programi za download filmooov

lolipop12345 • Od: 25.3.2009 • Prispevkov: 93
programi za download filmooov 20.8.2010 13:27
mja... a poznate kakšne dobre programe za filme dol vlečt????
androjst • Od: 6.6.2010 • Prispevkov: 29
Re: programi za download filmooov 20.8.2010 13:30
uTorrent

(sam to ti nism jst povedol)
s 20.8.2010 13:33
androjst pravi:
uTorrent

(sam to ti nism jst povedol)

zakaj da nisi ti povedol?? Xd

aja..pa še... kam na netu grem oz,.. kam grem da lahko izbiram katere filme bom povlekla dol??
pač nimam nč izkušenj s tem :/
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: programi za download filmooov 20.8.2010 14:00
1. potegn iz neta uTorrent..
2.registreri se na partisu,moj blink, in ko boš vidla nek torrent klikneš tam prenos in to je to..
3. ko se ti odpre prenos, izbereš opcijo odpri s programom uTorrent, ne smeš dat shrani datoteko!
in pol se ti začne..
glede filmov..
če ga hočeš meti na računalniku ti priporočam DVDRip.. no sej to boš pol že sama vidla (:
Re: programi za download filmooov 20.8.2010 14:02
[link]
na poglej.. vse isto samo da namesto bittorrenta napišeš u torrent.. lahko je tudi bittorrent ampak meni je bolši u Torrent..
zgleduj se po videu..
filme pa preneseš lahko iz partisa, mininova, piratebay, mojblink, isoHunter pa še polhno jih je.. te so top strani (:
partis pa mojblink sta slovenski
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: programi za download filmooov 20.8.2010 14:05
hah to je mal tko.. prek foruma se nda kej dost.. edin če maš pč kej znanja.. usaj osnovnga o downloudanju..
Re: programi za download filmooov 20.8.2010 19:35
Poslušaj mene.
Prvi korak: Potegni dol uTorrent
Drugi korak: Pojdi na podnapisi.net in vtipkaj naslov željenega filma
Tretji korak: Če podnapisi so, prekopiraš naslov od enega v Torrentz.com in začneš downloadat.
Če podnapisov ni, počakaš par tednov, da jih naložijo. Ponavadi so podnapisi samo za dobre verzije in tiste čisto prve verzije.
Četrti korak: Izogibaj se torrentom, ki imajo v naslovu CAM, TS, R5 ipb.
Za filme so priporočljivi torrenti, ki vsebujejo v naslovu: BrRip, DvdRip, TvRip, HDTV, HDTV Rip ....
Re: programi za download filmooov 20.8.2010 20:08
rakun pravi:
Poslušaj mene.
Tretji korak: Če podnapisi so, prekopiraš naslov od enega v Torrentz.com in začneš downloadat.
Če podnapisov ni, počakaš par tednov, da jih naložijo. Ponavadi so podnapisi samo za dobre verzije in tiste čisto prve verzije.
Za filme so priporočljivi torrenti, ki vsebujejo v naslovu: BrRip, DvdRip, TvRip, HDTV, HDTV Rip ....

perfektno, samo pozabil je še povedati da je pa najboljša kvaliteta DVD9. (:
Re: programi za download filmooov 21.8.2010 10:11
rakun pravi:
Poslušaj mene.

hvala.... sem poslušala tebe in mi je uspelo Smile
Re: programi za download filmooov 21.8.2010 17:59
brezveze.
na partisu maš pravilne podnapise že dodane zraven, tam se boš pa **** pa iskala pravilne podnapise med tisočemi..
rawrr • Od: 11.7.2010 • Prispevkov: 11
Re: programi za download filmooov 21.8.2010 22:32
am fora je u tem d sm registrirana na partisu in sm pač dol dajala filme in je blo use qul...sam pol mi je pa fulkrat poslal obvestiu kao d mam prenizk razmerje Mad no in zdei usakič k grem na partis stran mi piše d so me blokiral ker so mi že ful teh obvestil poslal in se pol hočm šeenkrat registrirat pod drugim imenom in to sam je use zablokiran in je sam siva stran in ta pof**** obvestiu Evil or Very Mad a zdei mislte d se nikol več ne bom mogla registrirat al kai če mi lah kdo pliz pove?
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: programi za download filmooov 21.8.2010 23:00
z drugim e-mailom pa uporabniškim imenom. ko se boš pa registrirala pa tko nared:

ko boš potegnila film al karkoli z utorrentom - NE ZAPIRAJ PROGRAMA!!! pust kompjutr užgan kakšno noč al pa kašn dan, ampak program mora laufat u ozadju al pa tko.
tko boš normalno uploadala podatke in razmerje se ti bo večalo, posledično pa ne boš dobivala opozoril Smile
twix13 • Od: 6.10.2009 • Prispevkov: 142
Re: programi za download filmooov 21.8.2010 23:04
in zrad takih kot si ti rawr pa lolipop, ki vam nihce ne razlozi dobro, se bodo take strani kmalu sesule, ker ne seedate!!! pol pa vas dol **** zrad prenizkih razmerij in piz-dite use po vrst kuk je to zanic in nwm kaj....preberte si prvo pravila na partisu....

da bomo uploaderji se naprej kupovali in nalagali filme za to d bote pol **** d ni uredu kvaliteta, prepocas downloada, zanic torent.....
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: programi za download filmooov 21.8.2010 23:33
twix13 pravi:
in zrad takih kot si ti rawr pa lolipop, ki vam nihce ne razlozi dobro, se bodo take strani kmalu sesule, ker ne seedate!!! pol pa vas dol **** zrad prenizkih razmerij in piz-dite use po vrst kuk je to zanic in nwm kaj....preberte si prvo pravila na partisu....

