KKO DO TAKE FRIZURE?

RoaRx3 • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 112
KKO DO TAKE FRIZURE? 20.7.2010 21:02
začel sem si puščat dalše lase in si prisegel, da si om probal takalo scene čupco nardit, ker mi je zakon!
Klikni za povečavo.

Sem že bil pr frizerju in mi je vse povedal kako nej si lase likam pa tko...
Sam me še bol zanima če kdo lahka pove kak ma od spredi lase narete pto. XD
Kr jzt si jih zaenkrat likam in sam v mojo desno naravnam sam se mi zdi, da mi tko nou šlo. XD

Hvala za odgovore že u naprej. Smile
Lepi • Od: 28.4.2010 • Prispevkov: 125
Re: KKO DO TAKE FRIZURE? 20.7.2010 21:27
Pa kaj te to je... kot da mam celi dan cajt da si po cupi drmam..
kr neka cupa.. da bi vsaj dora bla glede na to kolko dela not vlozis..

Pomoje najbolse da si **** mego na glavo da ti jo **** na ta nacin...

Svasta
Re: KKO DO TAKE FRIZURE? 20.7.2010 21:30
Sej vem da bo drugace tu 80% punc ki se bojo zaj topile od tote cupe
(ja pa iiiii kak je kjutkan, jaz bi ga kr mela, tak bi mu lizala tote laseke da bi bla kuj zadeta od laka)

Samo ko bote babe se na kaj druga gledale kot cupo pa babyface, pol bo svet se lepsi =)
Re: KKO DO TAKE FRIZURE? 20.7.2010 21:49
Ej Lepi a veš ljudje majo različne razloge za različne stvari. Kdo je sploh reku, da si mislim zarad punc čupo nardit. -.-
In tud če se tak postrižem je to moja odločitev ne pa tvoja a ok?
A veš sam neke pritegnjene komentarje izjavlaš!
Res, da ma vsak svoje mnenje; sam pol ga sej lepše izraz!
Mislim laske cuzat? -.-

Pa sprašujem za nasvete kako do take frizure ne pa za neki kak teb zgleda to.
Peace out.
BuBu • Od: 25.3.2009 • Prispevkov: 245
Re: KKO DO TAKE FRIZURE? 20.7.2010 22:03
Maa deej puste pikija k je sam prašu no. ka napadate , foušarija na fulu . ał swet brez takih bi biu tut lepši ((((((;

& ti małi , poćaki da prie kki k ti bo pomago pa nebo neumnih wn metu ;]
Re: KKO DO TAKE FRIZURE? 20.7.2010 22:05
Citat:
Kdo je sploh reku, da si mislim zarad punc čupo nardit. -.-

Ne vem.. Kdo je res reko?

Citat:
In tud če se tak postrižem je to moja odločitev ne pa tvoja a ok?

Hvalabogu. Jaz nebi mel nikol take cupe Smile

Citat:
A veš sam neke pritegnjene komentarje izjavlaš!

Hvala Smile

Citat:
Res, da ma vsak svoje mnenje; sam pol ga sej lepše izraz!

Saj sem lepo podal svoje mnenje. A hoces videt na grdo ?

Citat:
Mislim laske cuzat? -.-

Ja ne vem.. Si mislis ? awesome

Citat:
Peace out.

Peace in ?
thedevil • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 95
Re: KKO DO TAKE FRIZURE? 21.7.2010 9:58
RoaRx3 pravi:
začel sem si puščat dalše lase in si prisegel, da si om probal takalo scene čupco nardit, ker mi je zakon!
Klikni za povečavo.

