Knjige AGAIN;D• deadgirl
• Od: 10.7.2010
Knjige AGAIN;D
25.8.2010 18:59
hejhej
js spt rabim vašo pomoč.. Noo..Prebrala sm use knjige od Kafe kluba(Ann Brynt) In so mi ble zlooo ušeč. Zdej bi vs prosila če napišete še kšne naslove kakih res dobrih knjig. Do dans zvečer rabim kr grem jutr u knjižnico.;D Tenks Hf* • Amy Lee
• Od: 14.7.2010
Re: Knjige AGAIN;D
25.8.2010 19:07
ja kafe klub so moje najljubše knjige!!!! PS: zadnja knjiga ki sm jo prebrala je DRAGI ZAZA in je ful dobra knjiga men. vem da je čudn naslov ampak ful dobra knjiga drugač pa še: -hudičevka v pradi -vsi štiri deli somraka -molly moon in njena čudovita knjiga o hipnozi - use knjige pod imenom jacqline wilson Nazadnje urejal/a Amy Lee 25.8.2010 19:14; skupaj popravljeno 1 krat • deadgirl
25.8.2010 19:11
Heej;D
Men so use zlo dobre ble... Najboljša mi je bla pa Leah odkrije fante;D Bom poskusla poiskat v knjižnici tisto knjigo pa da vidim če je res dobra Hvala! • Amy Lee
• Od: 14.7.2010
25.8.2010 19:15
mal sm še spreminjala sporočilo zgori pa mal čudn zgleda. drugač pa nzk • soonck
• Od: 16.2.2010
25.8.2010 20:05
men je dobra Od rtm do wtf-Asja Hrvatin. priporočam • deadgirl
25.8.2010 20:10
AmyAmy; hvala ti še enkrt.
Sonnck; ja sm že brala. Po eni strn je ful ureedu knjiga, po drugi strn mi pa ni bla ušeč kr je sam o tem kko so se zadeval pisal;D |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.