emoti,rezanje,povzročanje bolečine sam sebi..• Cikita
• Od: 27.6.2010
• Kraj: Kranj
emoti,rezanje,povzročanje bolečine sam sebi..
27.6.2010 14:38
no.. pozdravljen folk! evo neki sm razmislala pa mogoče je kdo istega mnenja kod js mogoče pa ne. use več gledam po televiziji,netu,časopisi. razne sekte k jih je zmer več. dobr ok. emotov smo se kokr tok navadl. gotika.metal.hard. sicr nevem kako se temu reče nism tok napredna stem. ok da gremo na stvar. kaj folk prpele do tega da si npr. jezik prerežejo na dva dela.. da si ustavjo železo pod kozo.. da si nardijo rožičke na čelu. da se prebadajo na usakem delu telesa. da sami seb povzročajo bolečino z raznih rezanjem in da so jim ušeč brazgotine po telesu. ????? prosm enga da mi to pove. pa najraj bi vidla da se javjo teli k majo iskušnje stem.so emoti al u kerikol drugi skupini. no.. js ta folk ne smatram za normalnega niti nikol nebom. ampak tega je use već. mladine k se zbada dela seb rane in med tem istočasno neizmerno uživa. folk prosm. ksnoo besedo stavk na to temo. mogoče bom razzumela!
• LZyMN
• Od: 29.11.2009
Re: emoti,rezanje,povzročanje bolečine sam sebi..
27.6.2010 17:00
Ja nekateri, kot jst sam recimo, uzivamo v bolečini (Ne, Ne režem se...). Sam sem neka kombinacija sadista in mazohista ker mi je to preprosto vsec. pirse si lih zto rad dajem ker je nek poseben filing k ti prebode z iglo kozo sam dobr jst nism se neka extremna verzija le tega • Boris
• Od: 17.4.2010
27.6.2010 18:07
hja, nekateri kokr so LZyMN majo take navade, nekateri so pa drugačni. nekateri se režejo zto k jim je propadla ljubezn pa ne zdržijo te ''bolečine'' in jo z rezanjem prenašajo oz. preusmerjajo na druga mesta iz srca... res d ni pametno to počet zarad raznoraznih dejaunikou, ampak kaj čmo, tak je svet dans... jbg • to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
27.6.2010 18:25
ja Boris je recimo dobr povedu..
sama (sm) se rezala zarad familije, lubezni, frendou itd. pač ne vem tok žalostn rataš da te do tega prpele. mogoče izbruh jeze in žalosti, pa greš se rezat. recimo k maš brazgotine, to te tud spomni na določene stvari pa tko.. in pol je zdej polet res bedn k morš skoz neki široke zapestnce nost pa tko... sam se pa zavedam da to ni kul in da si bedn če to delaš. ampak jbg no .. :S .. ej folk mislte na pozitivne stvari u lajfu pa če še tko mislte da jih ni, nekje so, sam najdt jih morte & predvsem užiwite svojo mladost in si je ne zapraute za brez zvezne stvari.. tko da: enjoy your life and be yourself ! (: _________________ live for the moment. • Cikita
27.6.2010 18:28
punca moja. sama seb mors met rajš od useh. od familje od ljubezni od prjatlov. stem da se poškoduješ sam seb skodo delas. zakaj bejbi ? nč nimas od tega,sama seb nardis Pi.. ti ostane .. pa kokr si sama rekla mors nost zapestnce da se ne vid. to je brez veze. upam da si se izvlekla iz tega,kr tud sama mam prjatlco k je začela to delat nevem kako bi ji pomagala,obsojat jo nočm. ona pa sam ponavla : mene noben nerazume. ahhhhhh. to ni lajf
• to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
27.6.2010 18:34
Cikita pravi:punca moja. sama seb mors met rajš od useh. od familje od ljubezni od prjatlov. stem da se poškoduješ sam seb skodo delas. zakaj bejbi ? nč nimas od tega,sama seb nardis Pi.. ti ostane .. pa kokr si sama rekla mors nost zapestnce da se ne vid. to je brez veze. upam da si se izvlekla iz tega,kr tud sama mam prjatlco k je začela to delat nevem kako bi ji pomagala,obsojat jo nočm. ona pa sam ponavla : mene noben nerazume. ahhhhhh. to ni lajf
mah ja vem.. sej zdej sm nehala s tem.. usaj upam .. sm tud že frendom oblubla tko da ja nočem te oblube pretrgat (: _________________ live for the moment. • Boris
