kako naj vem ali sem jo zadovoljil?

sexacko • Od: 29.3.2010 • Prispevkov: 28
kako naj vem ali sem jo zadovoljil? 18.5.2010 9:48
mene pa zanima kako naj zvem ali sem punco zadovoljil? hvala za odgovore
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: kako naj vem ali sem jo zadovoljil? 18.5.2010 21:34
ja sj nemorš vedt....
tanajbol je da jo prašaš...
čej blo kul pa to ane Very Happy

ti bom še na uno temo udgovoru k si 2 udporu iste WinkWink
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: kako naj vem ali sem jo zadovoljil? 18.5.2010 21:43
kua jst wem Very Happy xD, mrde te bo s kašnim porednim pogledom gledala, al pa tko se smehljala po koncu xD, to je ponawad znak d ji je blo ušeč Very Happy. drgač pa najbol prašat p je =)
beejbii • Od: 6.6.2010 • Prispevkov: 60
Re: kako naj vem ali sem jo zadovoljil? 6.6.2010 17:25
hahah. ja so tut ene punce k neebi povedale.. (: pč k nebi rade rekle tipu..ne nisi biv zadost dobr nisi me. Smile
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: kako naj vem ali sem jo zadovoljil? 6.6.2010 17:28
pomojm se kr vid če punco dobr zadovoljiš. (: no nwm.. nekak potešena je Very Happy drgač je pa še vedno mauu horny..
beejbii • Od: 6.6.2010 • Prispevkov: 60
Re: kako naj vem ali sem jo zadovoljil? 6.6.2010 17:47
ja..ampk če tko pomislš..sej tut veelik punc se delajo d jim je pršlo , čeprou jim ni. (:
sexacko • Od: 29.3.2010 • Prispevkov: 28
Re: kako naj vem ali sem jo zadovoljil? 7.6.2010 16:09
beejbii pravi:
ja..ampk če tko pomislš..sej tut veelik punc se delajo d jim je pršlo , čeprou jim ni. (:

ja..sej to je problem:D zej sma se dogovorila da po koncu sexa reče: you did it!:Đ
Mojchq • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 47
Re: kako naj vem ali sem jo zadovoljil? 7.6.2010 17:53
hh..jst sm punca in najbol da jo kr uprašaš če veš da ti bo po resnic povedala k me se znamo tud pretvarjat da ste ns zadovolil sm da bi bli vi srečnii..Very Happy
metalfreak • Od: 25.7.2009 • Prispevkov: 25
Re: kako naj vem ali sem jo zadovoljil? 15.6.2010 17:56
mah desci, vi za vse komplicirate drgačSmile...

sekirate se, k mamuti brez koles, če ji je dost pršlo, če ji je sploh pršlo, a ni sam fejkala.. ampak morte vedt, ženski orgazm je težje dosegljiu, k pr tipih 2krat podrkaš, pa mašš celo postlo zapacano. govorim iz izkušenj:)Smile pr babah je pa tko, če dosežeš orgazem, si car:).. ne se sekirat, če večkrat nau šlo.. tud sam masaža nam čist pašeSmile
Cikita • Od: 27.6.2010 • Prispevkov: 33 • Kraj: Kranj
Re: kako naj vem ali sem jo zadovoljil? 27.6.2010 18:08
neki morte vedet fanjte moji- kokr zna ženska glumit v pojstli , nezna noben : ) se prav. lahko kričiii se dere se ji tresejo kolena.. pa tis lh da misles evo zadovoljna je,se zna zgodit da ti čez neki časa reče. oprosti sonček mal sm zaglumila,da nebos razočaran nad sabo Confused
fallenangel • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 51
Re: kako naj vem ali sem jo zadovoljil? 27.6.2010 19:01
ne sprašvat k itak ne bo povedala če je nisi ane.
drugač pa tko ko **** jo dj še mal s prstki po ščegiju. ker tko jo boš bl potrebno naredu pa če ne drugač ji bo tko pršlo. pa mal menjejta položaje da najdta tazga ko je obema ušeč.
drgač pa tko al tko na konc vidš kok je srečna. al nekak.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.