Sanje.

1 | 2 | >>
RoaRx3 • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 112
Sanje. 1.7.2010 20:39
Jah. vsi vemo kaj so in vsi smo jih že imeli. Saj zdi se mi da. :S
Zanima me, kolkrat na teden vi kaj sanjate, o čem pa na kak način?
Jzt kar velikokrat in ne to, da kakaršne koli sanje. zdijo se mi zelo realne.
Sploh tizte ko se navezujejo na stanje zbujene osebe. Kaj mislim s tem?
No ne dougo nazaj sem šel na počitnice k moji babici. Spomnim se, kako sem sanjal, da je cel svet bil zavit v puščavo. Ljudje so bili brez hrane ter vode. Sad
Tud sam sem to občutil ampak to res kot v kaki resničnosti. :O
Zgodba (sanje) so se odvijale tako: Hodil sem po nekih zapuščenih mestih nakar sem mogel iti pomagati prebivalcem na neko polje v upanju, da bo to leto prineslo kaj za pod zob. vsi smo bili dehidrirani. V glavi sem prav občutil tisto žejo, kot, da bi bilo res. In pa vročino ker je sijalo sonce. Sanje so bile dolge in videti resnične. Ko pa sem se zbudil sem bil čisto prepoten, moje grlo je bilo suho in bil sem zelo ampak res zelo žejen. :/
Velikokrat sanjam tudi, da me neka oseba zavita v črno ogrinjalo lovi po neki vasici z nožem v roki. XD Ampak prav čutim kako počasi tekam in padam po tleh. :O
Jao, nekatere sanje se mi tko Real World zdijo, da najrajš nebi sanjal več. -.-

Je še kdo od vas imel kdaj takšne občutke. take zlo real sanje. :S
Mal povejte pa podebatirimo. Ajde. Wink
zvezdicaa • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 115
Re: Sanje. 1.7.2010 20:52
praujo da se sanje enim uresničjo no men se na žalost niso nikol. Ko sem bla mlajša sem ful sanjala o kačah, o neki lisicah, o tem da je en pršo u mojo sobo in me hotu ubit.. use je blo tko resničn in.. no pol sm se zbudla tut čist prepotena in use..sam zdei zadne 2 lete pa sanjam ful o love o neki k bi rada da bi se zgodil ampak vem da se nikol ne bo in se tut ni Sad.. drugač pa 2 dni nazai sm sanjala da sm bla na pogrebu k mi je stara mama umrla in sm se ful jokala in use ..sam nism se sam u sanjah zares sm se ..ko sem se zbudla sem bla cela objokana..tok u živo sem to doživljala in to že velikrat Sad . full zanimiu je blo pa to da je pa pol danes umrla od stare mame sestra. tko da mogoč se useen kei glede sanj usaj prbližno uresnič Ok razn enkrat se je zgodil u real lajfu čist tko kt sem sanjala oz. si domišlala in tega še zdei ne morm vrjet ..- no mene zanima če so se komu sanje uresničle tko čist tko?
Lp Smile
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: Sanje. 1.7.2010 21:04
js sanam takt k se ubrnem prut sten...

pa če so se mi sanje kdaj uresničle...? Nwm možnne spomnem se...sanje jst koj puzabm sam velikrat kj delamo u šol zunej kokr še nkol nismo pa se mi usakič zdi da sm tak PRIZOR že čist isti vidu ČIST ISTI.....
KATEpeace • Od: 26.4.2010 • Prispevkov: 26
Re: Sanje. 1.7.2010 21:43
to se men tud občasno zgodi d se mi zdi k da se je neki kar se takrat dogaja že zgodil,možn d sm to kdaj sanjala..nwem sploh kko je to možn...
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Sanje. 1.7.2010 21:49
js vidm prihodnosti..k tko ko grem neki kam pa se mi zdi da sm to že vidla pa čeprav vem da tm nism bla nikoli..pa kake smeha,besede..pa se mi zdi da sm to že vidla,slišala..pč tko xD
drgač pa je tko vedn da u sanjah fuuul počasi tekamo hehe.
pa pč enx sm sanjala kak sm se sexala z enim tipom nit sanja se mi ne keri in kaki je na videz..vidla sm samo sebe kak kričim in sm se prepotena..fak ej kake sanje mam js xD
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Sanje. 1.7.2010 22:09
KATEpeace pravi:
to se men tud občasno zgodi d se mi zdi k da se je neki kar se takrat dogaja že zgodil,možn d sm to kdaj sanjala..nwem sploh kko je to možn...

