dlake nad popkom (punca?!) -.-• evvci
• Od: 10.6.2010
dlake nad popkom (punca?!) -.-
10.6.2010 19:44
noh ja...se opravičujm če je ta tema že blaa... no sam a ma kera take probleme k jz? pač da ji nad popkom rastejo dlake • evvci
Re: dlake nad popkom (punca?!) -.-
10.6.2010 19:46
nasvet kko se jih rešt * • Pupika
• Od: 6.7.2009
10.6.2010 20:09
em.. jst mam pod in nd popkom.. sa sm si jih 2x obrila pa nimam več zdaj • Ursxx
• Od: 6.12.2009
10.6.2010 20:50
Pupika pravi:em.. jst mam pod in nd popkom.. sa sm si jih 2x obrila pa nimam več zdaj
Ja jst jih mam tut sam nevem če je britje kul d ponavad še hitrejš rstejo pa to! • cicy
• Od: 25.10.2008
11.6.2010 10:12
js sicer nimam dlak ne pod ne nad popkom...ampak po mojem je najbolš zdepilirat s trakovi kr najdle boš mela mir...drgač pa se da tut lasersko odstranit...sam to morš nardit pozimi...pa pol še vedno rastejo sm jih je majn pa mislim da tm neki pau leta jih sploh nimaš...
• to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
11.6.2010 15:21
heei (;
no js mam isti problem. mam pa kr zlo vidne - prou črto mam tko k tipi, pa še temno rjave barve so. in je grozn jaa :S si jih pa depiliram. učasih si pa jih pobelim, z belilno kremo Andina. užiwi.^^ _________________ live for the moment. • ucauca
• Od: 16.9.2009
11.6.2010 15:25
ne kompiciraš sam trak prlimaš pa udlepš ^^
• bobrouka
• Od: 28.5.2010
11.6.2010 20:21
pok tuki že primš pa potegnš kaj pa č maš roke k dec kaj pa poi nrdit?
• pokerface
• Od: 29.3.2009
12.6.2010 8:47
ja js mam tut ta problem
probi z unimi depilirnimi trakovi al pa če jih maš res malo lahk z pinceto probaš enostaun sam brit si jih ne k se bojo pol še bol vidle • to.sem.jaz
12.6.2010 11:49
bobrouka pravi:pok tuki že primš pa potegnš kaj pa č maš roke k dec kaj pa poi nrdit?
si jih pa pobel z belilno kremo. js to delam (: _________________ live for the moment. • bobrouka
• Od: 28.5.2010
12.6.2010 12:22
to.sem.jaz pravi:
bobrouka pravi:
si jih pa pobel z belilno kremo. js to delam (: a z andino? sam kok gre to kreme??? • zvezdicaa
• Od: 26.10.2009
12.6.2010 17:04
bobrouka pravi:
to.sem.jaz pravi:
bobrouka pravi:
si jih pa pobel z belilno kremo. js to delam (: a z andino? sam kok gre to kreme??? mam enake probleme • to.sem.jaz
13.6.2010 15:53
zvezdicaa pravi:
bobrouka pravi:
to.sem.jaz pravi:
bobrouka pravi:
si jih pa pobel z belilno kremo. js to delam (: a z andino? sam kok gre to kreme??? mam enake probleme jah to je čist odvisno od posameznika kako njegova koža reagira na to kremo. prvo si recimo na roki namaž en delček, da vidš če maš kej alergije al pa kej. sam to pa ne vem če so dlake bol temne, mogoče se ti je samo zdel.. ? drgač pa ne gre dost kreme, js mam eno kremo za 1-3 mesce. v navodilih pa tud use lepo piše kako zmešaš kremo pa tko.. _________________ live for the moment. • ...<3
• Od: 4.1.2010
13.6.2010 21:47
to.sem.jaz pravi:heei (;
no js mam isti problem. mam pa kr zlo vidne - prou črto mam tko k tipi, pa še temno rjave barve so. in je grozn jaa :S si jih pa depiliram. učasih si pa jih pobelim, z belilno kremo Andina. užiwi.^^ ei kje kupiš to kremo pa kulk približn stane??? • to.sem.jaz
13.6.2010 22:04
...<3 pravi:
to.sem.jaz pravi:
heei (;
no js mam isti problem. mam pa kr zlo vidne - prou črto mam tko k tipi, pa še temno rjave barve so. in je grozn jaa :S si jih pa depiliram. učasih si pa jih pobelim, z belilno kremo Andina. užiwi.^^ ei kje kupiš to kremo pa kulk približn stane??? kupš jo lah v DM-u al pa v Müller-ju al pa v Drogeriji Tuš. stane okol 6€ in še neki. se je kr podražla, učasih je bla 5€ -.- _________________ live for the moment. • evvci
17.6.2010 13:29