• Od: 17.4.2010
27.6.2010 18:35
use se da popraut, ampak nwem, z rezanjem morde na nek način preusmerš to žalost iz srca na druge dele, ampak to ne odprau bolečine, še zmerei jo čutš na ureznini k si jo naredu/ila s tem. ni to dobr, use se da rešt, lahko se zjokaš u amen dokler robceu ne zmanka, lahko greš wn u gozd al pa naravo pa se zdereš u nulo d to sprauš iz sebe, ampak z rezanjem pa newem, ne boš wn spravu, sam preusmeru boš bolečino. ti ne moreš odpraut bolečin, čas jih prežene. odstrant jih nemoreš, ampak za zmeri bo to ostalo u tvojih spominih, zmerei se jih boš spomnu pa karkoli se bo zgodlo. pust času čas point mojga posta je: Rezilo bolečin ne odpravi, samo čas jih lahko popravi... • fifi
• Od: 5.9.2009
rezanje
28.6.2010 11:29
um jst nism emo ampak sm se rezala .. . pač jst sm se zrd da lowe pa lahka iz lastnih iskušenj powem da mi je žau kr nekak je zej po času bolečina u srcu izginila ampak brazgotina na roki nea . in ta brazgotina me spominja na use kar s emi je takrat pripetilo. tko da res odswetujem rezanje • valentix
• Od: 21.3.2010
28.6.2010 13:41
emoti...rezanje...hm...js sm se rezala nazadnje pred kakim
mesecem...js sm to delala zarad love zarad usega,kr men gre vedno use narobe...js se sovražim,**** se mi za moj lajf,zato sem to delala...poskusla sm delat tut samomore sam pustmo zdaj to kr je OFF TOPIC...ko sem nardila kakšen rez,js sm se počutla kot nova oseba...tisti čas nism več čutla bolečin u sebi...men ni nč žau da sm to delala... nekatere osebe so me klicale emo kr sm ful trešena na emo muske, emo frizure,emo fante,rada mam črno barvo... noo js zastopim osebe ki se režejo zarad kakšnih bolečin u srcu... ne zastopim pa tiste ko se režejo da bi bili frajerji pa to... • ursiii95
• Od: 15.5.2010
28.6.2010 15:52
rezanje p to... nekateri majo pač probleme in to.. nekateri večje, drugi manjše... morš zastopt da niso usi tk kot ti.. in nimajo usi perfektnega lajfa tko kt ti.. in nmorš zdj reč d če ni tak ko ti, je pa čuden.. če se reže, je čuden.. če si da pirsing, je čuden.. nmorš tk govort.. morš se sprijaznt da tut na svetu obstajajo taki ljudje..
nekateri najdejo izho u rezanje. drugi u tem da na kakršen koli drug način poškodujejo sebe... nekateri se potem prou odličn počutjo k se zrežejo pa to... morš se sprijaznt da je na svetu vedno več tega.. ampk nekateri pa delajo to sam zto da bi pridobil pozornost.. ampk večinoma jpa res tko da nmorjo zdržat bolečine in se začnej rezat... pč ludje smo takšni in drugačni..nekateri najdejo izhod iz težav, d se komu zaupajo, nekateri pa nimajo dbenga takeg d bi m lahk zaupal tolk, d bi mu svoje probleme in težave povedl, zto se p začenjo rezt in potem, ko se nabere že preuč tega, razmišlat o samomorih... ummm... to je ubistvu namenjen avtorici foruma... • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
28.6.2010 21:41
se na nek način strinjam z ursiii95. ljudje smo različni in vsak svoje težave in bolečine preprodi drugače. nekateri se jočejo, nekateri se izpovejo prek bloga, drugi spet pišejo dnevnik, nekateri so popolnoma tiho, nekateri se smejijo in so optimistični so pa tudi pač taki, ki psihično bolečino prežnejo z fizično. in verjemi, občutek je.. aveš neznam ti razložit. ko boš 1x ful jezna alpa žalostna, reč enmu nej te ornk boksne, al pa boksn v vrate alpa zid. 1x ko se vsega preveč nabere, je to treba nekak ven sprostit. in ko ne pomagajo več solze in kričanje, pol pomaga sam še fizična bolečina. js se tud režem. pa ne da bi bla kul, emo pakajsvemkaše. sam tko faking je dober občutek, ker gre vsa psihična bolečina takoj vstran. in ne režem se za vsako malenkost. tko, da ne razumem zakaj bi bla to psihična motnja? pol je tud jok psihična motnja.