Temu občutku rečemo deja vu. Že dugo nisem brel o tem. Pač štos je v tem da mi gledamo z okami, vidimo pa z možgani in toraj možgani vidijo sliko preden se mi zavedamo al neki tazga in pol se zdi da bi to že vidli al nardili itd.

O sanjah: sanjamo v resnici par sekund preden se zbudimo. Toraj vse steče skozi ''glavo'' zelo hitro, nam pa se zdi zelo dugo. Recimo ko praviš da si bil žejen itd... če gledamo z zdravstvenega vidika xD ti je primanjkovalo tekočine in si se zato zbudo - misli pa so to povezale in ti kao naredile te sanje. Drugač je tudi dokazano da večino sanjaš to kaj misliš zadnih par sekund preden zaspiš (zavesno ali podzavestno). Finta mi je da več ne sanjam nočnih mor oz. že dugo nisem ker ponavadi vedno poskušam mislit na naki lepega ^^

Spomnim da se pa mi je enkrat zgodlo da da sem se vlego zaprl oči in jih odprl pa je že blo jutro. Pa bil sem naspan. Nič nisem sanjo pa to. pa ful prijetno je blo. Mogoče sem celo pado v trans ali sem se sam ''hipnotiziral'' (saj po drugi strani ni težko samo mir moreš met)

No tolko o tem za danes xD
Re: Sanje. 1.7.2010 22:14
mjaw pravi:

pa pč enx sm sanjala kak sm se sexala z enim tipom nit sanja se mi ne keri in kaki je na videz..vidla sm samo sebe kak kričim in sm se prepotena..fak ej kake sanje mam js xD

Mokre sanje mogoče xD ?

Jaz se spomnim da sem dostikrat sanjo da hodim po nekih pokrajnah pa da neki iščem pa vedno preden sem se zbudo sem kao en korak dlje bil od prejšnih sanj.

Aja pa ne dolgo nazaj sem zgrunto kak nazaj zaspat. Pač se zbudiš pa če se spomniš sanj samo zgodbo nadaljuješ pa dalje sanjaš pa zaspiš (no to deluje vsaj za mene)

Moram priznat da sem na čase čuden xD
Re: Sanje. 1.7.2010 22:21
mjaw pravi:
js vidm prihodnosti..k tko ko grem neki kam pa se mi zdi da sm to že vidla pa čeprav vem da tm nism bla nikoli..pa kake smeha,besede..pa se mi zdi da sm to že vidla,slišala..pč tko xD
drgač pa je tko vedn da u sanjah fuuul počasi tekamo hehe.

Omg! Čist enak. Jzt ko sm govoru o onem tipu s nožem. Tam ful počas laufam. XD
Re: Sanje. 1.7.2010 22:23
Pačupa pravi:
KATEpeace pravi:

Temu občutku rečemo deja vu. Že dugo nisem brel o tem. Pač štos je v tem da mi gledamo z okami, vidimo pa z možgani in toraj možgani vidijo sliko preden se mi zavedamo al neki tazga in pol se zdi da bi to že vidli al nardili itd.

O sanjah: sanjamo v resnici par sekund preden se zbudimo. Toraj vse steče skozi ''glavo'' zelo hitro, nam pa se zdi zelo dugo. Recimo ko praviš da si bil žejen itd... če gledamo z zdravstvenega vidika xD ti je primanjkovalo tekočine in si se zato zbudo - misli pa so to povezale in ti kao naredile te sanje. Drugač je tudi dokazano da večino sanjaš to kaj misliš zadnih par sekund preden zaspiš (zavesno ali podzavestno). Finta mi je da več ne sanjam nočnih mor oz. že dugo nisem ker ponavadi vedno poskušam mislit na naki lepega ^^

Spomnim da se pa mi je enkrat zgodlo da da sem se vlego zaprl oči in jih odprl pa je že blo jutro. Pa bil sem naspan. Nič nisem sanjo pa to. pa ful prijetno je blo. Mogoče sem celo pado v trans ali sem se sam ''hipnotiziral'' (saj po drugi strani ni težko samo mir moreš met)

