MSN -registracija• DeZelod
• Od: 10.4.2009
MSN -registracija
6.7.2010 14:02
Živjoo ^^
Pod vplivom dougčasa in prijatlou,sem se KONČNO odločiu nardit ta faking MSN. Zej me pa zanima,kašn mate resgistreran tm gor. Priimek.Ime Ime.Priimek Vzdevek. Ime.Najljubša št. Sam tok da mau vem,da ne bom tm neki Novak.Janez@blabla.com • enapač
• Od: 5.7.2010
Re: MSN -registracija
6.7.2010 14:08
jest sm na hotmailu.. mislm sj večina jih je na hotmailu..
greš na hotmailovo stran in tm daš SING UP- pač si sam izbereš kskšn mail boš imeu.. npr. če si res janez novak al karkol..daš lahko janez.novak@hotmail.com. (če je ta mail na voljo) al pa janez7@hotmail.com..... in tm not upišeš svoje podatke ; se spomniš svoj geslo... in daš tm potrdi.. in te vpiše v svoj mail.. potem si pa sam še zloudaš windows live messenger in toj too.. k ti ga pa zlouda pa se sam upišeš s tem mailom v msn toj to če ti še kj ni jasn ; prašj an • DeZelod
6.7.2010 14:12
maaanci pravi:jest sm na hotmailu.. mislm sj večina jih je na hotmailu..
greš na hotmailovo stran in tm daš SING UP- pač si sam izbereš kskšn mail boš imeu.. npr. če si res janez novak al karkol..daš lahko janez.novak@hotmail.com. (če je ta mail na voljo) al pa janez7@hotmail.com..... in tm not upišeš svoje podatke ; se spomniš svoj geslo... in daš tm potrdi.. in te vpiše v svoj mail.. potem si pa sam še zloudaš windows live messenger in toj too.. k ti ga pa zlouda pa se sam upišeš s tem mailom v msn toj to če ti še kj ni jasn ; prašj an Eh,sej vem kje se upisat in kako,sam nwm eni majo kšne take: Miro.legenda@hotmail.com Žiga.CaAAr@.... TE SO MEN ČIST FALJENI! Tko,ubistvu sm Domen,sam mmal me je zanimal kašne maste kej imena • enapač
6.7.2010 14:28
aaaaha. okej. domen.; potem lahko daš kakšen ... domen9 (pač tvojo najljubšo številko ;ali letnico rojstva...) ali pa samo domen.priimek@hotmail.com.... sam se odloči • DeZelod
6.7.2010 14:30
maaanci pravi:aaaaha. okej.
domen.; potem lahko daš kakšen ... domen9 (pač tvojo najljubšo številko ;ali letnico rojstva...) ali pa samo domen.priimek@hotmail.com.... sam se odloči Hehe,bo pa kej tazga ane,normalno pač Ka si mi prej ponudla 7 in 9 se mi zdi da si fanica od C. Ronalda ane Mogoče pa bo kar domen.priimek@hotmail.com, za zajbavat glih ni ampak useeno ;P • enapač
6.7.2010 14:40
hahah . ja sj večiina folka majo čist navadne maile.. ime.priimek... toj to • DeZelod
6.7.2010 14:46
maaanci pravi:hahah . ja
sj večiina folka majo čist navadne maile.. ime.priimek... toj to No,hvaaala,s tvojo pomočjo mi je uspelo xD • DeZelod
6.7.2010 16:25
maaanci pravi:nzk domen
Joj sem genij xD Lepo,se registreram,napišem geslo in USE ! In se čem prjaut in piše da je napačn ime al pa geslo -.-'' Jao me to zajbava • ucauca
• Od: 16.9.2009
6.7.2010 23:05
eni majo tut dost tko
Domen(prva črka imena)@hotmail.com nwm primer. če se pišeš novak DomenN@hotmail.com toj men dost dobr... • Eay
• Od: 25.4.2010
7.7.2010 13:42
ime pa priimek najboljš• DeZelod
8.7.2010 10:58
Eay pravi:ime pa priimek najboljš
Hehe,sej sm dau pol čis normalnga: priimek_letnica rojstva@hotmail.com ... • 005
• Od: 17.5.2009
8.7.2010 14:26
ja jes mam npr. ime.najhobi@hotmail.com
tak da mam: mojeime.dance@hotmail.com ker je blo moje in ime združit skup nemogoče skor..ker je blo vs ezasedeno. npr da sn kao Janez Novak ana..in pol ni šlo nič: janez.novak@... janeznovak@... janez_novak@... JanezNovak@... vglavnem fuuul vsega sn probala pa ni in ni šlo..pol sn si pa dala tak ko pač mam...ime.dance@hotmail.com. ;DDD • Boris
• Od: 17.4.2010
8.7.2010 15:17
sei maš lahko kar ti duša poželi xD, sam kei tacga si zbereš da je pol še za par let dobr • DeZelod
9.7.2010 9:50
Ja ja,sej usi mislimo tako ja ;D
Ker razni Tarzan.Žiga ali Legenda.Jakob ...se mi kr pritisk dvigne xD. • Rexona
• Od: 18.4.2010
9.7.2010 11:12
mne pa zanima kok se msn inštalira. O.o k brat je dau že pred parimi mesci nove windovse gor in ni inštaliro msnja ker ga ne rab jst sm mu tut rekla pa zmer pozab zto sm skoz na ebuddyu visela. sam jst sm pač x za te stvaari. a mi pove kdo? pa če je preprosto ? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.