Kr jzt si jih zaenkrat likam in sam v mojo desno naravnam sam se mi zdi, da mi tko nou šlo. XD

hei!
no tako podobno čupco ma en moj frend...no jas sm ga prašala kak to nardi pa mi je tkole reko:
spredi si lase polika na eno stran (levo al desno...kokr ti pač paše) in ko ma pač spredi ravne, oz. take kot pač hoče met, si jih z želejem utrdi tak da mu stojijo obrjeni v tisto stran. al si jh pa s sprejem našprica de jih utrdi. men je reko da ti priporoča sprej ker boljš pride. zadaj si pa pač z želejem nardiš tiste "š****" al pa kokr pač hočeš met. pa kle uspredi ob strani...pr učkah...no tam si lahk poljubn nardiš. npr. lahk maš tko ravno kot na slikci(to j boljš Smile), lahko si jih pa nekako zaviješ...ampak to čist tko narahlo, ne da si jih prav zaviješ ampak jih samo rahlo preoblikuješ.

[link] <--- kle sm ti dala povezavo od justina bieberja...ampak sam zato, de visiš kaj mislim.on ma kle tko malo zavit ob stan. ne glej frizure ampak sam tist kar je zavit!to sm misla.
ampak moje mnenje je, da je lepše, če je ravno, da ni zavito (ker pol tak tko čudn pride)...
velik sreče z frizuro!! uživej v počitnicah!!

P.S: sam tko bi prašala...a si to na slikci ti?
thedevil • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 95
Re: KKO DO TAKE FRIZURE? 21.7.2010 10:00
thedevil pravi:
RoaRx3 pravi:
Klikni za povečavo.

hei!
no tako podobno čupco ma en moj frend...no jas sm ga prašala kak to nardi pa mi je tkole reko:
spredi si lase polika na eno stran (levo al desno...kokr ti pač paše) in ko ma pač spredi ravne, oz. take kot pač hoče met, si jih z želejem utrdi tak da mu stojijo obrjeni v tisto stran. al si jh pa s sprejem našprica de jih utrdi. men je reko da ti priporoča sprej ker boljš pride. zadaj si pa pač z želejem nardiš tiste "š****" al pa kokr pač hočeš met. pa kle uspredi ob strani...pr učkah...no tam si lahk poljubn nardiš. npr. lahk maš tko ravno kot na slikci(to j boljš Smile), lahko si jih pa nekako zaviješ...ampak to čist tko narahlo, ne da si jih prav zaviješ ampak jih samo rahlo preoblikuješ.

[link] <--- kle sm ti dala povezavo od justina bieberja...ampak sam zato, de visiš kaj mislim.on ma kle tko malo zavit ob stan. ne glej frizure ampak sam tist kar je zavit!to sm misla.
ampak moje mnenje je, da je lepše, če je ravno, da ni zavito (ker pol tak tko čudn pride)...

tamle gor ko so zvezdice: tam piše Š.P.I.Č.K.E
Re: KKO DO TAKE FRIZURE? 21.7.2010 10:02
thedevil pravi:
RoaRx3 pravi:
Klikni za povečavo.

hei!

Hvala za help! Very Happy Danz grem že po sprej.
Drgač pa na sliki nisem jzt, sm jo na net najdu, da sam pokažem kako mislim frizuro.

Še enkrat hvala. LP. Smile
ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Re: KKO DO TAKE FRIZURE? 21.7.2010 13:05
haha.xD
jz sm tk postrižena..

ko se polikam mi pride skor ista frizura...

sam je ful z.a.j.e.b.a.n. nardit une špice,ker nikakor ne hočejo stat.
no mislim,hočm ti dopovedat: tist zadi,k tak fajn mu stoji,teb nebo stal npr.ceu dan,ker on je to narihtu sam za sliko.

bolš je,če si lase sam zazmršiš pa useen fajen zgleaaa.*-*
KateySixx • Od: 12.7.2010 • Prispevkov: 100
Re: KKO DO TAKE FRIZURE? 21.7.2010 14:28
na youtube-u i najd kšne posnetke Wink

aja pa Lepi: nebi se zarad tele frizurce lih topila sam men so emo/scene tipčki PREVEČ sexi Smile Smile Smile Razz

pa tale frizurca je AWESOME !! Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.