No tolko o tem za danes xD

Pri men je pa tko, da zmeri na kej lepga mislim pa so zmeri grozne sanje. Če pa na kej groznega pa lepo sanjam. XD
loveyou • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 32
Re: Sanje. 1.7.2010 22:29
zvezdicaa pravi:
praujo da se sanje enim uresničjo no men se na žalost niso nikol. Ko sem bla mlajša sem ful sanjala o kačah, o neki lisicah, o tem da je en pršo u mojo sobo in me hotu ubit.. use je blo tko resničn in.. no pol sm se zbudla tut čist prepotena in use..sam zdei zadne 2 lete pa sanjam ful o love o neki k bi rada da bi se zgodil ampak vem da se nikol ne bo in se tut ni Sad.. drugač pa 2 dni nazai sm sanjala da sm bla na pogrebu k mi je stara mama umrla in sm se ful jokala in use ..sam nism se sam u sanjah zares sm se ..ko sem se zbudla sem bla cela objokana..tok u živo sem to doživljala in to že velikrat Sad . full zanimiu je blo pa to da je pa pol danes umrla od stare mame sestra. tko da mogoč se useen kei glede sanj usaj prbližno uresnič Ok razn enkrat se je zgodil u real lajfu čist tko kt sem sanjala oz. si domišlala in tega še zdei ne morm vrjet ..- no mene zanima če so se komu sanje uresničle tko čist tko?
Lp Smile

omg js sm tudi že velikokrat sanjala da je stara mama umrla in se vsakič zbudim vsa objokana....drgač pa ponavadi zmer od fantov sanjam <3
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Sanje. 2.7.2010 13:28
sanje prihajajo iz naše podzavesti..(:
ampak jas mam vedno čudne sanje tak da nikoli nevem kaj naj si mislim.
8 mesecev. sem se skoraj vsako noč.. rez ene parkrat v tem času nisem sanjala tega. drugače pa vsako noč..
no vglavnem. stala sem pred nekih gozdom tam pa je stala ženska ki mi je bila kar podobna.. ampak je bila starejša.. kakih 25 let.. oblečena je bila v poročno obleko in cela krvava.. naglas je jokala.. na začetku sanj je stala potem pa je padla na kolena.. aja pa v rokah je držala krvavi nož...:S no to se mi je ves čas sanjalo.. potem pa me je mama peljala v maribor k neki ženski ki je bla tak malo čudna in je nevem kaj delala z mano.. če koga zanima naj vpraša..xD
no in potem se je to nehalo.(:
Re: Sanje. 2.7.2010 14:13
Insane pravi:
8 mesecev. sem se skoraj vsako noč.. rez ene parkrat v tem času nisem sanjala tega. drugače pa vsako noč..
no vglavnem. stala sem pred nekih gozdom tam pa je stala ženska ki mi je bila kar podobna.. ampak je bila starejša.. kakih 25 let.. oblečena je bila v poročno obleko in cela krvava.. naglas je jokala.. na začetku sanj je stala potem pa je padla na kolena.. aja pa v rokah je držala krvavi nož...:S no to se mi je ves čas sanjalo.. potem pa me je mama peljala v maribor k neki ženski ki je bla tak malo čudna in je nevem kaj delala z mano.. če koga zanima naj vpraša..xD

Insane sanje! :Đ
Mene so starši tud eni gospej pelal sam ne zaradi sanj. Pač pred 3 letim sm zelo vsak večer kašlu in pol sm kr nehu ko sm tja hodu. Lol. xD Drgač pa kok, da se med groznim sanjam nč ne zbudite? XD Jzt zmeri ko kaj takega sanjam ustanem ob 03.00. XD
ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Re: Sanje. 2.7.2010 14:35
jz vedn k sanjam,sanjam,da bežim.xD
pa pred komerkol.pa pot je vedn skor ista.vedn gre od naše hiše,po hribu navzdol...
pol pa se pokrajina spremeni,sam ostane enaka...hm.nwm,kok nj to pojasnem.xD
spremeni se,sam na en način ostane enaka,k je bla.
recimo v dolini teče potok,v mojih sanjah je potok učasih majhna rekica,neverjetn vlka reka al pa sploh ni sledu o vodi.sam nek u glavi mam še kr shrajen,da je to sam potok.xD

uglavnem vedn sanjam,da bežim...pa da se skrivam...butaste sanje.xD
zadnč se mi je pa sanjal,da sm bla u šoli...s tem,da so ble stopnice pod učinkom "ostane enako"..in tam je stau onn.(mislim.on.on.no sj vete kamislim.xD)...in od enkrat je pršu en učitl (ne lep,pa nič...-.-...uglavnem uči na naši šooli) in sta se zaliznla sred stopnišča...fak,jz sm misla,da se mi bo zmešal.pa ne zrd tega,ker se je zažvalo z učitlom,ampak zato,ker je biu tak noro lep...

