Kliknte to prosm.• romii
• Od: 22.10.2008
Kliknte to prosm.
7.1.2009 22:16
Mam fanta in zmeri sva si bla najbliže.
Use mi je povedu pa ful sva si zaupala pa to .. Pa skor vs cajt je biu z mano in bla sva si res zlo blizu. No zdej se je pa začeu družt z mojo tabolš prjatlco.. In mata zmer več nekih svojh for pa to.. Pa tut ko sva sama doskrt od nje govori.. No in mene ful skrbi kr je biu tak na začetku do mene. Kr to loh pomeni da se je pač čist preprosto zalubu vanjo. Sej mord pretiravm sam usak večer se zjočm zard tga.. Kr ga res ljubm<3. Pa ona je usen še zmeri moja Bf. Prosm če mate kkšn nasvet ga napište. Kr res ne vem kaj nej nrdim. Nazadnje urejal/a romii 9.1.2009 17:49; skupaj popravljeno 1 krat • mikana
• Od: 5.10.2008
Re: Kliknte to prosm.
8.1.2009 15:19
neki ti povem..
res, da je hudu..sam lej tipu boš pomoje mela še kr ne ki... tku da sam ne zrd enga tipa se skregt sz svojo frendico.. drgač pa praši kdr bo popolnoma nepripravljen..pa boš vidla reakcijo.. sploh pa vrjetnu svojih čustev do nekoga ne moreš izbirt... tku da vso srečo pa sporoči kaj je blo:P • pikca22
• Od: 25.12.2008
• Kraj: Ilirska Bistrica
8.1.2009 19:40
mikana pravi:neki ti povem..
res, da je hudu..sam lej tipu boš pomoje mela še kr ne ki... tku da sam ne zrd enga tipa se skregt sz svojo frendico.. drgač pa praši kdr bo popolnoma nepripravljen..pa boš vidla reakcijo.. sploh pa vrjetnu svojih čustev do nekoga ne moreš izbirt... tku da vso srečo pa sporoči kaj je blo:P glede tega se s3njam..ne se skregat zrd tipa sz frendico..sam če se je pa pač zaljubu si pa tud ni sam kriv..tko d ga lepo praši in če se je res zaljubu..pol je najbolš d končata..ti pa si boš že nouga našla..verjem mi... _________________ AnGeL_bAbY • shoot
• Od: 31.12.2008
9.1.2009 16:17
loh sam to povem da če je ona prava kolegca ti nebo nardila tega pa šla kr s tvojmu tipu vn on pa če je iskren tega nebo nardiu...pa če se pa upam da se ne bo...pejt naprej z življenjem sm mela tut tako izkušnjo...pa če misliš pol se kej maščvat ti priporočam da ne pust ne se spuščat na njihov nivo • pikca22
9.1.2009 16:37
shoot pravi:loh sam to povem da če je ona prava kolegca ti nebo nardila tega pa šla kr s tvojmu tipu vn on pa če je iskren tega nebo nardiu...pa če se pa upam da se ne bo...pejt naprej z življenjem sm mela tut tako izkušnjo...pa če misliš pol se kej maščvat ti priporočam da ne pust ne se spuščat na njihov nivo
js tud ne bi mogla..ampk če se zaljubš tko pride pač.. avtorci svetujem..če si TI (zj se gre o teb..morš tud nase mislt) zmožna oprostit najboljši prijateljci to..si res dobra prjatlca..sam usen..po mojm glede na to da ga ljubiš ti ne bo lih lahko gledat kko se onadva objamasta oz. poljubljasta..tko d nvm..to pač razjasni s frendico..in nei se odloči med tabo in njim..če zbere njega..ni prava frendica..če zbere tebe hvala bogu **** tipa.. če pa se ti zdi d boš lahko prebolela in da jima dovoliš da sta srečna skupi..tok bolš zanju..čeprou se mi zdi čudn d ti kot njena best frendica ne veš a ona čuti kei do njega al ne..če bi bla fer bi ti lohk priznala...njega pa kr praši..pa plis poročei in povei kko si nrdila.. _________________ AnGeL_bAbY • shoot
• Od: 31.12.2008
9.1.2009 16:47
pikca22 pravi:
shoot pravi:
loh sam to povem da če je ona prava kolegca ti nebo nardila tega pa šla kr s tvojmu tipu vn on pa če je iskren tega nebo nardiu...pa če se pa upam da se ne bo...pejt naprej z življenjem sm mela tut tako izkušnjo...pa če misliš pol se kej maščvat ti priporočam da ne pust ne se spuščat na njihov nivo
