Kaj obleči v disko?
• TeiaBauBau
• Od: 16.8.2010
Kaj obleči v disko?
16.8.2010 0:15
Žiujo!
Mam en mjhn problemček Starejši fantje so me povabl u disko. use je že zmenjen in lahko grem ampak nevem kaj nj oblečem. Slišala sm da ne smeš oblečt črne majčke. Zdj nevem če je to res .. ?? A so bol primerne kratke al douge hlače? Hvala za use odgovore • Gasika
• Od: 7.5.2010
Re: Kaj obleči v disko?
16.8.2010 8:17
dobro jutro Ja kdo pa nima teh problemov ane Lahka oblečeš kake kratke hlače ja, ker ti bo pol itak vroče...sam ne jeans hlače ;P majčko dej kako k ti bo hkrat udobn in te bo kdo opazu;če hočeš barva: res ne kako črno no če sm ti kej pomagala vredi, če ne pa tut vredi xP • Eay
• Od: 25.4.2010
16.8.2010 11:45
kolk si pa starA? js bi dala oz.ponavadi dam legice pa majco..je pa res ja da še nism mela kdaj črne majce
• TeiaBauBau
• Od: 16.8.2010
16.8.2010 13:07
Eay pravi:kolk si pa starA? js bi dala oz.ponavadi dam legice pa majco..je pa res ja da še nism mela kdaj črne majce
am. 15 A mogoče deluje **** če si u kratkih hlačah al ne? Sploh ne vem za kaj se sikiram. • Tika12
• Od: 5.12.2010
5.12.2010 16:39
Mi mamo zaj u pondelk u sql miklavžev plees...pa me fuul zanima kaj naj oblečem pa kakšno frizuro naj mam..aja sm blond...pa nimam glih preveč barve sm bol bleda pa ma modre oči.če vam kaj pomaga
• Zelodko
• Od: 13.11.2010
5.12.2010 17:36
Tika12 pravi:Mi mamo zaj u pondelk u sql miklavžev plees...pa me fuul zanima kaj naj oblečem pa kakšno frizuro naj mam..aja sm blond...pa nimam glih preveč barve sm bol bleda pa ma modre oči.če vam kaj pomaga
Ja, kavbojke&majica al pa kakšn puli? Zakaj bi mela neko oblekico? Če maš dolge lase jih zravni al kodraj. |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.