haha.uglavnem...bz tte sanje.xD
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Sanje. 2.7.2010 16:31
RoaRx3 pravi:
Insane pravi:

Insane sanje! :Đ
Mene so starši tud eni gospej pelal sam ne zaradi sanj. Pač pred 3 letim sm zelo vsak večer kašlu in pol sm kr nehu ko sm tja hodu. Lol. xD Drgač pa kok, da se med groznim sanjam nč ne zbudite? XD Jzt zmeri ko kaj takega sanjam ustanem ob 03.00. XD

ja saj jas sem se vedno zbujala..(: zato nikoli nisem bla naspana... pa ful pozno sem vedno šla spat. ko sem bla že čist konec.. ker me je blo strah.xD pač ta prizor sem vedno sanjala in sem se po tem zbudla cela prešvicana..
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Sanje. 2.7.2010 22:35
učasih sanjam kr ke u tri krasne, kr neki. enkrat sm sanju d sm hodu tko normalno po hiši, usi so bli doma, use normalno teklo, pol me pa nekdo s šibrovko u hrbet ustreli... fak k me je trznlo Neutral.učasih pa da hodm po stopnicah, naenkrat pa zgubim tla pod mano, kr padem, tud trznem... če je blo pa prej kej hudo kar sm tko zares doživu, pa kei podobnga sanjam pol se pa zbudim k sm žejen in ne morem spat, čist prepoten pa žejen... pred parimi leti sm se pa med sanjami kr smejou Very Happy. kko je to možno ne vem, ampak so mi tastari powedal d sm se sred noči kr smejat začeu Razz. noro se sliš, ampak tko je xD.

sanje pa mislm d so spomini, stvari k so jih ustvarle naše misli same od sebe pa jih pol prkazujejo ko se mi ne zavedamo - ko spimo.