da bomo uploaderji se naprej kupovali in nalagali filme za to d bote pol **** d ni uredu kvaliteta, prepocas downloada, zanic torent.....

se strinjam.
mojo sošolko so že 3× **** dol ker ne seeda ker je smotana..-.- pa si tega neda dopovedat. je rekla da se njej neda tega še dalje pusti..-.-
twix13 • Od: 6.10.2009 • Prispevkov: 142
Re: programi za download filmooov 21.8.2010 23:46
js mam drgac ene par multi racunov, kjer vela 1samo pravilo. "uploadaj toliko, kot si zdownloadal" na ZS lahko kdo dam geslo....
rakun • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 144 • Kraj: Ptuj
Re: programi za download filmooov 22.8.2010 0:47
Jok3r pravi:

To ni nujno res oz. sploh ni res.DVD9 je oznaka za dvoslojni DVD s kapaciteto okrog 9GB. Več o tem vam pa lahko napišem kdaj drugič.

Jok3r pravi:
brezveze.
na partisu maš pravilne podnapise že dodane zraven, tam se boš pa **** pa iskala pravilne podnapise med tisočemi..

Enako kot zgoraj. Še en zagrizen član partisa. To je vse.
O podnapisih in kvaliteti le teh bom tudi razpravljal drugič. Podnapisi na partisu so enaki gamsovim tj. ni vredno ogleda (za normalnega uporabnika/člana). Taki podnapisi so dobri samo za pomoč drugim prevajalcem.
Enako je z kvaliteto torrentov na partisu.
Tanajtamlajša generacija pa itak pozna samo torrente in ima zato napačno predstavo ter širi napačne trditve. Jaz sem sicer letnik 95 pa sem vseeno seznanjen z Usenet-om, eMulo, torrenti, DC++ in podobnimi zadevami.

Veliko je tudi odvisno kako povezavo imaš. Če imaš slabo, potem filmi v najvišji resoluciji (najboljši kvaliteti) ne pridejo v poštev. Pravtako je tudi odvisno kaki TV imaš. Za navadni tv, tisti ta debeli, je brezveze dolvlačit HD filme itd....
Re: programi za download filmooov 22.8.2010 11:04
rakun pravi:
Jok3r pravi:

To ni nujno res oz. sploh ni res.DVD9 je oznaka za dvoslojni DVD s kapaciteto okrog 9GB. Več o tem vam pa lahko napišem kdaj drugič.

Jok3r pravi:
brezveze.

Enako kot zgoraj. Še en zagrizen član partisa. To je vse.
O podnapisih in kvaliteti le teh bom tudi razpravljal drugič. Podnapisi na partisu so enaki gamsovim tj. ni vredno ogleda (za normalnega uporabnika/člana). Taki podnapisi so dobri samo za pomoč drugim prevajalcem.
Enako je z kvaliteto torrentov na partisu.
Tanajtamlajša generacija pa itak pozna samo torrente in ima zato napačno predstavo ter širi napačne trditve. Jaz sem sicer letnik 95 pa sem vseeno seznanjen z Usenet-om, eMulo, torrenti, DC++ in podobnimi zadevami.

Veliko je tudi odvisno kako povezavo imaš. Če imaš slabo, potem filmi v najvišji resoluciji (najboljši kvaliteti) ne pridejo v poštev. Pravtako je tudi odvisno kaki TV imaš. Za navadni tv, tisti ta debeli, je brezveze dolvlačit HD filme itd....

tko ja (:

no btw pa obstaja tut program ratiomaster, pri katerem vstaviš torrent datoteko, in napišeš s kakšno hitrostjo naj ti uploada..
ubistvu ti sploh ne jemlje povezave, sam upload se ti viša na partisu ali kjerkoli..
lahko napišeš da je upload 100000kb/s samo te bojo na partisu dobil..
jz sm meu naštiman 2gb na sekundo pa so me isto dobil..
no potem sem pa delal velike uploade in dolge pavze..
tako sem meu v enem dnevu, dobrih 50gb gor (:
rakun • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 144 • Kraj: Ptuj
Re: programi za download filmooov 22.8.2010 11:48
Ti se zezaš ali kaj?
2GB/s ?
Muahahaha. Take povezave niti noben ponudnik interneta v Sloveniji ne ponuja. Maximalna linija je 1000Mb/s pa še to stane 4000€ na mesec. S tem, da verjetno ni podjetja v Sloveniji, ki bi tako povezavo dejansko uporabljalo.
Re: programi za download filmooov 22.8.2010 14:57
Boris pravi:
z drugim e-mailom pa uporabniškim imenom. ko se boš pa registrirala pa tko nared:

ko boš potegnila film al karkoli z utorrentom - NE ZAPIRAJ PROGRAMA!!! pust kompjutr užgan kakšno noč al pa kašn dan, ampak program mora laufat u ozadju al pa tko.
tko boš normalno uploadala podatke in razmerje se ti bo večalo, posledično pa ne boš dobivala opozoril Smile

ja sam fora je k kliknm registriraj se in pol spet use zablokira..
hvala ti drgač Smile
Re: programi za download filmooov 22.8.2010 15:04
twix13 pravi:

lej js sm mela drgač skozz utorrent odprt in nism brisala torrentou k so se zdownloadal....pa prvič ne piz*im, ne govorim d je to kr neki pa d ni uredu kvaliteta, pa d je zanč in newem kai use ti tle še nalagaš d govorim??!!!! Mad

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.