljubljen v punco ?• Lepi
• Od: 28.4.2010
Zaljubljen v punco ?
15.7.2010 14:56
Tudi jaz sem se odločil da zaupam mojo težavo na tem forumu...
No stvar je sledeča ... Ena punca mi je fuul všeč.. sam nism tko zlo v njo... nwm al bi jo lahko pozabil ali ne,.. nwm hudo mi je na vse skupaj...pač.. nwm ka naj nrdim.. Zdej nwm par dni nazaj sm pa ugotovil da je ena druga punca men čiiisT amPak res čiisT mejčkn ratala všeč.. sm se bojim da bi se v njo zaljubil... nwm lahku bi z njo pozabil uno punco.. sam kaj naj nrdim če se zalubm v to punco k ma fanta.. ta fant je pa moj frend (David).? ... To se mi je že enkraT zgodl.. pa sm punco pustIl frendu jst sm jo pa preboleval 3 leta... nwm nočem spet tako trpet.(furam safr)! .. Pliss če ma kdo kak nasvet naj piše.! Hvala.! • deadgirl
• Od: 10.7.2010
Re: Zaljubljen v punco ?
15.7.2010 15:08
ja tk:
če si ful vanjo si jo probi priborit[ono k ma tipa] če pa nis prepričan d b rd meu kej z njo se pa raj za uno taprvo odloči. u ljubezni je tko: tut če je tvoj fajn frend njen fant in če si ti ful u njo: NE MU JE PSTIT kr boš pol ti trpeu in jo tm neke prebulvau • masaerror
• Od: 1.6.2010
15.7.2010 16:30
če ma tipa jo pust pr mer.bv v njo sillit kr če ju boš spravu narazn ti bo ona zamerla in neboš meu šans pri njej pa še frenda boš zgubo.
uno drugo punco usvajaj (: • princessme
• Od: 27.1.2010
15.7.2010 16:49
naibolš da tisto 1. osvajaš pa to..če ji bo kej do teba. super.!! :S sam one druge pa bolš d ne k že ma fanta :S • iceQueen
• Od: 17.7.2010
17.7.2010 17:51
Ja, delaj na tem, da dobiš prvo punco, da ti ne bo pozneje žal, aploh če se že dalj časa poznata pa sta dobra prijatelja. Ali pa si predstavljaj kako bi bilo, če bi ta punca dobila novega fanta? Hmm, no, o tem bi bilo dobro premistit, preden jo izpustiš iz rok Pa ne se spuščat v razne ljubezenske trikotnike s svojim prijateljem, ker bo potem še huje. Po tvojem pisanju sklepam, da ti je več do prve punce, kot pa do druge.....tak da, go for it! Ampak to je seveda moje osebno mnenje |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.