STE KDAJ RAZMIŠLJALI...

missCOOKIE • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 49
STE KDAJ RAZMIŠLJALI... 30.10.2009 13:52
Da bi radi umrli ker ste kao "ničvredni" čeprav niste?
da mislite zakaj nisem jas na njenem/njegovem mestu (wnb. ona je glasbenca)
da so ravno vaše sanje neuresničljive
da neboste našli življenskega sopotnika
da ste zguba ker mogoče nimae popolne postave
da wam to ne bo uspelo ker mislite da je nemogoče in niti ne poskušate?
in tako dalje....

NE NI RES!
NESMETE TAKO RAZMIŠLJATI!
NIČ NI NEMOGOČE
ZAKAJ PA MISLITE DA WAM NEMORE USPET DA STE GLASBENIK ALI KAJ PODOBNEGA?
DA STE IDOL DRUGIM. DA VESTE DA KO BOSTE STOPILI NA ODER IN VIDELI VSE TE LJUDI
KI KRIČIJO VAŠE IME. IN KO JE KONEC DA BI UMRLI SAMO ZATO DA BI DOBILI VAŠ AVTOGRAM ALI SE SLIKALI Z VAMI..ALI DA BI DOBILI VAŠ MSN'.....
zato ker živite v sloveniji?

NE! NIČ NI NEMOGOČE,.
Z MALO TRUDA IN VERE IN UPANJA VASE VAM BO VSE USPELO!
POSKUSITE KDAJ.
TUDI KO BOSTE ČISTO NA TLEH..VERJAMITE VASE!
IN USPELO WAM BO!
ZATO PA NE RABITE FEJKAT npr.MILEY PA TOTIH.
SPLOH NE.

KAKO PA MISLITE DA JE USPELO DRUGIM?
~ lady gaga,green day,my chemical romance,tokio hotel???..
KER SO VERJELI VASE.
IN ČE BOSTE TUDI VI..BOSTE UGOTOVILI DA NIČ NI NEMOGOČE.

POSKUSITE KDAJ..
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: STE KDAJ RAZMIŠLJALI... 30.10.2009 21:33
tnx za te beseede Very Happy
zLe sm raun mau u beduu. in je prau pršL mau pozitiunga ^^ =)
qlqlql tipson ^^
tjasiiika • Od: 7.2.2010 • Prispevkov: 12
Re: STE KDAJ RAZMIŠLJALI... 7.2.2010 15:45
ja sm že veškrat pomislna na SAMOMOR
zdela se mi je najpametnejša rešitev kr trpiš
itk nisi nč
ampk vrjemte mi, ko sm mal bolj pomislna sm se premislna...
spomnilasm se na prijatelje družino, in tudi na to da jas lahko ustvarim družino
Embarassed Embarassed
no....saj veste kaj mislim Very Happy Very Happy
vedno prej premislite
vrjemite šlo bo na boljeČAW
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: STE KDAJ RAZMIŠLJALI... 7.2.2010 17:05
uf to sem ži pa dosti x pomislo....amm verjetno pred 2 min nazadnje Razz
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: STE KDAJ RAZMIŠLJALI... 7.2.2010 20:28
js sm že razmišlu, če bi še en joint al bi šu spat
babylove • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 186
Re: STE KDAJ RAZMIŠLJALI... 7.2.2010 22:30
ja sm ze skori naredila samomor če ne bilo frendov bi ze naredila ...
nvm ni mi do lajfaaa....
Re: STE KDAJ RAZMIŠLJALI... 8.2.2010 3:04
vsakmu je do lajfa. eni se sam prepričujejo da jim ni.
če na haitiju po parih dneh v ruševinah najdejo dojenčka k je še živ, pol nimaš ti kej govort da ti ni do lajfa, k maš čist usako možnost za lep lajf Wink

[povezava]

U CAN BE WHAT EVER YOU WANT TO BE!
ancheeq12 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 13
Re: STE KDAJ RAZMIŠLJALI... 8.2.2010 21:58
Če je murkonu ratal, bo tut nam : Laughing
Re: STE KDAJ RAZMIŠLJALI... 9.2.2010 9:08
Soundbox pravi:
če na haitiju po parih dneh v ruševinah najdejo dojenčka k je še živ, pol nimaš ti kej govort da ti ni do lajfa, k maš čist usako možnost za lep lajf Wink

[povezava]

ah ja vem za te otroke ....
sm men gre use narobe ... res je da dubim use kar zelim ... sm eno nimam Crying or Very sad

zgubila sm 2 osebi ki sta miiii cel svet pomenili ampak ress

ko sm enga izgubila sm v dipresijo padla in ni mi bilo do lajfa ... ampak sm ze ...
enako ko sm pa še to zgubila res mi ni do lajfaaaa Crying or Very sad
janjaaa • Od: 9.2.2010 • Prispevkov: 1
Re: STE KDAJ RAZMIŠLJALI... 9.2.2010 15:16
babylove pravi:
Soundbox pravi:

