SOPLESALCI ZA VALETO

aakiiN • Od: 5.7.2010 • Prispevkov: 5
SOPLESALCI ZA VALETO 5.7.2010 19:00
heii usem =)
mam en problem.trenutno grem u 9. razred in zelo moderno je vprašanje u naši družbi ˝s kom boš pa ti plesal???¨.na in zadnič ko smo šli na našo zbirno točko me je nek fant ,ki mi ni ušeč j manši ud mene.pa tak sploh ne znam razložit.sicer ga usi poznajo sam ne zdi se mi primern.večkrat me j uprašal a sem zmerom nekako ovinkarila .zdaj pa se mu pritrdila,še vedno sem u dvomih in newem kaj naj naredim.

zelo bom vesela če mi boste pomegal z lastnimi izkušnjami =)
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: SOPLESALCI ZA VALETO 5.7.2010 21:01
hja, lahko ti prašaš tistga s katerim bi hotela plesat prva pa mu tkoi rečeš da že maš plesauca Very Happy, najbol izi za znebit se modela. mene je kr moja soplesauka enkat uprašala če bi plesu z njo, itk je bla pa tud kr lušna pa sm sewede sprejeu, sm pa meu že dost ponudb prei xD.

tko da ti si zber enga s katerim bi ti rada plesala pa ga praš če bi plesu s tabo na valeti čim prej d nebo pol že zaseden pa si frei Smile
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: SOPLESALCI ZA VALETO 6.7.2010 8:15
Maš mogoč kakšnega dobrega prjatla v razredu?al pa da je tvoj sosed..?hmm sej res ni prijetno..sam preveč pa tud ne izbirat da ne boš pol sama ostala..nwm no men se tko bedn zdi če punca vpraša fanta..to si pol kr zapomneš
aakiiN • Od: 5.7.2010 • Prispevkov: 5
Re: SOPLESALCI ZA VALETO 6.7.2010 18:18
Eay pravi:
Maš mogoč kakšnega dobrega prjatla v razredu?al pa da je tvoj sosed..?hmm sej res ni prijetno..sam preveč pa tud ne izbirat da ne boš pol sama ostala..nwm no men se tko bedn zdi če punca vpraša fanta..to si pol kr zapomneš

ja hvala za nasvet problem j u tem d ta tip kr reno misli.pa tut nasplošno j naša šola znana po parčkanih plesnih parih in to.no upam d se bom lahko odločila pravilno =)
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: SOPLESALCI ZA VALETO 6.7.2010 19:58
haha.xD mi smo se tudi že v počitnicah menli o tem pa je blo pol vse narobe.xD jas ti predlagam da si zbereš fanta ko ti je dober kolega in je višji od tebe... lahko maš štikle pa še lepše zgleda.Wink
hubabuba • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 102
Re: SOPLESALCI ZA VALETO 7.7.2010 18:12
najbul bi blu d mu poveš po resnici pač da nisi prepričana pa tu...
sj bo razumeu (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.