Pupika pravi:em.. jst mam pod in nd popkom.. sa sm si jih 2x obrila pa nimam več zdaj
ejej. iz čem si se to obrila? britvica? • the.bLonde.one
• Od: 1.12.2009
18.6.2010 23:07
uffff nism edina....js brijm,....sam pol k zraste bq je ...grozn....pa s5 obrijm ...in to je too...moja mt si je zdj to kremo kupla...za beljenje
• ...<3
• Od: 4.1.2010
19.6.2010 20:14
to.sem.jaz pravi:
...<3 pravi:
to.sem.jaz pravi:
heei (;
no js mam isti problem. mam pa kr zlo vidne - prou črto mam tko k tipi, pa še temno rjave barve so. in je grozn jaa :S si jih pa depiliram. učasih si pa jih pobelim, z belilno kremo Andina. užiwi.^^ ei kje kupiš to kremo pa kulk približn stane??? kupš jo lah v DM-u al pa v Müller-ju al pa v Drogeriji Tuš. stane okol 6€ in še neki. se je kr podražla, učasih je bla 5€ -.- hvala • Rjavolasaa
• Od: 25.6.2010
26.6.2010 17:23
jaz mam tudi dlakice nad in pod popkom..si jih pobrijem pol pa imam recimo 14 dni mir pol pa pač spet si jih obrijem. ampak niso nič temne pa dolge ampak bolj male pa svetle.
me pa zanima če si kera brije te dlake nad popkom z depilaciskimi trakovi?? • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
2.7.2010 13:57
Rjavolasaa pravi:jaz mam tudi dlakice nad in pod popkom..si jih pobrijem pol pa imam recimo 14 dni mir pol pa pač spet si jih obrijem. ampak niso nič temne pa dolge ampak bolj male pa svetle.
me pa zanima če si kera brije te dlake nad popkom z depilaciskimi trakovi?? pa toti depilacijski trakovi nič vun ne potegnejo..-.- kvečjim gnar zapraviš,da jih kupiš...pa piše na etiketi,da je za 3-4 uporabe,pa enkrat potegneš,pa ti skor nč ven ne potegne.xD tak da tte depilacijske trakove BZ...najbolš kupit depilator&je to to.xD • cicy
• Od: 25.10.2008
2.7.2010 16:36
ImmortalLea pravi:
Rjavolasaa pravi:
jaz mam tudi dlakice nad in pod popkom..si jih pobrijem pol pa imam recimo 14 dni mir pol pa pač spet si jih obrijem. ampak niso nič temne pa dolge ampak bolj male pa svetle.
me pa zanima če si kera brije te dlake nad popkom z depilaciskimi trakovi?? pa toti depilacijski trakovi nič vun ne potegnejo..-.- kvečjim gnar zapraviš,da jih kupiš...pa piše na etiketi,da je za 3-4 uporabe,pa enkrat potegneš,pa ti skor nč ven ne potegne.xD tak da tte depilacijske trakove BZ...najbolš kupit depilator&je to to.xD meni pa zlo dosti vun potegnejo...sam morš si znat depilirat...js sm z trakovi najbolj zadovoljna... • sarika95
• Od: 2.7.2010
2.7.2010 16:42
jas jih tudi mam , sicer ne tolko ampak ravno tak da se vidijo • srčk14
• Od: 31.5.2010
2.7.2010 19:42
ImmortalLea pravi:
Rjavolasaa pravi:
me pa zanima če si kera brije te dlake nad popkom z depilaciskimi trakovi?? pa toti depilacijski trakovi nič vun ne potegnejo..-.- kvečjim gnar zapraviš,da jih kupiš...pa piše na etiketi,da je za 3-4 uporabe,pa enkrat potegneš,pa ti skor nč ven ne potegne.xD tak da tte depilacijske trakove BZ...najbolš kupit depilator&je to to.xD men pa usebno full vn putegnejo..in mam tko 5 tedno čisti mer udvisno kere rakove maš..pa morš jih tud zant uporablat, čim hitrej morš putegnt jih pa sej navodila preberii <3 • to.sem.jaz
4.7.2010 11:10
ImmortalLea pravi:
Rjavolasaa pravi:
me pa zanima če si kera brije te dlake nad popkom z depilaciskimi trakovi?? pa toti depilacijski trakovi nič vun ne potegnejo..-.- kvečjim gnar zapraviš,da jih kupiš...pa piše na etiketi,da je za 3-4 uporabe,pa enkrat potegneš,pa ti skor nč ven ne potegne.xD tak da tte depilacijske trakove BZ...najbolš kupit depilator&je to to.xD očitno ne znaš pravilno delat s temi trakovi. mal si navodila preber, sej use piše. _________________ live for the moment. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.