[povezava]

sm men gre use narobe ... res je da dubim use kar zelim ... sm eno nimam Crying or Very sad

ko sm enga izgubila sm v dipresijo padla in ni mi bilo do lajfa ... ampak sm ze ...

pa nemorš kr tko rečt da ti ni do lajfa zato ker ti je nekdo umrl..pa s tem ne mislim daa je narobe da ju pogrešaš pa si žalostna.. sei meni sta tudi dve osebi ki sm ju mela ful rada umrli pa sm se jokala pa bla ful žalostna sam lajf gre naprej in nemorš kr tko obupat.. pa ziher da ti je kdaj pa še ti bo v lajfu težko, sam komu pa ni?? vsakemu se je že verjetno kaj zgodilo da bi se najrajš ubil... to je sam odvisno od tega kok ti razmišlaš pa gledaš na svet.. če si optimističen pa si misliš pač življenje gre naprej al pa če bi se takoj rad ubil... mislim da bi tista oseba ki ti je umrla hotela da živiš srečno dalje ne pa da se hočeš ubit...!res mi je žou da ti je ta oseba umrla sam ne smeš zarad tega obupat nad življenjem.
Re: STE KDAJ RAZMIŠLJALI... 9.2.2010 19:51
janjaaa pravi:
babylove pravi:
Soundbox pravi:

[povezava]

pa nemorš kr tko rečt da ti ni do lajfa zato ker ti je nekdo umrl..pa s tem ne mislim daa je narobe da ju pogrešaš pa si žalostna.. sei meni sta tudi dve osebi ki sm ju mela ful rada umrli pa sm se jokala pa bla ful žalostna sam lajf gre naprej in nemorš kr tko obupat.. pa ziher da ti je kdaj pa še ti bo v lajfu težko, sam komu pa ni?? vsakemu se je že verjetno kaj zgodilo da bi se najrajš ubil... to je sam odvisno od tega kok ti razmišlaš pa gledaš na svet.. če si optimističen pa si misliš pač življenje gre naprej al pa če bi se takoj rad ubil... mislim da bi tista oseba ki ti je umrla hotela da živiš srečno dalje ne pa da se hočeš ubit...!res mi je žou da ti je ta oseba umrla sam ne smeš zarad tega obupat nad življenjem.

ne ne morem zivet pač preprosto brez tiste osebe ne morem zivet Crying or Very sad

tako ga ........ da ne morem zivet ta oseba je moj lajfff je že 4 leta od takrat pa še vedno vsak dan jokamm Crying or Very sad
pač brez tisto osebo ne morem zivet in nikoli ne bom mogla .... razumte tega ... ne predstavlate kako je tezko če umre en človek zato ker.......
CherryBomb • Od: 5.3.2010 • Prispevkov: 2
Re: STE KDAJ RAZMIŠLJALI... 7.3.2010 19:28
Soundbox pravi:
js sm že razmišlu, če bi še en joint al bi šu spat

ja o moj bog, zakaj sploh razmišlaš? pejt skadit (Y)
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: STE KDAJ RAZMIŠLJALI... 8.3.2010 19:57
waaau toole mi ie pa ušeč
kr tuki gor zemri več al mn bol rpoblemi in res te pozitivne besede mal dvignejo človeka pa samozavest p to
p č si sama to pisala si res ful dobra govornica=)
ajnowajmWEIRD • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 78
Re: STE KDAJ RAZMIŠLJALI... 10.3.2010 21:49
Ma folk , u takih primerih pofuqite ceu svet pa pjte na Joint ste pa tud :Đ
prec vam bo olepšal še tok bedn dan vrjemte (A)
pjte spohat , pomislte na frende k bi jih zapustil , pa kašn lajf bi jim nardil , pol pa šeenkat razmislte o razlogu zakaj bi šli to delat , pa če to še hočte narest - minil vas bo ;D
gre gdo pohat - zabederan dan pač :Đ
Re: STE KDAJ RAZMIŠLJALI... 11.3.2010 1:07
Glejte film The Secret!
anndriane • Od: 2.2.2010 • Prispevkov: 30
Re: STE KDAJ RAZMIŠLJALI... 11.3.2010 18:53
U tem trenutku hočm umrt.!! :'((
Cikita • Od: 27.6.2010 • Prispevkov: 33 • Kraj: Kranj
Re: STE KDAJ RAZMIŠLJALI... 27.6.2010 18:45
skad đolo pozab probleme. btk Cool če se pa spet pojavjo pa spet isto nared. kašni samomori ? mislm zdele k sm to brala me je kr mrazil. kok ste kej stari mularija da tkole o samomorih razmislate. a mislte da je samomor kr tko ? ni ni . vrjamte. mors met taka ORNG VELKA JAJCA da ga nardis. in to folk dela k živi že 50 let v problemih npr. nasilje doma alkohol. ne pa vi k niste še nč dozivel niti polnoletstva . mislm HALO! prosm lepo ne.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.