Všeč sva si, ampak on ima punco, ki je noče prizadet!• kid.
• Od: 15.10.2008
Všeč sva si, ampak on ima punco, ki je noče prizadet!
14.4.2009 19:31
evo pa še moj problem. ne vem ka nej nardim pa prosim če mi lohk kdo kak svetuje al pa če je biu/bla že u takšni situaciji, ka ste nardil.
no jz sn enega tipčka spoznala prek msn-ja ane.. in sma se ful zaštekala.. od usega začetka ma že punco ( čeprau se poznama zdej šele 1 mesec ).. pa on je biu men že od začetka ušeč, prau ne vem ka bi nardila če se nebi pogovarju več z mano. menla sma se enx d se boma dobila, da boma šla k njemu, al da boma šla na kak party al pa kej..pa še marsikej druzga sma se menla, delala neke vlke načrte in njega je to psihično uničlo, ne **** se. ne tok zarad samga govorjenja, ampak zarad tega d če bi blo kj med nama, bo prizadeu ono k jo ma zdej, če pa ne bo nič, bom prizadeta jz. sej ga razumem pa bolš da nič ni blo. sam men je tip še vedn tok preveč ušeč in nočem prekinat stikou z njim. tut on jih noče z mano, ko sn ga uprašala. učeri sma se spet menla da bi se dobila..men bi to ful pomenlo, njemu pa ne vem.. upam da tut, čeprav nisn čist zihr. rada ga mam preveč. ful spreminja svoje besede, mnenje in to me zlo moti. enkrat govori tko, drugič drugač.. sn ga prašala zadnič ka on ubistvu hoče.. pa je reku da to je samoumevno, sam ka pa lahka , to je pa druga stvar.. evo to bi blo to.. zdej pa svetujte al pa kej. huala ^^ • impulz
• Od: 12.10.2008
Re: Všeč sva si, ampak on ima punco, ki je noče prizadet!
14.4.2009 20:33
ja sam a vi2 sta se po ush teh menitvah že kdaj vidla k u živo je use drgač kukr prek msnja
* • kid.
14.4.2009 20:53
ne nisma se še.. ko vedn pride kej umes.
med tednom je tko bol težk zarad šole pa to.. čez vikend gre pa ponavadi on k njej al pa ona pride k njemu :S • impulz
14.4.2009 20:59
kid. pravi:ne nisma se še.. ko vedn pride kej umes.
med tednom je tko bol težk zarad šole pa to.. čez vikend gre pa ponavadi on k njej al pa ona pride k njemu :S eh pol se ne kej preveč zarad tega sekerat k v takem primeru si hitr loh razočaran k če bi mu tok pomenla bi se uzeu čs pa se dubu s tabo....al mu dej pa beq pa še ti enga tipa najd mogoče se bo pol kej "predramu" pa bo vidu da ne žviš sam zarad njega • sosed
• Od: 30.3.2009
14.4.2009 21:32
V kerih letah pa sta vi2?
• kid.
14.4.2009 21:37
ja to pa vem da sn lohk razočarana..na nek način se že prpraulam na to, sam ko sn vedn bla u ljubezni razočarana, pa mi bo dojadlo počasi.. čudim se da mi že ni (:
sam kr enga tipa pa nebi jz.. ubistvu sn zlo zbirčn človek in ko se u enga zalubim je fertik za neki cajta. sej on je že reku da jo bo pustu zarad mene, da ji je dau že konc sam d ona tega ne razume, da je preveč zalublena u njega in ja.. zdej sta še zmeri skupi. sej tak tip je d bi ga usaka hotla, to ji lih ne morem zamerit. sej tut njemu nimam kej zamerit, sam ko ne vem ka nej nardim. naj počakam al pozabit na njega.? ( sam to bol težko glede na to da noče noben od naju prekinat stikou.) aja jz sn 17..on pa 18 • impulz
14.4.2009 22:33
kid. pravi:ja to pa vem da sn lohk razočarana..na nek način se že prpraulam na to, sam ko sn vedn bla u ljubezni razočarana, pa mi bo dojadlo počasi.. čudim se da mi že ni (:
sam kr enga tipa pa nebi jz.. ubistvu sn zlo zbirčn človek in ko se u enga zalubim je fertik za neki cajta. sej on je že reku da jo bo pustu zarad mene, da ji je dau že konc sam d ona tega ne razume, da je preveč zalublena u njega in ja.. zdej sta še zmeri skupi. sej tak tip je d bi ga usaka hotla, to ji lih ne morem zamerit. sej tut njemu nimam kej zamerit, sam ko ne vem ka nej nardim. naj počakam al pozabit na njega.? ( sam to bol težko glede na to da noče noben od naju prekinat stikou.) aja jz sn 17..on pa 18 khm ja odvisno je kok je ta mudel doug s to pi.čk.o saam če se nista še nikol vidla....reč si **** blo je lepo pa ga pusti...je pa tud res da ne smeš prekmal obupat sam loh se tolažš s tem da je še miljon tipov pada se bo usm use vrnl =) njahah zlobno am dost resnično • Darjica
• Od: 9.3.2009
15.4.2009 1:11
Sem bla v takih situaijah, pa tud čist štekam, kako je, če si zbirčen:)
Mej pa v ozadju celotne situacije v zavesti dejstva, da: 1. vajin lep odnos bazira na virtualni komunikaciji, ki pomeni v vsakem primeru nek odklon od realnega stanja 2. človek preko spleta ustvarja drugačen vtis o sebi, kot v realnosti, ponavadi bolj izčiščenga, ker ma več časa za premislek, ker ne vidi sogovornika itd 3. bi bla tudi ti lahko v taki situaciji...in bi tvoj fant tipkal z eno bejbo, ki bi mu ful zašpilala 4. bodi pozorna na njegove razlage odnosa z bejbo(kolk je prisotnega razuma za njuno situacijo oz želje po novem izzivu- tebi) - če ni tehtnih razlogov za prekinitev zveze med njima, boš mogoče kmalu tudi ti na istem, tega pa si verjetno ne želiš Tipov vsekakor ne bo zmanjkalo;) Good luck |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.