moje mnenje
Rexona • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 111
Re: Sanje. 2.7.2010 23:49
Uff glede teh sanj bi lahk jst vlk povedla :/
mela sem eno obdobje k sm nekje hodla magar po stopnicah in se mi je isto zgodil tko kt je Boris povedu da sm zgubla tla pod nogami in jst sm to prau tko začutla da sm se zbudla in bla cela u paniki sam sm hitr zaspala nazaj. nikol nism mela kakih zares hudih sanj usaj spomnem se ne, ampak se mi pa sanje večkrat uresničijo in nevem kok je to možn? men so to take čudne stvari no :O učasih se sploh ne spomnem sanj, učasih pa sanjam prou u živo. jst res nvm kok je to možn od kod pridejo te faking sanje?
sej če so fajne pol je še ok Very Happy sploh če sanjaš o love *.* takrat se pa nkol ne bi zbudla..Very Happy
Re: Sanje. 3.7.2010 0:00
aja pa tega ne bom nikol pozabla k sm lih govorla kolkrat so se mi že uresničle sanje. ponavad so ble to kake malenkosti. ampak poleti enkrat je mela ena punca iz našga kraja, drgač sicer bl k ne znanka, ampak zlo uredo punca nesrečo. pač zvedla sm pa sm bla itak šokirana ampak pol dva mesca nism kej za njo slišala sam takrat da je u komi in da je u kritičnem stanju. in pol jst en drug tedn v septembru eno sredo zvečer sanjam kok sm bla na našem vrtu. tam je bla pa tut ta zala-ta punca. in midve sma se neki pogovarjale pol so pa iz neke zemle kr naenkrat prilezle kače in so ubile to zalo.pač nism lih sanjala da so jo tkoj ubile pač da je neki trpela ful in da je umirala jst sm se pa sam jokala pa kričala.no pol sm se zbudla in sm nekot že pozabla na to. jbg pač sam ene take bedne sanje. no in pol tist popoldan v četrtek kliče sosed oz. njen daljni sorodnik in se jau mama in ji pove da je umrla zala. mama mi pa sam pove to da je zala umrla prejšnjo noč. jst sm bla čist šokirana naprei se sploh nism spomnala na sanje pol sm se pa tko jokala da me je sam uprašala zkaj se tko jokam k niti se nikol nism tko družla z zalo. jst sm pa dobr vedla..zart tistih sanj in itak mi ni blo useen ker je bla res šele 16 stara..ampak nvm še dans mi gre na jok zart tega..nvm kok je možn da u tisti noči k sm to sanjala je ona umrla?pa okol 2 mesca nič slišala o njej al kej?nikol se niti nism kej družla tok z njo.pač jst si tega nkol ne bom znala razjasnit.pač ubistvo zdj bo en let od tega čeprou mam jst občutk da je že cela večnost.uglaunm nimam lih dobrih spominov :/
Re: Sanje. 3.7.2010 8:56
Ojej. Rexona pa si komu povedala za sanje od domačih?
No drgač pa jzt tud sanjam kdaj tko kot Rexona pa Boris...
Sam ne stopnice. Sem na neki velikanski postejli in se začne dvigovat in spuščat v zraku. In ravno preden se zbudim je tisti občutek kot da bi res zgubu tla pod sabo pa ravnovesje. :S In pol ful hitr se zbudim pa srce mi vedno zlo bije. :/
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Sanje. 3.7.2010 10:54
sam lei, usi mamo neke podobne sanje Shocked , smo na neki površini pol pa zgubimo raunotežje oz. podlago in se nam zdi kokr da bi padli nekam. čudno? Confused . ne vem, učasih tud sanjam da se okol ene zgradbe pa da raziskujem okolico pa to, use se mi zdi tko zelo znano, ampak je use pomešano, ni tko kokr bi moglo bit, stopnice so tam, tist predmet je tam, tisto je tam, use pomešano. pol se pa zbudim zarad budilke, pol pa poskušam u budnem stanju nazaj to prklicat, ampak ne gre. ne morem. ko spimo mamo menda večjo domišlijo al pa svet razmišlanja ko se spomini al pa razmišljanja pokažejo v mislih, kokr da bi jih neki prklicalo. učasih sanjamo o nekih osebah k se pol izkaže da so newem kašni ljudje, morde tud pomembni,učasih sanjamo o ljubezni, učasih sanjamo pa kr nekej po svoje. sewede je to odvisn od posameznika. zanimiu pa to k sanjamo morde tud od oseb naprimer kokr Rexona k je sanjala o tej Zali k je pol umrla. k sm prebrau nism wedu ka bi sploh reku :O, neverjetno da ti o njej tko sanjaš pol pa umre... povej domačim o tem, kaj pa veš ka bodo rekl...
Re: Sanje. 3.7.2010 21:54
ma nvm če bi glih :/ pač ko sem bla v šoli v naravi smo se eno noč o tem menle pa o teh sanjah pa to in to k ti neki sanjaš pa se ti pol zgodi je nek šesti čut al kua. pač grozno use skupi :/ sanjam pa podobno pa na isti način kt vi. pa tisto k se zbudiš iz sanj in k hočeš nazaj v njih tut ne morš :/
drgač sm pa učeri zvečer tut mela neke čudne sanje. pač da sm bla tam nekje u afganistanu v tistem svetu k je dost tega trplenja, vonj in da sm bežala pred enimi k je bla glih vojna. in pol sm prišla na neko letališče da bi lahk prišla domou in sm spoznala eno iz irske in se menla z njo po anglešk. letalo sm pa mela šele čez par ur in pol nvm kua se je naprei dogajal sam zbudla sm. ampak to je res tok zanimiv da bl ne more bit ker to lahk tok u živo sanjaš da prau čutiš to. jst k mam kake take hude sanje prou čutm strah. :/
Juliet • Od: 2.2.2009 • Prispevkov: 8
Re: Sanje. 3.7.2010 22:01
pozdrau usm skup:)

js. tut učash mislm da zgubljam raunotežje pa se zdramim. k ni kt da spim ampak sam tko mal dremam. Very Happy sedim na stolu pa se kr zvrnem:D [verjetno zrd tega k se tut u real lajfu rada guncam:D]
drugač mam pa kr drgačne sanje kot vi. sm mela eno obdobje, tko kšna dva leta nazaj, pa sm sanjala da so moji prijatli umirali pred mano [požari ipd.] al pa da sm ih vidla u trugah. :S
pa večkrt sm sanjala, da nism mogla najt ene osebe. zmer sm iskala nekoga, ki ga nism že dolgo vidla pa mu pisala smse, kje da je, pa ga nism nikoli našla.. Sad
Re: Sanje. 3.7.2010 22:05
Juliet pravi:

