Fantje, kaj pa si vi mislite?

BonBonCek • Od: 8.2.2009 • Prispevkov: 19
Fantje, kaj pa si vi mislite? 23.3.2009 19:49
Oola!

No sicer odprla bom malo drugačno temo, ki je (upam) še ni.
Fantje (in punce) verjetno ste že opazili, koliko problemov imamo mi s fanti.
Zato me zanima kaj si , predvsem vi fantje, mislite o tem, bi nam znali kako svetovati?
Seveda pa punce, tudi vaša mnenja so dobrodošla.

Kar razpišite se, mislim da bo prav zanimivo brati.
miisHy • Od: 6.11.2008 • Prispevkov: 32
Re: Fantje, kaj pa si vi mislite? 23.3.2009 19:56
samo en nasvet mam.. bodite čim bolj odkriti.. ker midva s fantom sma skup že dve leti.. in sem mu vedno tiho bla ko je blo kaj narobe.. in potem more to nekje ven vdarit in sma se skregala pogovorla pa si spet dobra bla.. nikoli ko je kaj narobe ne smeš tiho bit ker potem je vse narobe in se počutiš nesrečnega.. Very Happy
HF and LOVE eachother Very Happy
tadeja • Od: 24.3.2009 • Prispevkov: 1
Re: Fantje, kaj pa si vi mislite? 24.3.2009 20:54
miisHy pravi:
samo en nasvet mam.. bodite čim bolj odkriti.. ker midva s fantom sma skup že dve leti.. in sem mu vedno tiho bla ko je blo kaj narobe.. in potem more to nekje ven vdarit in sma se skregala pogovorla pa si spet dobra bla.. nikoli ko je kaj narobe ne smeš tiho bit ker potem je vse narobe in se počutiš nesrečnega.. Very Happy
HF and LOVE eachother Very Happy

strinjam se s tabo,nama z fantom bo tud počas 1 leto,sam si mi2 že v prvo vse povema,tak da nima kaj pol ven vdart..sam je pa res da jaz njemu povem več kot svoji bff,sma se že skupi jokala Embarassed on pa meni tud vse pove...fora je samo v komuniciranju Very Happy nb,upam da se bote znašle še naprej...velik sreče,papa
Fuucking.Baby. • Od: 13.10.2008 • Prispevkov: 18
Re: Fantje, kaj pa si vi mislite? 24.3.2009 21:25
ablbedbreicrrtbrs

Nazadnje urejal/a Fuucking.Baby. 30.3.2009 14:53; skupaj popravljeno 1 krat
manciii • Od: 12.1.2009 • Prispevkov: 74
Re: Fantje, kaj pa si vi mislite? 25.3.2009 17:26
Am...jst bi sam to rekla....Fantje...ta tema od VS želi da kej napišete!!!....Tko da prosm PIŠTE!!! Very Happy ....Nč bat boste živi in zdravi ostali tud če kei napišete Razz
Pa nasploh res me zanima kaj si vi mislte... Very Happy
Aid...Hf*
toohappy • Od: 2.3.2009 • Prispevkov: 15
Re: Fantje, kaj pa si vi mislite? 25.3.2009 20:57
jst mam pa eno vprašanje za fante al pa punce sej je vseen.....A je fant jokica če zaupa svoji mamici pa ji vse pove?????....men je enkrat en reku da je moj frend jokica pa čista p***** ker vse pove mamici pa kok se lohk družm z njim...tu se mi zdi res nesramnu ...k zakaj ne bi smel povedat staršem svoje probleme...sej ni zapovedanu da morš zravn jokat pač poveš probleme....če lahku punce delimo čustva zakaj jih ne bio še fantje???...