• Cikita
28.6.2010 22:56
joj punce moje js bi sam rada prvo povedala da ne obsojam,js bi sam rada razumela,sej ..sam seb povzorćš bolečino ? zakaaj ? sej ej daleč od tega da mam prfekt lajf,resno daleč . npr. zdele mam 21 let,mami sm zgubla 4 leta nazaj • ursiii95
28.6.2010 23:09
Cikita pravi:joj punce moje js bi sam rada prvo povedala da ne obsojam,js bi sam rada razumela,sej ..sam seb povzorćš bolečino ? zakaaj ? sej ej daleč od tega da mam prfekt lajf,resno daleč . npr. zdele mam 21 let,mami sm zgubla 4 leta nazaj
ja no, ti si se zatekla k drogam, drugi se k rezanju in tem d se poškodujejo... pač usak najde svoj izhod iz te bolečine, k je nmore več prenest al nekaj takega... • Fake0riginaL
29.6.2010 9:24
Cikita pravi:
vidiš, ti ne razumeš tistih ki se režejo, jaz ne razumem tistih ki '' se zatečejo '' k drogi. razumem pa da ima vsak svoj način. in tud ti bi mogla. • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
29.6.2010 9:54
dejstvo je da tisti ko se režejo zarad kakih problemov nimajo karakterja, da bi pač se uprl temu...ne znajo razmišlat, ne pogledajo na svetlo stran življenja, sam sebe prepričujejo da so ful bogi pa da je use u bedu...raj se grejo rezat pa si škodo delat ko pa da bi se komu zaupali pa se pogovovoril tk ko je treba.... pa najslabš je da nejveč takih tam oko 14, 15 let, ko so šele komi živet začeli pa mislijo da je ži usega konc ko jo/ga prvi fan/punca pusti...itak so to večina sam punce...po moje je s takim folkom neki hudo narobe, da ne vidi u lajfu dreuga ko pa same probleme pa so skos neki zabedirani....preveč se sam seb smilte_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Cikita
29.6.2010 11:57
underberg pravi:dejstvo je da tisti ko se režejo zarad kakih problemov nimajo karakterja, da bi pač se uprl temu...ne znajo razmišlat, ne pogledajo na svetlo stran življenja, sam sebe prepričujejo da so ful bogi pa da je use u bedu...raj se grejo rezat pa si škodo delat ko pa da bi se komu zaupali pa se pogovovoril tk ko je treba.... pa najslabš je da nejveč takih tam oko 14, 15 let, ko so šele komi živet začeli pa mislijo da je ži usega konc ko jo/ga prvi fan/punca pusti...itak so to večina sam punce...po moje je s takim folkom neki hudo narobe, da ne vidi u lajfu dreuga ko pa same probleme pa so skos neki zabedirani....preveč se sam seb smilte
se 100% strinjam stabo,hvala bogu saj nekdo k ma podobno mišljenje k jst. • ursiii95
29.6.2010 12:43
Cikita pravi:
underberg pravi:
dejstvo je da tisti ko se režejo zarad kakih problemov nimajo karakterja, da bi pač se uprl temu...ne znajo razmišlat, ne pogledajo na svetlo stran življenja, sam sebe prepričujejo da so ful bogi pa da je use u bedu...raj se grejo rezat pa si škodo delat ko pa da bi se komu zaupali pa se pogovovoril tk ko je treba.... pa najslabš je da nejveč takih tam oko 14, 15 let, ko so šele komi živet začeli pa mislijo da je ži usega konc ko jo/ga prvi fan/punca pusti...itak so to večina sam punce...po moje je s takim folkom neki hudo narobe, da ne vidi u lajfu dreuga ko pa same probleme pa so skos neki zabedirani....preveč se sam seb smilte
se 100% strinjam stabo,hvala bogu saj nekdo k ma podobno mišljenje k jst. huh... sam povem vama dase enmau motita.. ne use stvari ampk enmau se pa... ko bosta pa na takšnem mestu kdaj kotso oni (ko se režejo pa to), potem se pa mal zamislta.. čeprou še jzt nisn bla nkol na takem mestu da bi se skos skor rezalap usak dan razmišlala o samomoru... ampak useen... ko bote pč na takem mestu kot so oni, bote dojel use skp... :/ • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
29.6.2010 13:15
ja dober res da majo nekteri hude probleme, pa tut zarad tega se zdej ni treba rezat, dej se na nek drug način sprost...sam večina je tistih ko se grejo zarad tipa/punce rezat, zarad ene je*ene malenkosti, pa usak gre čez tako obdobje ko se ful hudo zalubi in se pol ta lubezn ne uresniči...sam zdej so taki cajti da je že skor nuja se rezat če te tip/baba pusti...pa f.ak no zadihite mal... pa ko pravte da uživate v bolečini, pa vi še prave bolečine občutl niste...res si ne morm predstavlat kk užival bi ko bi vam en koleno vn ruknu, tri tedne spat ne bote mogl tk bolelo bo, tk fajn bo... al pa bi si šli namerno roko al pa nogo zlomit...če uživate v bolečini si pa to naredte, kosti si žačnite lomit ne pa da se režete... garantiram da je večja bolečina_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Fake0riginaL
29.6.2010 16:58
underberg pravi:
strinjam se s tabo, da se je brezveze rezat za malenkosti in zarad ljubezni v naših letih, ker itak nismo sposobni ljubit. in tud ne vsi, ki smo se kadarkoli že rezali alpa brcali in boksali zid/vrate razmišljamo o samomoru. • Cikita
29.6.2010 17:21
prele sm brala tm na drugmu forumu da je punca prvič pomišljala na samomor pr 11 letih ? haloooo.. prosm lepo.. pol mi pa še ena napise da se je rezala ker se je skregala z Bf. to se men ne zdi niti mal normalno,in lohka mi pišete svasta . nikol se ne bom strinjala z vami,pa ne zato kr mam prfekt lajf-kr ga nimam, ampak zato kr mam pošlihtane u glavi te zadeve.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.