BIVŠI...BODOČI

Pinky girl • Od: 14.4.2009 • Prispevkov: 12
BIVŠI...BODOČI 12.7.2010 11:41
Živijo!!

Na vas se obračam, ker upam da bom dobila odgovor. Stavr je taka, da sem se zopet zbližala z fantom, s katerim sva šla pred enim letom narazen. Čustva v meni so se zopet prebudila. Pred nekaj meseci sem ga vprašala če je še upanje za naju dva in rekel mi je da so še, ampak se mu nikamor ne mudi. Tudi njegov prijatelj mi je nekaj namigovau, da bi biuši rad bil nazai z menoj. Vse prijateljice mi to govorijo. Ampak problem je v tem, ker nanj čakam že 3 mesece, pa še kr nič ni. A mislite, da me je samo za nos potegnil in da se v resnici dela samo norca??..svetujte mi, kaj naj naredim..kako ga naj pritegnem k sebi.

že v naprej hvala.
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: BIVŠI...BODOČI 12.7.2010 12:18
lohk ga direkt uprašaš d če bo kej iz tega... d če so kake šanse d sta lohk skp?
Re: BIVŠI...BODOČI 12.7.2010 12:28
ursiii95 pravi:
lohk ga direkt uprašaš d če bo kej iz tega... d če so kake šanse d sta lohk skp?

Pred nekaj meseci sem ga vprašala če je še upanje za naju dva in rekel mi je da so še, ampak se mu nikamor ne mudi.
ancx4you • Od: 10.3.2009 • Prispevkov: 49
Re: BIVŠI...BODOČI 12.7.2010 13:07
tut js sm šla s svojim fantom narazen in sva bila 4 mesece narazen potem je pa kar naenkrt začel spet da me pogreša itd... in sva nekaj časa samo srala potem pa sva bila nazaj skupaj in swa še wedno Smile tko da pomojm tudi tvoj kr resno misli...
Re: BIVŠI...BODOČI 12.7.2010 13:09
ancx4you pravi:
tut js sm šla s svojim fantom narazen in sva bila 4 mesece narazen potem je pa kar naenkrt začel spet da me pogreša itd... in sva nekaj časa samo srala potem pa sva bila nazaj skupaj in swa še wedno Smile tko da pomojm tudi tvoj kr resno misli...

srečka. Upam da bo tut pri meni tako. =).
Re: BIVŠI...BODOČI 12.7.2010 13:11
Pinky girl pravi:
ancx4you pravi:

držim pesti Wink
Re: BIVŠI...BODOČI 12.7.2010 13:14
ancx4you pravi:
Pinky girl pravi:
ancx4you pravi:

držim pesti Wink

Hvala. Ampak vseeno ne vem, kak dolgobo še to bluzenje trajalo. Strah me je, da pol pa kr ne bo več za to in bo našelkatero drugo. Rolling Eyes
Re: BIVŠI...BODOČI 12.7.2010 13:17
Pinky girl pravi:
ancx4you pravi:
Pinky girl pravi:
ancx4you pravi:

držim pesti Wink

Hvala. Ampak vseeno ne vem, kak dolgobo še to bluzenje trajalo. Strah me je, da pol pa kr ne bo več za to in bo našelkatero drugo. Rolling Eyes

tut mene je blo tega strah in sm zbrala pogum p sm mu direkt rekla da če misl še naprej tkole enkrat ja enkrat ne d je useen če ostaneva best frenda k se men ni dal weč tega njegovga spreminjanja poslušat. in se je potem v 2 dneh odloču Wink mal še tkole potrpi če bo pa predolgo vleku mi pa ti tut reč d nej se odloč... boš vidla kok se bo hitro odloču Wink
Re: BIVŠI...BODOČI 12.7.2010 13:19
ancx4you pravi:
Pinky girl pravi:
ancx4you pravi:
Pinky girl pravi:
ancx4you pravi:

držim pesti Wink

tut mene je blo tega strah in sm zbrala pogum p sm mu direkt rekla da če misl še naprej tkole enkrat ja enkrat ne d je useen če ostaneva best frenda k se men ni dal weč tega njegovga spreminjanja poslušat. in se je potem v 2 dneh odloču Wink mal še tkole potrpi če bo pa predolgo vleku mi pa ti tut reč d nej se odloč... boš vidla kok se bo hitro odloču Wink

fuul ti huala za nasvet. Ga bom poslušala.=).P uma d useee..
KATEpeace • Od: 26.4.2010 • Prispevkov: 26
Re: BIVŠI...BODOČI 12.7.2010 14:10
tko je blo tud pr men sam pol nakonc ni blo nč iz tega.pač biuši je z razlogom (:
BlueEyeGirl • Od: 30.3.2010 • Prispevkov: 87
Re: BIVŠI...BODOČI 14.7.2010 12:22
mi2 sva bla pa 4 mesce narazn in se nisva nč družla pogovarjala p to.. pol sva se pa začela pa sva šla wn in sm ga preprost zaliznla (še wedno mi ie biu mal ušeč)
takt ni nč reku sam kasnei pol k sm ga uprašala če sva frenda pč.. me ie pa prašu če bi hodila z njim.. in zdei s5 hodva Very Happy
povab ga vn al pa kei tazga.. sei bo.. srečno <3
Re: BIVŠI...BODOČI 14.7.2010 14:39
Sem nardila tko, da sem mu direkt povedala kaj bi rada. Biu je zaiteresiran in rekeu da je za resno zvezo..Ampak da se noče zopet zaleteti. Ne vem kaj naj to pomeni.Jooj počasi mi zmanjkuje potrpljenja, čeprau še vedno gojim čustva do njega, ampak 1x bo tudi tega čakanja dovolj. Zdaj pa, ali bo on prej popustiu, ali pa bom jaz odšla.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.