Kadrovske štipendije• Coreliee
• Od: 24.10.2009
Kadrovske štipendije
17.6.2010 13:41
Hej, hej!
Mene pa zanima kako je s temi štipendijami... Kdaj jih lahko dobiš? Jeseni grem v 1. letnik gimazije. Zelo me zanima naravoslovje, tako da sem se vpisala na BIC - Tehniška gimnazija. Na Krkini strani sem videla razpis za kadrovske štipendije, vendar pa mislim, da je tisto bolj za študente Hvala in Lp. • iasnaaa
• Od: 21.1.2010
Re: Kadrovske štipendije
19.6.2010 8:58
Heei. [:
ja, js sm tut šŁaa uprašaaT na Krko, če bi se daŁu kašne štipendiee dobit. [septembra grem na kemijsKoo šuŁo.] in ja.. tm majo štipenije res sm za študente, in ne dijake kemijskih šoŁ. za dijake majo štipendijee pa sm z tiste, k grejo na gostinsko šoŁo. [de majo poŁ prakso kot razni natakarji tm u hoteŁih]. zDeei bom daŁa enkaat hmaaŁ vŁoogo za držaauno štipenijoo. [: • cicy
• Od: 25.10.2008
19.6.2010 9:31
Coreliee ker greš na gimnazijo niti neboš mogla dobiti kadrovske štipendije...drgač pa zaprosi za državno pa je...• Coreliee
19.6.2010 17:43
A ni državna sam za une ko so ful revni? Za Zoisovo te morjo pa predlagat, pa me niso...
• cicy
19.6.2010 19:36
Coreliee pravi:A ni državna sam za une ko so ful revni? Za Zoisovo te morjo pa predlagat, pa me niso...
mah lei ni lih sam za tiste ko so fulll revni...lahk si tut iz družine staršov ko lih ne zaslužijo vsak po 1500€ ampak vsen živite ok...pa lahk daš prošno...pol pa upaš da te uslišijo drgač pa za Zoisovo lahk vsen daš prošnjo ampak je neboš dobila če nimaš vsaj enega zlatega priznanja al pa 3 srebrnih pa popvprečja vsaj 4.8..no tk je blo lani...letos mislim da nebo neki velik drgač.... • Coreliee
19.6.2010 20:47
Ah... /: Zgleda da nobena ne pride u poštev zaenkrat pr men... Državna sploh ne Bom se mogla drug let bl potrudt, pa bom mogoče Zoisovo dobila. Ker povprečje mam sam 4,6 letos... pa eno zlato priznanje. • cicy
19.6.2010 20:56
ja probaj vsen vložiti...mogoče ti pa rata...
• iasnaaa
• Od: 21.1.2010
20.6.2010 6:44
ku ni letos tku, de moraaš za Zoisovo štipeendio met pouprečje najmn 4,5.? kukr js vem. [: pa tut indentificiran morš bit za nadarjenega učenca. • cicy
20.6.2010 11:40
em ja nwm...js vem edin za lani...ja med nadarjenimi pa morš bit...sm če maš zlato si po vsej verjetnosti tk in tk...
• rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
20.6.2010 15:25
Coreliee pravi:A ni državna sam za une ko so ful revni? Za Zoisovo te morjo pa predlagat, pa me niso...
S takim odnosom ti jaz še kadrovske ne bi dal. Za državno lahko zaprosi vsaki in ni to omejeno ali maš tastare tajkune z 5000€ plače ali pa maš ta stare z 400€ plače. Od države je seveda odvisno komu bo tako štipendijo dala. GreenJess pravi: ku ni letos tku, de moraaš za Zoisovo štipeendio met pouprečje najmn 4,5.?
kukr js vem. [: pa tut indentificiran morš bit za nadarjenega učenca. Vsako leto je tako. Večje imaš povprečje, več možnosti imaš, da jo dobiš. • Coreliee
20.6.2010 16:42
[quote="rakun"]
S takim odnosom ti jaz še kadrovske ne bi dal. Za državno lahko zaprosi vsaki in ni to omejeno ali maš tastare tajkune z 5000€ plače ali pa maš ta stare z 400€ plače. Od države je seveda odvisno komu bo tako štipendijo dala. [quote] Rakun, s kakšnim odnosom? Kakor sem jaz brala je državna štipendija za tiste, ki prihajajo iz socialno ogroženih družin in je točno določeno kakšne dohodke morajo imeti starši, da si upravičen do nje. Ali ni tako? V svojem postu ne vidim ničesar žaljivega |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.