js. tut učash mislm da zgubljam raunotežje pa se zdramim. k ni kt da spim ampak sam tko mal dremam. Very Happy sedim na stolu pa se kr zvrnem:D [verjetno zrd tega k se tut u real lajfu rada guncam:D]
drugač mam pa kr drgačne sanje kot vi. sm mela eno obdobje, tko kšna dva leta nazaj, pa sm sanjala da so moji prijatli umirali pred mano [požari ipd.] al pa da sm ih vidla u trugah. :S
pa večkrt sm sanjala, da nism mogla najt ene osebe. zmer sm iskala nekoga, ki ga nism že dolgo vidla pa mu pisala smse, kje da je, pa ga nism nikoli našla.. Sad

Ta le tvoja linija: verjetno zrd tega k se tut u real lajfu rada guncam, je tko fajn izpadla. XD Fajn se mi sliš.
Sam tole glede frendu pa me je kr zmrazil. :/ Jzt sm meu velik čudnih sanj sam, da bi pa, da prijatelji umrejo al pa kdo pa nikoli. :/ Strašn je slišat to...
Re: Sanje. 3.7.2010 22:09
RoaRx3 pravi:
Juliet pravi:

Ta le tvoja linija: verjetno zrd tega k se tut u real lajfu rada guncam, je tko fajn izpadla. XD Fajn se mi sliš.
Sam tole glede frendu pa me je kr zmrazil. :/ Jzt sm meu velik čudnih sanj sam, da bi pa, da prijatelji umrejo al pa kdo pa nikoli. :/ Strašn je slišat to...

ups:D

mja. Sad sm mela. mal težko obdobje tko u žiuljenju. k so me usi prjatli zapuščali/zaje**li ipd. in sm bla več al manj sama. in verjetno zto take sanje.. sam. čudno je. kr nism jih skušala rešt sam stala sm popolnoma obnemela in jokala.. nč druzga. kt da bi se predala:S še zdej me zmrazi. Sad
Re: Sanje. 3.7.2010 22:12
Juliet pravi:
RoaRx3 pravi:
Juliet pravi:

mja. Sad sm mela. mal težko obdobje tko u žiuljenju. k so me usi prjatli zapuščali/zaje**li ipd. in sm bla več al manj sama. in verjetno zto take sanje.. sam. čudno je. kr nism jih skušala rešt sam stala sm popolnoma obnemela in jokala.. nč druzga. kt da bi se predala:S še zdej me zmrazi. Sad

Ja. Sej je grozlivo take stavri poslušat huje pa še sanjat. :/ Pa ko polovico sanj ne razumem. Dostikrat se mi je edino zgodil, da sm u kakem filmu XD, al pa cartoonu kakem XD, pa tud učasih so prou smešne sanje, ko se od veselja jokam.

Drgač najbolj fajno pri takih sanjah zanimivih je pa, ko se zbudiš pa mam zmeri tak feeling dober! Very Happy Prou smejim se v mislih pa probam nazaj zaspat da še enkrat sanjam. Večinoma ne uspe nazaj priit sam so pa tudi izjeme. Wink
Re: Sanje. 3.7.2010 22:17
RoaRx3 pravi:
Juliet pravi:
RoaRx3 pravi:
Juliet pravi:

Ja. Sej je grozlivo take stavri poslušat huje pa še sanjat. :/ Pa ko polovico sanj ne razumem. Dostikrat se mi je edino zgodil, da sm u kakem filmu XD, al pa cartoonu kakem XD, pa tud učasih so prou smešne sanje, ko se od veselja jokam.

Drgač najbolj fajno pri takih sanjah zanimivih je pa, ko se zbudiš pa mam zmeri tak feeling dober! Very Happy Prou smejim se v mislih pa probam nazaj zaspat da še enkrat sanjam. Večinoma ne uspe nazaj priit sam so pa tudi izjeme. Wink

da sm sanjala da sm u filmu pa se mi še ni zgodilo:D
ja sej. če tko gledaš. sanje u bistvu če si občutljiv človek k js kr uplivajo na ceu dan. k sanjam kej groznga sm čist potrta. in damn, veselih sanj se pa nkol ne spomnm!Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.