KONTRACEPCIJA .. ;))• enapač
• Od: 5.7.2010
KONTRACEPCIJA .. ;))
4.8.2010 20:19
zanima me nekej uprašanj s fantom sva skupi skorj 1 let. cez 1 mesc bo 1 let 1.nimam še menstre ,ali je to pomembo.. ? 2. jest res nočm še zanoosit, in me je zlo strah da tudi če bova varno uporabila kondom.mislm on.. pa js bi jemala kon.tabletke prej . .a je to dost varna zaščita.?? da ni kakšna moznost da kondom poči itd... 2. če grem s najboljšo prijateljico k ginekologinji . ali lahko njo prašam katere tabletke in use bi jemala in koliko časa prej .. ? hwala za odgoovore. • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: KONTRACEPCIJA .. ;))
4.8.2010 20:38
1.Ne bi vedel xD
2.Kondom je čist dovolj. Da bi preprečila da poči lahko ''obleče'' dva kondoma samo en je čist dovolj 3.Ginekologinja ti bo itak takoj odsvetovala spolni odnos samo ti bo mogoče vseeno dala tabletke (no odvisno od ginekologinje) - kot sem rekel je kondom najboljše in brezveze da jemleš tabletke... • ScotiaIris
• Od: 3.8.2010
• Kraj: Raka, Krško
Re: KONTRACEPCIJA .. ;))
4.8.2010 21:15
1.nimam še menstre ,ali je to pomembo.. ?
2. jest res nočm še zanoosit, in me je zlo strah da tudi če bova varno uporabila kondom.mislm on.. pa js bi jemala kon.tabletke prej . .a je to dost varna zaščita.?? da ni kakšna moznost da kondom poči itd... 2. če grem s najboljšo prijateljico k ginekologinji . ali lahko njo prašam katere tabletke in use bi jemala in koliko časa prej .. ? hwala za odgoovore. 1. Če nimaš menstruacije, pol definitivno ne moreš zanosit. Ampak nikol pa nveš, kdaj bo prvi ciklus se začel, lahko že takoj pri taprvem zanosiš, tko da kr uporabljajta zaščito. 2. Kondom + tabletke je najboljša možna zaščita ubistvu. Kondom varuje pred spolnimi bolezni in nosečnostjo, tabletke pa pred nosečnostjo, hkrati ti pa uravnavajo cikel. 3. Hja, če nimaš menstre, pol ti niti ni treba tabletk jemat. Lahko pa greš vseeno k njej in ti ona vse pojasni, glede na to, da že imata spolne odnose. Mnda sm kej pomagala _________________ Bugs Bunny! ^^ |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.