kopalne hlače-punca

the.bLonde.one • Od: 1.12.2009 • Prispevkov: 161
kopalne hlače-punca 9.7.2010 22:16
mene zanima kje se kupi take kopalne hlače na elastiko...sm si lan kupla u new yorkrju ene sam so za zategnt pa ježk..nmorm met napu odprt (Klub temu d mam še 1 kopalke spod).sm pa mal močnej postave in pol mi use čez rob pade in ne zgleda mi kul..če mybe veste..
tnx anyway
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: kopalne hlače-punca 10.7.2010 12:57
hmmm... men se zdi d so use ženske kopalne hlače na ježka in elastiko... tko da ti preostane sam d si kupš moške... sj če maš moške nč čudn ne zgleda, kr zadn cajt punce ful nosjo pč kopalne hlače za fante in nea pride tko slb, sm jih že velik vidla...
mojcka • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 129
Re: kopalne hlače-punca 18.7.2010 16:28
am js sm si tut lanskoleto kupla kopalne hlače v newyorkerju ampak kot sm letos gledala tm sploh nism zasledila nekih fuul lepih ženskih kopalnih hlač. tko da sm hitr skočila u nasledno trgovino ( H&M) in tm na moški oddlek .. in glej ga zlomka .. tm najdla en najjače moške kopalne hlače ! pa prou zakoon so .. in prou nč čudn ne zgleda =P
the.bLonde.one • Od: 1.12.2009 • Prispevkov: 161
Re: kopalne hlače-punca 22.7.2010 10:41
huaLa za pomoč ptooo
sm si pred kratkim kupla u hervisu ene take z rožcami [3o€ O.o] pa ene za 8o uaaaa kaj so ble hudeeee
[link][/url]
nwm a je slikco not nalimal..to so hlačee..pa ne ostalga gledat kr je biu dc in sm se šemla Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.