ima punco :/

sanchyka • Od: 20.3.2009 • Prispevkov: 4
ima punco :/ 4.7.2010 19:44
tako je na stvari...delam počitniško delo,in kr naprej mi gre po glavi en tip..na začetku sma se sam pozdravljala, prejšnji tedn pa sva res prišla u pogovor in me je ono full očitno osvajall..sma problem je,da ima punco...skupi sta ži 4 leta...fora pa je,da tud moj ain njegova mama skupi delata,in je pač tip svoji mjaki reko,da sm vredu punca,majka pa to men Very Happy Very Happy ga naj rajš pozabm,či ma punco????
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: ima punco :/ 4.7.2010 20:02
hm, če ma punco že 4 leta, pol je to kr resna zveza in priporočam da ne bezdaš u njega. bol d nemaš nč s tem k pol bi blo še kei narobe, tko jst prporočam...
KatjaVirus • Od: 12.4.2010 • Prispevkov: 36
Re: ima punco :/ 4.7.2010 22:09
Če te je na fula osvaju in reku da se mu zdiš vredi pol se še mau pogovarji z njim. Mami reč da naj mu reče na je tut on ful vrei... Al pa neki tazga..Ne se mu pa preveč usiljevat..
Nikakor pa ga ne pozannt..Pa čeprou ma punco.
Če bi ji biu res tolk zvest neb te na velko osvaju.
Upam d sm kej pumagala.
Re: ima punco :/ 4.7.2010 22:26
KatjaVirus pravi:
Če te je na fula osvaju in reku da se mu zdiš vredi pol se še mau pogovarji z njim. Mami reč da naj mu reče na je tut on ful vrei... Al pa neki tazga..Ne se mu pa preveč usiljevat..
Nikakor pa ga ne pozannt..Pa čeprou ma punco.
Če bi ji biu res tolk zvest neb te na velko osvaju.
Upam d sm kej pumagala.

Hvalaaaaa tii Wink) ma jaa...či se kr sukal okol mene...na pošti oba delama...on je kao poštar...pa mi tk reče,nj grem zraun njega na teren,da mi zih nebo dc....pa se mu js nasmejim,,pa on reče:sam res Very Happy Very Happy kr neka zabava u glavnem Wink full si mi pomagala...tnxx..
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: ima punco :/ 4.7.2010 23:35
se strinjam s katjovirus.....

maš že 2 potrdila....da se ti to bl splača
Re: ima punco :/ 6.7.2010 16:10
ucauca pravi:
se strinjam s katjovirus.....

maš že 2 potrdila....da se ti to bl splača

ka mislte,da to ka pomen.,,či je od njega mama moji mami rekla v hecuu,da pride kao on u nedeljo na kosilo k men : Very Happy hahahahaha
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: ima punco :/ 6.7.2010 22:57
ja mugoč da prideta usaj kdaj na obisk če se mame poznata sam ne pa an kusiu hahahahaha:D
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: ima punco :/ 7.7.2010 13:38
če sta 4 leta skup..?a je to mogoče..zdej bi pa on kao hotu tebe..sej nočem neki bit nesramna sam sovražim take fante k to delajo..men se je isto zgodlo..
3 lete sva bla skupi kr naenkrat je pa povedo da ma drugo..
ne hitet..pa se rajš prepričaj kolk se mata una2 rada..lahk se pa probaš tud postavit v njeno kožo al pa v mojo..čeprav vem da ti je všeč..
jst se izogibam drgač takim ki so že v zvezi..pa sploh tistim ki so v zvezi pa pol osvajajo druge xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.