HELP!-->KAJ NAJ POČNEM Z ROKO TM SPODI?!

thedevil • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 95
HELP!-->KAJ NAJ POČNEM Z ROKO TM SPODI?! 25.7.2011 15:55
heŁŁou!

no tak je...mam tipa že 10 mescu in tko pred približno 2 mesci sva se odločla da odnos mal popestriva in tko sem mu pač dovolila da mi jo mau zrajca in tko pač da me lahk šlata tam spodi pa po prsih in tko.in zej on pride v petek k men domou (nbo prvič pršu je biu že velikrat) in sva se neki menla no ubistvi on ma željo da bi mu jas zaj nekak uslugo vrnla ane in bi šla z roko mau u negove hlače in tko. men je to čist ok ampak zaj je tko ane kr nwm kaj naj delam z roko tm not potem?!

tko da HELP!!!

zanima me:
1.kaj naj delam z roko?
2.kaj vam tipom paše? (v usta ga pod nobenim pogojem nebi dala ker mi še ni do tega)
3.mate kkšne predloge?

NUJNO JE RES TAK DA HELP!!!

PA PUNCE VAŠE IZKUŠNE S TEM BI MI ZLO POMAGALE TKO DA PROSIM RAZPIŠITE SE!

LP, thedevil Wink

P.S: sam tko spolnih odnosu še nisva mela tko da naj bodo te predlogi tko temu primerni...huala
thedevil • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 95
Re: HELP!-->KAJ NAJ POČNEM Z ROKO TM SPODI?! 25.7.2011 20:07
aja stara sva pa oba 16 let...

PA RESNIČNO VAS PROSIM....KER JE NUJNO
PAČ RES NE VEM KAJ NAJ DELAM Z ROKO TAM SPODI TAK DA HELP!!
Unkn0vvn • Od: 20.7.2011 • Prispevkov: 52
Re: HELP!-->KAJ NAJ POČNEM Z ROKO TM SPODI?! 25.7.2011 20:27
Hej. Smile

1. ja mau nerodn je to razložit ker je redko da kdo neve kaj morš delat..
am.. dej utipki na net RED TUBE pa klikn na en video in poglej kaj tm delajo **** tipom.
2. ja sej maš ubistvu šanse sam z roko, usti al pa med joškam da mu ga drkaš ( zdej če maš dost velke joške, pa če ti je to sploh kul) Wink
3. poglej si na red tube pa boš vidla.. če pa še kr neboš vedla pa lahk vadš na banani. >.<

nimam izkušenj s tem.. ampak drkanje res nemore bit nč kej posebi težkega Wink

________________________________________________________________________________

I stay high cuz' the world is so low! Wink
metuljcica2 • Od: 27.1.2009 • Prispevkov: 38
Re: HELP!-->KAJ NAJ POČNEM Z ROKO TM SPODI?! 25.7.2011 21:02
hey!

Iz izkušenj ti lahk povem, da se vse zgodi spontano,ko začutiš to željo. Pač narediš tak kot se ti zdi najboljše Smile. Kakorkoli že bo, ti bo povedal, če mu odgorja ali ne, oz kaj mu najbolj in kaj sploh ne. Če mu bo to odgovarjalo, kar boš počela, bo to to Smile
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: HELP!-->KAJ NAJ POČNEM Z ROKO TM SPODI?! 27.7.2011 4:08
no ok to se mal čudn sliš.. cmon no zihr weš kaj je drkanje?.. če je zanga prwič mu bo že to čiz neki wwoooww.. sam mejta robčke prprawlene ker zna bit pousod XD ..

pa unkn0wn dej prosm popraw swpj post ker zrd njega odreže pou texta..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.