Kako vedeti če te fant vara?• miisHy
• Od: 6.11.2008
Kako vedeti če te fant vara?
3.1.2009 19:26
imam občutek da me fant vara? kako naj izvem če me res? vprašala sem ga če me pa je rekel ne.. • aly
• Od: 7.12.2008
Re: Kako vedeti če te fant vara?
3.1.2009 22:23
js bi na tvojmu mestu pač tko k sta u družbi ane uzamš iz fore tlfon g prebrskaš.. uprašaš njegove frende.. ker če te tip vara ti itk nau reku da te če ga kr tko uprašaš...
• shoot
• Od: 31.12.2008
4.1.2009 5:10
nared si nov msn pa se deli da si ena druga tipica pa ene fotke najd od kr ene na gz pa kao mu pošl pa kao peci ga tam in če nebo povedu da je zasedn pa če bo tak da se hoče dobit pol vedi da zihr če se mu je kera tko izpostavlala je meu neki z njo...al pa vzem cifro od ene kolegice al p od enga k sploh te cife ne pozna in tut tko peci kao pa boš vidla...jst sm tut tko sama se preverla za enga tipa in sm zgubla upanje da bom še sploh kermu tipu loh vrjela....:S:S pustmo to ti zdej probi pa velik sreče upam da ne bo on edn med temi prasci..papa
• sss
• Od: 25.12.2008
16.1.2009 15:47
ej ful dober nasvet shoot, ampak bojim se da mogoče ne bo deloval po pričakovanjih ... nekateri so pač taki da se razumejo, hecajo z vsemi pa če je to znanec ali neznanec ... tudi jaz mogoče na začetku ne bi odje*ala kakšnega fanta ki ga ne bi poznala ko bi me vpisal ... četudi bi bila zasedena ...
to z msnjem je ful dobro ampak ne misli si da te vara že ko si bo s tabo dopisoval in se hecal ... itd. mislim da je boljše da ga vprašaš (pod lažnim msnjem) če ima punco.. in če zanika, potem lahko začneš dvomit ... sicer pa nwm ... kako to misliš da te vara? se ne razumeta, v čem je problem? če je slabe volje, se ne meni veliko za tebe ga vprašaj kaj je narobe, ga poljubi, objemi ... mogoče kaj takega (če je slabe volje) pa mu bo res boljše ... če je pa narobe to da ni več v tebe potem ga pa poskusi znova osvojiti tako da čim več časa preživiš z njim in počneta čim zanimivejše in nore stvari, ki so mu všeč... potem te res nikoli ne bo pozabil pa naj se zgodi kar se hoče hmm. upam da kaj pomaga upam da te ne bo prizadel • pikca22
• Kraj: Ilirska Bistrica
16.1.2009 22:17
uuf..a nm mogoče poveš še zakai to sumiš??
drgač se pa kr s3njam s tistim z MSN-jem..al pa mu mobi prebrski ja..če ma kšne sms-je od druge tipice jih mal poglei pa to.. pa želim ti d se ne bojo tvoji sumi potrdili, ampk če se pa bojo, pa ne pozabi, da je VEDNO boljše vedet resnico kot pa se slepit in mislit da maš neki kr nimaš... pa plis poroči nm mal.. uso srečo.. _________________ AnGeL_bAbY • SanyŁiŁ
• Od: 17.10.2008
16.1.2009 22:36
emmm ... piš mu s telefona od tastare pa se predstau kot ena oboževalka, pa mu pa rečeš če je za date nej te počaka npr pred enm lokalom ... pol se pa ti narišeš ... boš vidla kako se bo zmazauu • pikca22
• Kraj: Ilirska Bistrica
16.1.2009 22:38
SanyŁiŁ pravi:emmm ... piš mu s telefona od tastare pa se predstau kot ena oboževalka, pa mu pa rečeš če je za date nej te počaka npr pred enm lokalom ... pol se pa ti narišeš ... boš vidla kako se bo zmazauu
haha..ta mi je ušeč.. sam..js ti predlagam še d ga najprei mal zakačiš in ga mal osvajaš pa to..pol pa na koncu date predlagi.. _________________ AnGeL_bAbY • Pix
• Od: 14.1.2009
17.1.2009 10:55
hahah. a ta metoda, z mtkinim telefonom je že preverjena XD
Drgač pa mislm, da če bi se iskreno pogovorila tut nebi blo nč narobe <_< |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.