...PRVIČ(fantje,punce-HELP!)• thedevil
• Od: 28.6.2010
...PRVIČ(fantje,punce-HELP!)
29.6.2010 11:01
*mam enepar uprašanj za tisti "prvič":*
1.ali imate raje,da je punca pobrita tam spodaj + razlog zakaj? 2.ali vas je prvič bolelo,ste kaj krvavele? 3.v filmih so ponavadi pokriti z rjuhami.ali se tudi vi pokrijete, ko sexate ali ste odkriti? 4.poznate kakšne položaje ki so primerni za prvič? npr. je punca spodaj ali zgoraj?(kaj imate fantje raje?) 5.kaj predlagate za predigro? 6.ali radi fantje slečete punce in obratno? ***************************************************************** zdaj pa še nekaj samo za fante: 7.kaj bi storili,če bi punci pritekla kri? 8.bi prenehali če bi punco bolelo? 9.kaj najraje počnete pri predigri? 10.kaj bi storili če bi bila vaša punca še devica?bi vas to motilo? ***************************************************************** 11.kdaj ste prviš sexali? 12.kje ste prvič sexali? 13.so vas kdaj zalotili starši?kaj bi oz. ste stoili v tem primeru? ***************************************************************** ŽE NAPREJ HVALA ZA VAŠE ODGOVORE!!! • miha1500
• Od: 13.10.2009
Re: ...PRVIČ(fantje,punce-HELP!)
30.6.2010 21:41
8. glede tega nwm pomoje bi se malo ustavil
9. jas bi jo vprašal za njeno mnjenje 10. pomejem me nebi • skorpion
• Od: 9.3.2009
30.6.2010 23:25
10. sploh me nebi motlo • Eay
• Od: 25.4.2010
1.7.2010 16:04
thefuckingking pravi:[7]sej ti pove prej da je devica al pa sam dojameš
[8]jap [9]to je itak samoumevno [10]da. hmm a mi poveš zakaj fanta moti če je devica? js sm še pa ne bi rada več bla pa nwm kko..nimam fanta pa bi res zlo rada zgubla nedovžnost čimprej! • LZyMN
• Od: 29.11.2009
1.7.2010 20:10
Eay pravi:nimam fanta pa bi res zlo rada zgubla nedovžnost čimprej!
zakaj pa to? drgac pa je problem v tem k je kind of "mood breaker" al kko nej se izrazm. pac ni fajn • AnastasiA
• Od: 6.1.2010
1.7.2010 21:46
thedevil pravi:*mam enepar uprašanj za tisti "prvič":*
1.ali imate raje,da je punca pobrita tam spodaj + razlog zakaj? 2.ali vas je prvič bolelo,ste kaj krvavele? 3.v filmih so ponavadi pokriti z rjuhami.ali se tudi vi pokrijete, ko sexate ali ste odkriti? 4.poznate kakšne položaje ki so primerni za prvič? npr. je punca spodaj ali zgoraj?(kaj imate fantje raje?) 5.kaj predlagate za predigro? 6.ali radi fantje slečete punce in obratno? ***************************************************************** zdaj pa še nekaj samo za fante: 7.kaj bi storili,če bi punci pritekla kri? 8.bi prenehali če bi punco bolelo? 9.kaj najraje počnete pri predigri? 10.kaj bi storili če bi bila vaša punca še devica?bi vas to motilo? ***************************************************************** 11.kdaj ste prviš sexali? 12.kje ste prvič sexali? 13.so vas kdaj zalotili starši?kaj bi oz. ste stoili v tem primeru? ***************************************************************** ŽE NAPREJ HVALA ZA VAŠE ODGOVORE!!! 1./ 2.bolelo ja fuul,krvavela pa ne.. 3.je lažje če si odkrit čene rjuhe sam motjo. ;D 4.za prvič je še naibujš d je punca spodi ka gre lažje.. pol pa je useeno.. 5.za prvi sex pride predigra že sama od sebe.. mal ljubčkow pa objemčkov..pa je.. 6.pr men me je fant sleku sam sm mu pomagala pa je šlo lažje.. 11.pr 14..skor pr 15. 12. pr fantu doma.. 13.nikol..huala bogu. ;DD • kikiii
• Od: 16.9.2009
5.7.2010 22:40
2.bolel je 10 sekund,krvi ni blo nč 3.odkrita^^ 4.za prvič pomojm da bolš če je punca spodi,saj jz sm bla in je blo čizt ok..čene pa mojmu je bl fšeč če sm jz zgoraj ;D 5.žvaljenje,pa lupčki po drugih delih telesou...fajn je če te tip oralno zadovoljuje ;D 6.iaap *.* 11. pr 14ih. [ne komenterat,moja stvar!-.-] 12.pr tipu,njegova postla<3 13.mačeha je najdla kondome pa mi rekla če bi začela jemt tabletke. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.