prepričanje punce

nuncic • Od: 8.4.2010 • Prispevkov: 6
prepričanje punce 30.5.2010 20:45
Hej js mam pa eno uprašanje......js mam pač eno simpatijo koooo se mama fulllll rada k frenda an.....zej pa se menma ane neki cajta pa bla bla ji govorim neke in pač je rekla da bo do petka premisnla ka hoče met z men da more ugotovit če ji kej pomenim....pa fulll vlk sma skp pa ...pač ane....js sm ji drgač ful ušeč ane pa ona men ane sam neki se boji če hrema narazn neke da boma razdrla prjatlstvo pa neke pa si neki zmišluje...zj me pa zanima kk jo nej prepričam z kakim lepim verzim al kej ???

Huala že unaprej :
sexacko • Od: 29.3.2010 • Prispevkov: 28
Re: prepričanje punce 31.5.2010 18:07
jst mislim,da če bi bla ženska v tebe oz. bi ji biu všeč bi ti takoj rekla JA ko si jo uprašu...ne pa da more premislit ,sej tuki ni nč za premislit

si ji všeč al pa ne

lp SEXACKO
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: prepričanje punce 13.7.2010 22:39
se čist strinjam s temu sekačotm
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: prepričanje punce 14.7.2010 15:06
to majo mnogi taka prepričanja da če se fant pa punca ful družita da sta si že takoj všeč.. sem mela ful probleme s tem ker sma bla z enim frendom ful skup pa me je on pol prašo pa sem mu rekla ne... pa je začeu zakaj se pa pol tolko družim z njim..xD tak da ful dvomim da si ji všeč kot fant ker drugače bi ti že takoj rekla ja.. ker punce v prinerih ljubezni nč ne razmišljamo če bo pokvarlo kaj..xD sry sao tak je..Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.