PRVI POLJUB.• KaTTiexD
• Od: 4.7.2010
PRVI POLJUB.
12.7.2010 22:49
heej dobr, vem da je bla ta tema že 100x načeta, sam še useen. stara sm 14 pa se še nism žwalila. in me je ful strah da nam znala. zj me zanima čist use. kaj delaš z usti, kaj delaš z jezikam, kam daš roke, kuko morš bit pustaulen, k pa če negre, kašn je ubčutk, a si res poj neki mokr ukol ust, kok časa traja, ko veš gdaj bo, u kero stran morš glavo ubrnt, gdo bo 1. dau jezn u usta drugmu,...ČIM VEČ! vaše iskušne prosm pa še, usi praute, da to pride samo od sebe. zakaj poj eni napišejo vaja dela mojstra, seprau nmorš nek vadt da ti gre poj u 1. bol? aja, jz mam aparat. staln, zgorej in spodej. a je to zj težava? hwala za odgovore <3<3<3 • ucauca
• Od: 16.9.2009
Re: PRVI POLJUB.
12.7.2010 23:00
ja hoč čist use vedt...bom probu čim več povedat....
pa fnt sm za INFO!...pa tut sm 14str tko da se bolš razmeva ja tapru bom puvedu koj sej zgodu ap tko.... ja pač meu sm punco prve 3 dni pa so mi frendi že težil nj jo že zažvalim pa nj jo zažvalim pa nj jo zažvalim.... pol sm ji pa sam enkrat reku k sploh ni vedla za kva se gre "nimaš kej grewa probat" pa še odgovorila ni pa sm jo zažvalu....žvalila sva se kr doug....pustaulen ko morš bit heh.....u taprvo najbol da u stoje za aparat pa nč ne vem sam NEVEM ZAKAJ BI BIL TO PROBLEM! • KaTTiexD
12.7.2010 23:02
ucauca pravi:ja hoč čist use vedt...bom probu čim več povedat....
pa fnt sm za INFO!...pa tut sm 14str tko da se bolš razmeva ja tapru bom puvedu koj sej zgodu ap tko.... ja pač meu sm punco prve 3 dni pa so mi frendi že težil nj jo že zažvalim pa nj jo zažvalim pa nj jo zažvalim.... pol sm ji pa sam enkrat reku k sploh ni vedla za kva se gre "nimaš kej grewa probat" pa še odgovorila ni pa sm jo zažvalu....žvalila sva se kr doug....pustaulen ko morš bit heh.....u taprvo najbol da u stoje no hvala za aparat pa nč ne vem sam NEVEM ZAKAJ BI BIL TO PROBLEM! • KaTTiexD
12.7.2010 23:06
KaTTiexD pravi:
ucauca pravi:
ja hoč čist use vedt...bom probu čim več povedat....
pa fnt sm za INFO!...pa tut sm 14str tko da se bolš razmeva ja tapru bom puvedu koj sej zgodu ap tko.... ja pač meu sm punco prve 3 dni pa so mi frendi že težil nj jo že zažvalim pa nj jo zažvalim pa nj jo zažvalim.... pol sm ji pa sam enkrat reku k sploh ni vedla za kva se gre "nimaš kej grewa probat" pa še odgovorila ni pa sm jo zažvalu....žvalila sva se kr doug....pustaulen ko morš bit heh.....u taprvo najbol da u stoje no hvala za aparat pa nč ne vem sam NEVEM ZAKAJ BI BIL TO PROBLEM! okej • Boris
• Od: 17.4.2010
12.7.2010 23:15
cja, enako kot zgorni post, fant 14 let xD.
sprva lahko roke daš na njegov pas, al ga pa objameš prek vratu, kokr ti paše, delaš lahko kar hočeš. ja, kokr zgorni post, jezik je lahko tko automatično uporablen ko so usta odprta, al pa ko bo on dau pobudo, boš čutila tko njegovo konico al pa delček, pol boš pa že skopčala zakua se gre moje izkušne... hja, jst sm ji postavi 3 prošne: 1. zapri oči 2. ignorirej okolico 3. prepust se men pa sm jo prašu če je oziroma če bo izpounila use pogoje. je rekla da ja. no, pol sm pa sam pristopu bližje h njej, jo nežo z rokam prjeu za glavo (ne stiskat al pa bit pregroba tko da nč skrbet, use bo lepo steklo • KaTTiexD
12.7.2010 23:18
Boris pravi:cja, enako kot zgorni post, fant 14 let xD.
