DNEVNIK

Ali ste kdaj pisali dnevnik?
DA
78%
 78%  [ 45 ]
NE
21%
 21%  [ 12 ]
Skupaj glasov : 57

FamilyGirl • Od: 23.10.2009 • Prispevkov: 65
DNEVNIK 21.2.2010 22:40
Heei!
Jest pišem dnevnik. Notr pišem kar se mi u tistm trenutku zdi pumembn. Zdei je to že moj 3. pravi dnevnik in sm ga lih dans duunčala. Zdei grem na 4. Kaj pa vi pišete? kko se pučutte ob temu? Kaj pa pišete? (Sej ne prčakujem, da boste use podrobnosti napisal. Sam to, npr.: kar se vm je čez dan zgodl, skrivnosti, težave, pesmce, bolj ljubeznske romane,...)
Kaj pa vaši frendi praujo na to? Jest mam BFF pa tut piše dneunik. Pa si ga izmenjava pa si prebereva, notr še ena drugi kej napiševa ...
Če pa še pišete dnevnika. Zakaj pa ne? A ste ga sploh že kdaj?
Vaši občutki ob temu. Jest se npr. pučutm ful spruščen. Vem, da so to moje skriunosti in da jih nubedn ne ve. Dam mu tut me (Dnevnik: do zdej je blo tkole: Bellissima, Ronto, Pooh) Smile skratka, ful mi je dobr. Pa še pol k preberam se učasih fajn nasmejim, učasih mi pa kr laska Very Happy
Kje pa klučke hrante? Jest jih mam v eni škatlci sam me fuls skrbi, da bi jih mami najdla, zato škatlco zelo skrivam in ne izdajam kaj je notr. Pa še njeno bivalno mesto dostkrat spreminjam.
babylove • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 186
Re: DNEVNIK 22.2.2010 12:55
Jst pišem dnevnik kar pač se mi zdi pomebno .... not mam pač npisano s kom hodim in s kom swa hodila zakwa swa razšla .... in pač težaw k mam ... 2 dnevnika sm že napisala ... jst ko berem moj dnevnik jokam pač u prvi dnevnik mam zeloooo zalostne trenutke k bodo vedno u mojem srcu in kader se spominjam jokam ... Crying or Very sad
ob pisanju dnevnika se sproščam k vem da sm nekam napisala .....
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: DNEVNIK 22.2.2010 14:20
omg.. moji dnevniki so hmm.xD grozni..
če bi ga kdo brau bi se me verjetno navečno izogibal.xD
no jas dnevnik pišem 2× na mesec..Razz včasih še to ne včasih pa kar nekaj dni zaporedoma.. odvisno kak me pere.xD
noter ne pišem; danes sem bila pri zozdravniku, grozno je bolelo in take fore.xD
pišem kateri fanti me privlačijo.. opise svojih fantov mam..xD kaj me na tistem fantu posebno privlači.. am vglavnem večina je o fantih.. pišem tudi kako se jih bom znebila kak jih bom dobilaa.:Ppa take fore..xD

