Kako Naj Ga Prebolim??? </3 Prosm pomagitee!!!

JuicyStar • Od: 23.1.2010 • Prispevkov: 34
Kako Naj Ga Prebolim??? </3 Prosm pomagitee!!! 9.5.2010 14:00
...

Nazadnje urejal/a JuicyStar 16.5.2010 15:58; skupaj popravljeno 1 krat
helaukiti • Od: 8.5.2010 • Prispevkov: 6
Re: Kako Naj Ga Prebolim??? </3 Prosm pomagitee!!! 9.5.2010 15:52
povej mu...boljše je obžalovati nekaj kar si naredu kot nekaj kar nisi naredu... Smile v
JuicyStar • Od: 23.1.2010 • Prispevkov: 34
Re: Kako Naj Ga Prebolim??? </3 Prosm pomagitee!!! 9.5.2010 16:16
helaukiti pravi:
povej mu...boljše je obžalovati nekaj kar si naredu kot nekaj kar nisi naredu... Smile v

Ja...maš prau!... =D
Tnx... mu boom probala povedat,.. =D
katja67 • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 29
help!!!! 10.5.2010 17:09
jz pa sem bla z fantom skupaj eno leto, pol pa sma šla narazen zdej pa je že eno leto od tega pa nevem kako ga naj prebolim????
jaz mu nočem povedat kaj čutim ker me je strah npr. da me bo sovražu al pa da se nebo z mano pogovarjal

prosim pomagajte Exclamation Crying or Very sad Exclamation
SsAaRrAaHh • Od: 18.2.2009 • Prispevkov: 8
Re: Kako Naj Ga Prebolim??? </3 Prosm pomagitee!!! 12.5.2010 18:28
pogovor pogovor pogovor...
zgubit nimaš kaj

jst sm z mojim fantom že 3 leta pa 2 tedna bo zdej
sam ne vem če je to to kr je blo na yačetku ni več neke fuul kemije
tudi u družbi se ne obnaša kot da bi biu moj fant
sej ko pride k men je use kr uredu

jst pa kdaj raymišlam če prije k men sam zarad sexa itd....
kaj pa nej jst nrdim ?
POGOVOR MU NE POMAGA! Very Happy
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: Kako Naj Ga Prebolim??? </3 Prosm pomagitee!!! 12.5.2010 19:39
SsAaRrAaHh pravi:
pogovor pogovor pogovor...
zgubit nimaš kaj

jst sm z mojim fantom že 3 leta pa 2 tedna bo zdej
sam ne vem če je to to kr je blo na yačetku ni več neke fuul kemije
tudi u družbi se ne obnaša kot da bi biu moj fant
sej ko pride k men je use kr uredu

jst pa kdaj raymišlam če prije k men sam zarad sexa itd....
kaj pa nej jst nrdim ?
POGOVOR MU NE POMAGA! Very Happy

daj mu Razz Very Happy
Re: Kako Naj Ga Prebolim??? </3 Prosm pomagitee!!! 13.5.2010 14:03
NE !!! ČE ŠE NOČEŠ
Jaz mislim da bi mu to v obraz povedala kaj hočeš in kaj ne in če bo pozabil ga opomni

Men tut pomagajte sej sm že zgoraj napisala kaj me teži p adodala bi še tut da jz tut mislim da še vedno nekaj čuti do mene. In z veseljem bi mu povedla kaj čutim sam si ne upam!!!!!!
HELP Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Coreliee • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 104
Re: Kako Naj Ga Prebolim??? </3 Prosm pomagitee!!! 13.5.2010 14:33
Pust ga. Sej je še dost drugih.
Re: Kako Naj Ga Prebolim??? </3 Prosm pomagitee!!! 16.5.2010 15:40
a to men govoriš Question
Mojchq • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 47
Re: Kako Naj Ga Prebolim??? </3 Prosm pomagitee!!! 17.5.2010 22:28
seii sčasoma ga boš pozabila..enkrat ga boš že..takoj ku boš vidla enga k je še bul lušn ti bo šu tist tkoj iz glave vn..;D
Re: Kako Naj Ga Prebolim??? </3 Prosm pomagitee!!! 18.5.2010 14:02
sam kk jaz se že eno leto trudim da bi ga pozabla PROSIM POMAGAJTE dajte mi ideje kak se naj zaposlim da ga bom dala iz misli Exclamation Exclamation
Majkii • Od: 2.7.2010 • Prispevkov: 2
Re: Kako Naj Ga Prebolim??? </3 Prosm pomagitee!!! 2.7.2010 0:49
heii.