sprva lahko roke daš na njegov pas, al ga pa objameš prek vratu, kokr ti paše, delaš lahko kar hočeš. ja, kokr zgorni post, jezik je lahko tko automatično uporablen ko so usta odprta, al pa ko bo on dau pobudo, boš čutila tko njegovo konico al pa delček, pol boš pa že skopčala zakua se gre moje izkušne... hja, jst sm ji postavi 3 prošne: 1. zapri oči 2. ignorirej okolico 3. prepust se men pa sm jo prašu če je oziroma če bo izpounila use pogoje. je rekla da ja. no, pol sm pa sam pristopu bližje h njej, jo nežo z rokam prjeu za glavo (ne stiskat al pa bit pregroba tko da nč skrbet, use bo lepo steklo hvaalaa • BlueEyeGirl
• Od: 30.3.2010
13.7.2010 13:14
jz ti lahk za aparat povem d ni problem.. jz ga mam p še nobenga ni motu pr žvaljenju • Insane
• Od: 12.7.2009
13.7.2010 13:58
naj ti dam en nasvet. ko boš šla enkrat v bližnji prihodnosti mimo enega fanta ko bo vsaj malo lep skoči na njega pa ga zalizni. pa bo.xD
če pa ti ni dobra ideja pa počakaj še malo. ker sploh ni nič hudega. ne rabi te biti strah. če te kdo vpraša če si se že mu lahko rečeš ja če ti je neprijetno. ko pa ga boš doživela pa boš vidla da je to najlažja stvar na svetu. nebom rekla najbolj romantična ker je odvisno od fanta.xD • KaTTiexD
13.7.2010 19:08
PacJzBlonda pravi:jz ti lahk za aparat povem d ni problem.. jz ga mam p še nobenga ni motu pr žvaljenju
oo kuul hvala. • KaTTiexD
13.7.2010 19:09
Insane pravi:naj ti dam en nasvet. ko boš šla enkrat v bližnji prihodnosti mimo enega fanta ko bo vsaj malo lep skoči na njega pa ga zalizni. pa bo.xD
če pa ti ni dobra ideja pa počakaj še malo. ker sploh ni nič hudega. ne rabi te biti strah. če te kdo vpraša če si se že mu lahko rečeš ja če ti je neprijetno. ko pa ga boš doživela pa boš vidla da je to najlažja stvar na svetu. nebom rekla najbolj romantična ker je odvisno od fanta.xD hmm, nebi to hh. k bi res rada 1. z enmu k bi ga mela res rada. ampak hvala useen • BlueEyeGirl
• Od: 30.3.2010
13.7.2010 21:49
KaTTiexD pravi:
PacJzBlonda pravi:
jz ti lahk za aparat povem d ni problem.. jz ga mam p še nobenga ni motu pr žvaljenju
oo kuul hvala. iaa.. ni za kei.. srečno • kamakura
• Od: 21.4.2010
13.7.2010 22:02
aparat sploh ni ovira • KaTTiexD
13.7.2010 22:05
kamakura pravi:aparat sploh ni ovira
okj • kamakura
• Od: 21.4.2010
13.7.2010 22:06
KaTTiexD pravi:
kamakura pravi:
aparat sploh ni ovira
okj nb • princessme
• Od: 27.1.2010
13.7.2010 22:37
Boris pravi:cja, enako kot zgorni post, fant 14 let xD.
sprva lahko roke daš na njegov pas, al ga pa objameš prek vratu, kokr ti paše, delaš lahko kar hočeš. ja, kokr zgorni post, jezik je lahko tko automatično uporablen ko so usta odprta, al pa ko bo on dau pobudo, boš čutila tko njegovo konico al pa delček, pol boš pa že skopčala zakua se gre moje izkušne... hja, jst sm ji postavi 3 prošne: 1. zapri oči 2. ignorirej okolico 3. prepust se men pa sm jo prašu če je oziroma če bo izpounila use pogoje. je rekla da ja. no, pol sm pa sam pristopu bližje h njej, jo nežo z rokam prjeu za glavo (ne stiskat al pa bit pregroba tko da nč skrbet, use bo lepo steklo uaau..kako lepo si jo kušnu :$ takih kt ti je pa malo uu..kr topim se :S |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.