dnevnik je pač en zvezek ki ga mam v škatli pod posteljo.. pol zvezka je zapolnjenega in ko bo poln ga bom verjetno nehala ker sem ga ravno včeraj brala in se mi je zdelo da sem čudak..xD
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: DNEVNIK 22.2.2010 18:10
jz tut pišem dnevnik. ubistvu nimam posebi dnevnika takega na ključek. pač u en zvezek pišem ;D no jz ne pišem dnevnika redno. ko me prime kej napišem. drugač pa lepim noter slike, kej iz revij izrezen. al pa npr. če grem u kino nalepim vstopnce za kino pa napišem s kom sm šla al pa rojsn dan vabilo prlepim, itd.
no moj dnevnik, če ga pogledaš zgleda ful neurejeno poun je slik pa pa use je ful barvito učasih pa še kej piše zram ;D
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: DNEVNIK 22.2.2010 21:39
jst ne pišem dneunik usak dan ampk tko...3-5-krat na mesec
pa pač napišem ka se mi je zgodlo...pa...nwm no...ka mi na pamet pade...use pač.
sam pesmic p romanou pa nee xP...mogoč kašn verz
kar se pa tiče klučkou pa jih dam tko v uro not utaknem...tko d žiu bog ne najde uglavnim..
pa zdj pišem 3. dneunik Smile
queenqueen • Od: 6.9.2009 • Prispevkov: 96
Re: DNEVNIK 23.3.2010 12:49
jst tut pišm dneunik. zdej 4. zvezk. ubistvu kr usak dan pišm, razn če nvm kaj pride umes da res ne morm. pa pišm pa čist use po vrst kar mi pade u glavo. šola, tipi, muska (fulvelikrat prepisujm pesmi not), pomembne informacije k mislm da si jih morm zapomnt, pa kako se počutm pa res use no. to bo mogoče zdej ful hecno slišat, ampak jst mam dneunik brez klučka in ponavad je kr tko u sobi nekje, kr res ful zaupam svoji matki in sm zihr da ga ne gre brt. sicr si pa ne predstaulam da ne bi pisala dneunika, kr mi to res ful pomen da lahko pač nekam zapišš use kar te mori pa je to pol res 100% na varnm pred usmi.
Coreliee • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 104
Re: DNEVNIK 26.3.2010 22:19
Jst pišm dnevnik že od kar znam pisat. Na začetku so ble to bl brezvezne povedi, ob kjerih se dons sam smejm, zdej pa pač pišm not use svoje probleme in sranja. Mja.. pišm na tko en mesc usak dan pol pa en mesc mal pozabm pol pa spet ful pišm pa tko. Kukr se mi da pač. Glede te 100% varnosti pa nevem no. Men je lansklet mtka našla dnevnik v katerm je blo marsikej neprimernega in njej neznanega napisan. Pač ja lansklet sm mela neko depresivno obdobje, ko sploh nism vedla da žvim in ful krneki. In mt mi je pol našla razne skice nagrobnikov itd. in je valda upravičeno mislna da se mi je ****. No, ja... pol sm dobila psa.
Tkoda čist usga tut ne napišm zdej. Po tistm ko mi je to našla sm zažgala 3 dnevnike od petih. Zdej pišm novga. Ampak pomoje ga bom mogla uničt, ker je prevelko tveganje da mi ga kdo najde. Nevem kam nej ga skrijm sploh, ker mi učasih ko me ni doma stika po sobi. No,ja...
mata • Od: 7.11.2010 • Prispevkov: 188
Re: DNEVNIK 2.5.2011 12:05
jst pišm dneunik. zdej že druzga(čepro še pruga nism končala ma dobr. haha)

pa pišm tko kr se mi u šwli zgodi pa tko od enga ka sm vanjga pa rišem tud ful not pa limam slikce .
se probm nekak 'zgledovat' po tistih dneunikih ku ih majo u ameriških filmih. tisti so mi ful carski,ka not rišejo pa limajo pa take Smile
Luciiika • Od: 5.4.2010 • Prispevkov: 113
Re: DNEVNIK 2.5.2011 18:04
jst pišem dneunik in notr pišem res ful stvari in dogodkou k jih nočm pozabt..pa tko si zapišem stvari k si jih zdj mislm recimo če se skregam z mtko pa pišem zakaj sva se skregale pa tko ful podrobnosti kr ful nočm pozabt..pa tko..pišem si kšne neumnosti kakršne počnemo zdj k smo stari 14-15 let da bom pol lahko k bom mela svoje otroke brala njim svoje dneunike;)..hf*
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: DNEVNIK 2.5.2011 23:20
js učasih sm pisala dnevnik.. sam takrt k je blo dejansko pumojm še tista fora da sm bla pri zobozdravniku in je zelo bolelo.. Very Happy pol sm pa nehala.. in zj že zlo doug ne pišm. ampak zadne cajte razmišlam da bi blo spet fino začet pisat.. sam da ne o zobarjih pa tem ;D .. ampak sm take vrste člouk k ni tak da bi se mu neki zgodl pa takoj poklicat use možne frendice pa pregovort use in kwa nardit in to.. js pač grem na pojstlo, mečm žogo u strop in sam razmišlam.. ampak se mi zdi da bi res mogla to nekam dt. če na papir pa pač na papir.. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.