help me plis =/

ali jo se vedno ljubi ?? =/
da
83%
 83%  [ 5 ]
ne
16%
 16%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 6

*đuly* • Od: 27.12.2009 • Prispevkov: 34
help me plis =/ 6.7.2010 23:51
no ja pac js mam fanta k nehodva glih dovg samo ga mam ful rada
samo on je meu pac v preteklosti eno punco k jo je pustu zarad neke fore k so jo mel (na morju)
nwm kaj je blo tocno no in k se nisva hudila mi je reku d jo je ''pozabu'' samo k na roke pogleda se jo spomne (zto k se je rezu zarad nje)
no in mne skrbi d jo on se vedno ljubi kar pa me ze zdj ful prizadane in mi gre na jok

kko nai vem d jo je pozabu in da ma mene res rd ??
prosim help ker nevem kai nai =/ Crying or Very sad
SlatkiPostar • Od: 1.7.2010 • Prispevkov: 6
Re: help me plis =/ 7.7.2010 22:41
Zakaj hodš z emotom?
Kdor se reže zarat punce je slabič (kot je že omenil moj drgai souporabnik foruma thefuckingking)
Pust ga, najd bolšga, porblem rešen.
CalmeMassa • Od: 13.5.2010 • Prispevkov: 22
Re: help me plis =/ 8.7.2010 23:41
evix pravi:
samo on je meu pac v preteklosti eno punco k jo je pustu zarad neke fore k so jo mel (na morju)
nwm kaj je blo tocno no in k se nisva hudila mi je reku d jo je ''pozabu'' samo k na roke pogleda se jo spomne (zto k se je rezu zarad nje)
no in mne skrbi d jo on se vedno ljubi kar pa me ze zdj ful prizadane in mi gre na jok

ei... izpust ta 2 komenta zgori. danes se reže veliko najstnikov, kar ni prav, ampak taka je resnica. js sm se tut zrt tipa k sm ga na srečo prebolela. zdj sm zaljublna v druzga in vem da me ma rad. ja, saj se spomnim na biušga zaradi roke, to pa ne pomeni da ga še vedno ljubim. vrjetno je tko tut pri tvojmu tipu. dj mu šanso. če te je vprašu te vrjetno ni kr tko ampak ker u res nekaj pomeniš. ne zavržt tega Smile
picy • Od: 9.7.2010 • Prispevkov: 10
Re: help me plis =/ 9.7.2010 10:51
evix pravi:

Glej. Neki časa rabi da jo pozabi ane.. Mogoč jo je že.. Ampak te ureznine ustanejo .. Sam to še nepomeni da se jo spovne vedno ko to pogleda. Mam prjatla ko se je zarezu fejst zarad punce, pa jo je pozabu v ene 2 mescih. Ampak tist nezgine.. To pomoje sam tist trenutek izraža bolečino.. Sicr pa ce je emo je to logično da se reže.. Če pa ni.. pa nevem.. sam zakaj bi bil pol z tabo? Če je še res ni pozabu, potem jo bo z tabo. Sam upanje moreš met. Pa stay in łoove Smile
*đuly* • Od: 27.12.2009 • Prispevkov: 34
Re: help me plis =/ 9.7.2010 11:26
Hvala Very Happy
pa ni emo

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.