js tud ne bi mogla..ampk če se zaljubš tko pride pač.. avtorci svetujem..če si TI (zj se gre o teb..morš tud nase mislt) zmožna oprostit najboljši prijateljci to..si res dobra prjatlca..sam usen..po mojm glede na to da ga ljubiš ti ne bo lih lahko gledat kko se onadva objamasta oz. poljubljasta..tko d nvm..to pač razjasni s frendico..in nei se odloči med tabo in njim..če zbere njega..ni prava frendica..če zbere tebe hvala bogu **** tipa.. če pa se ti zdi d boš lahko prebolela in da jima dovoliš da sta srečna skupi..tok bolš zanju..čeprou se mi zdi čudn d ti kot njena best frendica ne veš a ona čuti kei do njega al ne..če bi bla fer bi ti lohk priznala...njega pa kr praši..pa plis poročei in povei kko si nrdila.. ja sj se družima pa vse sam ni to to kr je še marskej drugga blo vmes....to je spet druga zgodba...sam dobr nemorš spet bit tak pa tko nardit...sej ne rečm sej prov da se nekatere stvari odpuščajo sam ne vse ane... • pikca22
9.1.2009 16:56
shoot pravi:
pikca22 pravi:
shoot pravi:
loh sam to povem da če je ona prava kolegca ti nebo nardila tega pa šla kr s tvojmu tipu vn on pa če je iskren tega nebo nardiu...pa če se pa upam da se ne bo...pejt naprej z življenjem sm mela tut tako izkušnjo...pa če misliš pol se kej maščvat ti priporočam da ne pust ne se spuščat na njihov nivo
js tud ne bi mogla..ampk če se zaljubš tko pride pač.. avtorci svetujem..če si TI (zj se gre o teb..morš tud nase mislt) zmožna oprostit najboljši prijateljci to..si res dobra prjatlca..sam usen..po mojm glede na to da ga ljubiš ti ne bo lih lahko gledat kko se onadva objamasta oz. poljubljasta..tko d nvm..to pač razjasni s frendico..in nei se odloči med tabo in njim..če zbere njega..ni prava frendica..če zbere tebe hvala bogu **** tipa.. če pa se ti zdi d boš lahko prebolela in da jima dovoliš da sta srečna skupi..tok bolš zanju..čeprou se mi zdi čudn d ti kot njena best frendica ne veš a ona čuti kei do njega al ne..če bi bla fer bi ti lohk priznala...njega pa kr praši..pa plis poročei in povei kko si nrdila.. ja sj se družima pa vse sam ni to to kr je še marskej drugga blo vmes....to je spet druga zgodba...sam dobr nemorš spet bit tak pa tko nardit...sej ne rečm sej prov da se nekatere stvari odpuščajo sam ne vse ane... ja sei js to razumm...js tud po mojm ne bi tega nrdila best frendici..ajde če je to znanka je to drugo..sam best frendicaa!!ne vrjamm d bi lohk kei takga nrdila..k vem kko bi blo men če bi men best frendica mojga tipa uzela..res baaad..sam usen..o tem bi se dal še govort..k pač zaljubiš se ne nalašč..ne morš reč u tega bom zaljubljen oz. u tega ne bom..tko d..če se je pač zaljubla..je zj use odvisn od okoliščin..ajde če ti prizna pa ti reče d če tebe moti d ne bo bla z njim pa to..pol js bi ji oprostila po mojm..nvm no...problem je k pač ljubezni ne morš kontrolirat..in če se je tip pač zaljubu vanjo..je to pač tko..ne morš pomagat..in lih tko če se je tipica vanj..sam ne morš pa zj tko d se pred tabo družista objemasta medtem ko ta tip še vedno hodi z tabo..to se morš poment in se zmenit najboljš kokr lahko..nekdo bo prizadet sigurno..ampak usen obstajajo lepši načini za se zment in grši... _________________ AnGeL_bAbY |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.