Kajenje!!!• Petx3
• Od: 27.6.2010
Kajenje!!!
27.6.2010 19:44
Heei!!
Mene pa zanima kdaj ste prvič probali kadit in kak je občutek, a te rres tak drgne? Ker neem al naj probam al ne.. pa še to je kaka razlika med tankimi pa normalnimi cigareti'??? Hvala in lep pozdrau • Cikita
• Kraj: Kranj
Re: Kajenje!!!
28.6.2010 0:22
BOD PAMETNA pa raj ne začenji kadit! kr ti bo žov tko k men. • mjaw
• Od: 17.1.2010
28.6.2010 9:35
js sm prvič poskusila pri 12letih..ma občutk je blo kul..sprva sm mislila da se bom po prvem čiku zlahka nehala sam ne..kar naprej sm hotela še in še..in zdej že 1leto kadim in mi ni žal p nč..fajn občutk,pomiri ti živće pa use.;P
• Pupika
• Od: 6.7.2009
28.6.2010 9:50
lej.. nena začni kadit nima smisla.. govorite da te pomiri.. pommiri te lahk tut kej drucga...škoda denarja za čike rajš si kaj bol pametnega kup • Mp3
• Od: 2.10.2009
28.6.2010 10:32
ma bolš da niti probaš ne
no če te zanima ....te ko prvič še neveš kak je glih to pa še neznaš inhalirat pol pa v sebe potegneš pa kr vun pihneš pa ponavadi ful zakašlaš pol pa še te grlo tak svinsko peče (lahko pa probaš tak da list papirja zvij pa ga daj v uste pa na drugi strani pržgi pa potegni....nikul eč ti nebo do čikov pa men se gravža lizat s punco ko kadi...nwm kr na bruhanje mi gre • Petx3
28.6.2010 12:19
hvala usem.. sam je hudič ko te tak mika pa neeš kJ BI NAREDU... • valentix
• Od: 21.3.2010
28.6.2010 13:57
hah js sm probala prvič pred enim letom na veselici pa še potem enkrat nasledn dan...
ma nwm to je kr neki za mene xD • GoBiCa
• Od: 27.4.2009
28.6.2010 14:18
ja jaz ti ne priporočam kadit
parfum + čiki = fuj to ne gre skup • to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
28.6.2010 15:19
tud js ti ne priporačam da probaš. al pa če že hočeš dej pa čimkasnej. js sm probala pr 12 letih z naibolšo prjatlco. od tkrt sm pol zmeri večkrat vlekla čik. zdej sm stara 14 in pršlo je že tok deleč da redno kadim. in ne res ni fajn da kadiš kr s tem uničuješ sebe in folk okol... okus v ustih pa kr doug ostane, al pa če se zalizuješ z osebo k kadi se tud use čut in okus je prou po cigaretih. NE kadit res (:_________________ live for the moment. • beejbii
• Od: 6.6.2010
28.6.2010 15:54
am jah js sm prvič pr ene 11 z bratom. drugč pa zej en let redno kadim. pa leej tut če ne probaaš neboš nč kej tasga zamudla. (: drugč pa tut meen ful ni kul k pol po čikih smrdiim. tko d ja..čigumiji so pr mer zmerm obvezni. • Petx3
28.6.2010 19:15
hvalaa vsem... mislim da bom kr rekla NE kajenju!!!
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.