kaj hoče?????..• erkica
• Od: 2.9.2010
kaj hoče?????..
29.10.2013 9:16
Zdravo!
Uglavnem tako je hodim v prvi letnik srednje šole in tam sem spoznala enga fanta ki mi je sošolec..prvi teden se nisva nekaj ujela ker se mj je on zdel nek čudak..in prau na živce mi je šlo da me je za kr eno stvar kliknu na fb ju..ampak kasneje so naju presedli skupaj tako da sem bila nekako primorana da se družim z njim in sem ugotovila da je ful uredu oseba..mogoče malo sramežljiv drugač pa super..in on mi je še v tistem tednu postal všeč..on ne ve..vsaj zdi se mi da ne..ker je en moj kolega prvi teden reku da mi je on všeč..ampak takrat to ni blo res..drugi pa vedo vsaj nekaj jih ve in se vidi da je ful očitno da mi je všeč..tudi zafrkava me med športno ni dneva da ga ne bi lovila po celi dvorani,dal mi je vzdevek,piše mi po zvezku,vse mam počečkano...tut na fb ju me klikuje kot da nobenga druzga ni gor za vprašat..ampak vedno ma neke bedne..kao kaj je za domačo in tko..vsak dan sva se menla prek fb ja..ampak zdaj pa 3.dni ni odziva od njega če mu kej napišem samo pogleda al pa še to ne..postal je ful hladen in vse zdj se pa počutim krivo zato ker mi je lajku tt eno objavo in sem mu pač napisala za to kak se mi zdi,če bi šla z njim nwm kam vse..pa tko..in sem odgovorila dosti iskreno..pa je mogoč začutu da hočem kj več met..in se je ustrašu..al pa kj tazga.. nočem da bi blo kj narobe med nama ;o • Elle
• Od: 17.4.2011
Re: kaj hoče?????..
4.11.2013 19:25
Prvi letnik, sramežljiva ti in on.. Počakajta do 3., 4. letnika pa več ne bo te simpatične otroške zadrege.
• brezimena69
• Od: 7.8.2013
elle ti si pukla
9.11.2013 14:54
ka ti ni jano no naj počakata sploh nevem kk je ko te en kr **** u 1 tednu... men se
zdi pač no da je ta tip mogoče zvedu da ti je ušeč pa kj pa je bol tak in se je upiškio ( ustrau, uprpio) in in nevem js bi na tvojem mestu ga u šoli uprašala ka se je zgodilo pač tam te memore kr na seen fulnat ane.. pa lepo sam ne se kregat.. good luck :* |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.