zanima me še vaše mnenje...Smile mejte se XD
manciii • Od: 12.1.2009 • Prispevkov: 74
Re: Fantje, kaj pa si vi mislite? 25.3.2009 21:44
Js se čist strinjam s toohappy....To je res nesramno!...men se zdi celo pohvalno da se fant tko zaupa svojim staršem... Smile
Tisti tip k ti je to reku...je pač nek..."hudi mačo"....in očitno se njemu zdi sramotno, da fant joka in da se svoji mami zaupa....
Js mislm da je to njegou problem...če staršem ne zaupa in se boji zjokat
a ne? Very Happy
toohappy • Od: 2.3.2009 • Prispevkov: 15
Re: Fantje, kaj pa si vi mislite? 30.3.2009 19:25
manciii pravi:
Js se čist strinjam s toohappy....To je res nesramno!...men se zdi celo pohvalno da se fant tko zaupa svojim staršem... Smile
Tisti tip k ti je to reku...je pač nek..."hudi mačo"....in očitno se njemu zdi sramotno, da fant joka in da se svoji mami zaupa....
Js mislm da je to njegou problem...če staršem ne zaupa in se boji zjokat
a ne? Very Happy

ej čist prou ti dam res je ...sam si je kriu
doubleR • Od: 26.3.2009 • Prispevkov: 40
Re: Fantje, kaj pa si vi mislite? 30.3.2009 19:41
ja jst se mami al pa očetu ne morem zaupat..
mogoče že zaradi njiju samih.. in njune običajne reakcije.
pač negre sošolci pa tko mogoče 1 oz. 2 da bi jima lahko kej več povedal samo ne vse spet.
o tistem jokanju pa tko.. fantje ne jokajo ne..
seveda jokamo tko kot punce če nam je težko mogoče ne toliko al pa tud.
ms*cauu
BonBonCek • Od: 8.2.2009 • Prispevkov: 19
Re: Fantje, kaj pa si vi mislite? 30.3.2009 19:59
doubleR pravi:
ja jst se mami al pa očetu ne morem zaupat..
mogoče že zaradi njiju samih.. in njune običajne reakcije.
pač negre sošolci pa tko mogoče 1 oz. 2 da bi jima lahko kej več povedal samo ne vse spet.
o tistem jokanju pa tko.. fantje ne jokajo ne..
seveda jokamo tko kot punce če nam je težko mogoče ne toliko al pa tud.
ms*cauu

Brauoo!
Mislim da je to 1. fant, ki je do zdaj odgovoru na to temo, čeprav je ta tema namenjena izključno VAM dragi fantje.
No, kje ste pa ostali?
Res upam, da se ne bom morala zadovoljiti z ugotovitvijo da vas je strah kaj napisat...
No?... Čakamo
Dancer • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 26
Re: Fantje, kaj pa si vi mislite? 6.4.2009 18:28
toohappy pravi:
jst mam pa eno vprašanje za fante al pa punce sej je vseen.....A je fant jokica če zaupa svoji mamici pa ji vse pove?????....men je enkrat en reku da je moj frend jokica pa čista p***** ker vse pove mamici pa kok se lohk družm z njim...tu se mi zdi res nesramnu ...k zakaj ne bi smel povedat staršem svoje probleme...sej ni zapovedanu da morš zravn jokat pač poveš probleme....če lahku punce delimo čustva zakaj jih ne bio še fantje???...

zanima me še vaše mnenje...Smile mejte se XD

To ni nč tazga ..Pač se z mamo dobr razume a nee
Sei moja mami tut ve vsee o men Mr. Green
d3vi1 • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 175 • Kraj: okolica mb
Re: Fantje, kaj pa si vi mislite? 6.4.2009 23:04
dober večer Razz

da bi moji starši,majkica,ker sta ločena s fotrom,čepraw žiwi v isti bajti,samo nadstropje wišje,sodišče pač določlo,jbg kaj češ xD no v glawnem da bi majkici kaj taq powedaw,zaupaw? ni šans,ker pol bi preweč wedla,stvari ki niso vredi da we,ker bi blo pol sranje,for example da sm biw recimo par ur v sql pol se mi weč ni dalo,pa sm majkici reko da so ure odpadle al pač kaj mi je ta na glawo padlo xD pa šo s eni na pijačo ipd,ne ne,sej pa so frendice za to ne Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.