pisanje bloga !!!! (pliss)

thedevil • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 95
pisanje bloga !!!! (pliss) 21.7.2010 12:32
hei!
no če kdo piše blog, bi lepo prosila, da prebere mojega, ker sem pred kratkim napisala neko zgodbo in me zelo zanimajo vaša mnenja.
<---tole je link mojega bloga!

zelo bi bila vesela vaših komentarjev na blogu...če pa ima kdo tudi svoj blog bi vas pa prosila, če napišete link, de vidim o čem kaj pišete pa tko...
FSM-te in uživite ! Smile

Nazadnje urejal/a thedevil 5.8.2010 19:53; skupaj popravljeno 1 krat
Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Re: pisanje bloga !!!! (pliss) 21.7.2010 12:43
Very Happy

Nazadnje urejal/a Abby 21.7.2010 19:25; skupaj popravljeno 1 krat
pridna • Od: 26.6.2010 • Prispevkov: 130
Re: pisanje bloga !!!! (pliss) 21.7.2010 13:39
thedevil pravi:
hei!
no če kdo piše blog, bi lepo prosila, da prebere mojega, ker sem pred kratkim napisala neko zgodbo in me zelo zanimajo vaša mnenja.
[link] <---tole je link mojega bloga!

zelo bi bila vesela vaših komentarjev na blogu...če pa ima kdo tudi svoj blog bi vas pa prosila, če napišete link, de vidim o čem kaj pišete pa tko...

fulll lepa zgodba Crying or Very sad
lepo je slišat al pa prebrat zgodbe ki se srečno končajo, brez cukranja
Re: pisanje bloga !!!! (pliss) 21.7.2010 17:47
pridna pravi:
thedevil pravi:
hei!

fulll lepa zgodba Crying or Very sad
lepo je slišat al pa prebrat zgodbe ki se srečno končajo, brez cukranja

hvala!! Smile Very Happy Smile
myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
Re: pisanje bloga !!!! (pliss) 21.7.2010 19:04
thedevil pravi:
hei!

heeej
wow.
celo 2x sem prebraaLaa tale ljubezenski blog. Smile

kak je to Leppo , če ti to nardi fant . <3 <3.*
pa vrjamem d nisem zadnič to prebraala. Smile

najelpš je ko sm ga kadarkol prebraaLaa. <3
Re: pisanje bloga !!!! (pliss) 21.7.2010 19:07
lolikaa pravi:
thedevil pravi:
hei!

heeej
wow.
celo 2x sem prebraaLaa tale ljubezenski blog. Smile

kak je to Leppo , če ti to nardi fant . <3 <3.*
pa vrjamem d nisem zadnič to prebraala. Smile

najelpš je ko sm ga kadarkol prebraaLaa. <3

hei!!
najlepša hvala...sm res zlo vesela vaših mnenj...se bom potrudla š kej napisat!
Lepi • Od: 28.4.2010 • Prispevkov: 125
Re: pisanje bloga !!!! (pliss) 21.7.2010 19:18
Sej bi prebral blog pa je tak dolgo besedilo, pa se pocitnice so in se mi ne da...

Rajsi jem breskve, vseeno pa svaka cast da pises to Smile
Re: pisanje bloga !!!! (pliss) 21.7.2010 19:23
Lepi pravi:
Sej bi prebral blog pa je tak dolgo besedilo, pa se pocitnice so in se mi ne da...

Rajsi jem breskve, vseeno pa svaka cast da pises to Smile

Smile Very Happy ...ti kr rajš uživej v breskvah...drgač pa hvala usejen1
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: pisanje bloga !!!! (pliss) 21.7.2010 22:01
thedevil pravi:
hei!

arkaduš kko lepa zgodba Embarassed ... res, svaka čast da to pišeš, zakon. le nadaljuj s tem Wink
Pixiie` • Od: 19.3.2009 • Prispevkov: 6
Re: pisanje bloga !!!! (pliss) 22.7.2010 0:41
thedevil pravi:
hei!

heej

o moj bog kak lepooo. ;$$ res mi je zelo ušeeč. sama ne berem kaj dost ampak to ufff. zelo lepo si to napisalaa ! Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.