Ah ia..no pr men je stvar taka: pač lansko leto lih en tak cait sm se začela pogovarjat z enim tipom k ie pršu pol jesen na našo šolo..pač doug časa je blo use kul..bla sva FUUL dobra frenda in vem d sm bla js njemu ušeč ker je on pač use povedu moji frendici in počas sm se začela zalublat vanga sam..sploh nevem kva mi je blo d nism nč nrdila d bi bla skp..očitno sm res čakala na njegou prvi korak =/ uglaunem doug časa ie blo tko pol ie meu pa eno punco prbližn 1 mesc in od tkt naprej se ne razumeva več lih Sad js sm mu že nevemkokrat povedala d bi rada d nurmalno ustaneva frenda kr ga mam pač rada in zmeri je reku pač da njemu je kul ane..sam še useen sm se počutla k da me ne pozna več Sad po tej punci ma pa zdej spet eno in sta skupi 3 mesce in zdej me je pa res do konca ****..sploh se več ne pozdraulava..res use se mi je podrl kr sm ga mela took najrajš in nevem več kaj narest..usak dan večino caita razmišlam u njemu pa o stvareh k so se zgudile in sm skos žalostna Sad bi mu poslala sms sam sm mu že tokrat d me je strah kva si bo mislu k mu tok težim sam mi res ni useen =/
Majkii • Od: 2.7.2010 • Prispevkov: 2
Re: Kako Naj Ga Prebolim??? </3 Prosm pomagitee!!! 2.7.2010 1:03
thefuckingking pravi:
Majkii pravi:
heii.

Ah ia..no pr men je stvar taka: pač lansko leto lih en tak cait sm se začela pogovarjat z enim tipom k ie pršu pol jesen na našo šolo..pač doug časa je blo use kul..bla sva FUUL dobra frenda in vem d sm bla js njemu ušeč ker je on pač use povedu moji frendici in počas sm se začela zalublat vanga sam..sploh nevem kva mi je blo d nism nč nrdila d bi bla skp..očitno sm res čakala na njegou prvi korak =/ uglaunem doug časa ie blo tko pol ie meu pa eno punco prbližn 1 mesc in od tkt naprej se ne razumeva več lih Sad js sm mu že nevemkokrat povedala d bi rada d nurmalno ustaneva frenda kr ga mam pač rada in zmeri je reku pač da njemu je kul ane..sam še useen sm se počutla k da me ne pozna več Sad po tej punci ma pa zdej spet eno in sta skupi 3 mesce in zdej me je pa res do konca ****..sploh se več ne pozdraulava..res use se mi je podrl kr sm ga mela took najrajš in nevem več kaj narest..usak dan večino caita razmišlam u njemu pa o stvareh k so se zgudile in sm skos žalostna Sad bi mu poslala sms sam sm mu že tokrat d me je strah kva si bo mislu k mu tok težim sam mi res ni useen =/

get over it, life isnt fair in jst sm eden redkih ki je veseu za to, ker vse v svojo prid obrnem. zresn se pa dont act 12.

ja lej nekatere je pač teško pozabt..pa sploh ni tok fora u tem ampk d bi rada d bi bla spet normalno frenda ne pa da se ubnaša k da me ne pozna!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.