Gardaland? :D

RoaRx3 • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 112
Gardaland? :D 22.6.2010 12:23
No pč, se naši 9.razredi odpravljamo danez v Gardaland in me zanima kak je tam in na katere vožnje oz. atrakcije je treba nujno it? Very Happy
Pa še neki me zanima. Jzt sm bolj manjši, tam okoli 1m 55 cm in a kdo ve kolk morš bit velki za na Blue Tornado a.k.a. vlak smrti? Sm slišu, da 1m 50 cm sam nism sigurn. Kr bi zlo rd šou gor. Very Happy Pa tudi kaka je hrana tam in kolikšna je cena te? Smo pa z sošolci plačali celodnevno tak, da mamo use vožnje zastonj. Razz

Hvala za use prihajajoče nasvete. Smile
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: Gardaland? :D 22.6.2010 12:42
najblš d greš na tole stran [link] pa si mal pregledaš kake vožje maš pa use to. Jzt ti priporočam blue tornado, vlak smrti, pa tiste use z vodo, kjer se lahk pošpiricate da boste celi mokri... pa prosti pad je supr.. pa mamut.. pa velik jih še je.. preglej si karto. Laughing
Fake0riginaL • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 249
Re: Gardaland? :D 22.6.2010 16:14
ubistvu so na večini 120-130 omejitve.
teich1596 • Od: 1.2.2010 • Prispevkov: 55
Re: Gardaland? :D 22.6.2010 19:22
js sm bla pred prb. 1.mescom.
une table za merit so tam na strani pa nč ne gledajo.pa tut tamali otroc lahka grejo gor tak d ja (:

najbolši je blue tornado.sam ne sedet uspredi kr ko te pol gor potegne pa gre na začetku čist počas dol in res kr grozn je;D
drgač pa je prosti pad ful fajni ;D
pa zdj na novo so zgradil neko hišo hudiča.ne it notr.kr je ful grozn.če že greš pa upi d neboš taprvi al pa tazadni stau u koloni kr boš nasrku.pa probi čim bol po sredini onih hodnikou hodit...pač men ta hiša ni bla učeš -.-
pa atlantida je ful fajna.
pa mamut je tut kr;D

glede hrane..kr drago je.kr ena coca.cola stane prb 3€.tk d mej rajš stvari zraun.pa rajš ne kej preuč jest kr če boš šou na kj ko te suka(mamut.blue tornado.magic moutain) ti bo slab.men ni blo.sam drugi so pa bruhal..

tak d ja.upam d sm kj pomagala & uživite ((:
RoaRx3 • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 112
Re: Gardaland? :D 22.6.2010 20:44
teich1596 pravi:
une table za merit so tam na strani pa nč ne gledajo.pa tut tamali otroc lahka grejo gor tak d ja (:

najbolši je blue tornado.sam ne sedet uspredi kr ko te pol gor potegne pa gre na začetku čist počas dol in res kr grozn je;D
pa zdj na novo so zgradil neko hišo hudiča.ne it notr.kr je ful grozn.če že greš pa upi d neboš taprvi al pa tazadni stau u koloni kr boš nasrku.pa probi čim bol po sredini onih hodnikou hodit...pač men ta hiša ni bla učeš -.-
pa mamut je tut kr;D

glede hrane..kr drago je.kr ena coca.cola stane prb 3€.tk d mej rajš stvari zraun.pa rajš ne kej preuč jest kr če boš šou na kj ko te suka(mamut.blue tornado.magic moutain) ti bo slab.men ni blo.sam drugi so pa bruhal..

Hvala. Smile Kaj pa kake trgovinice so da si kake okraske kupiš pa kej? Pa kolk je tud tam cena in kaj use prodajajo. Hvala še enkrat usem za reply. Smile

p.s.: Aja teich, ko si že glih bila v tej hiši hudiča. Kolk ljudi naenkrat not spustijo, pa še neki. Kr sm že reku, da sm bl mali, a me bojo notr spustil čeprou sm 15 let star. Ker naj bi bila neka omejitev za 14 let.
teich1596 • Od: 1.2.2010 • Prispevkov: 55
Re: Gardaland? :D 23.6.2010 6:39
RoaRx3 pravi:
teich1596 pravi:

pa mamut je tut kr;D

Hvala. Smile Kaj pa kake trgovinice so da si kake okraske kupiš pa kej? Pa kolk je tud tam cena in kaj use prodajajo. Hvala še enkrat usem za reply. Smile

p.s.: Aja teich, ko si že glih bila v tej hiši hudiča. Kolk ljudi naenkrat not spustijo, pa še neki. Kr sm že reku, da sm bl mali, a me bojo notr spustil čeprou sm 15 let star. Ker naj bi bila neka omejitev za 14 let.

ja osebno jim pokaž če bojo težil.pa sj pomoje nebojo.kr za tto hišo piše d na lastno odgovornost.

poun ttih trgovin maš za kupit kj spomnikov.
od onih plišastih živalic pa do umetnih kač ;D
tak d ja.
pa obstajajo tut trgovine k se zraun bluetornadota,magic maoutana./pač tte adrenalinsske/ pa si lahka svojo slikoo kupiš ;D
sam ena stane 5,90€
tak d kupuj tak d bo kdo tut eno ssliko uzeu.kr bota pol sam 10€ plačala ;D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.