Urejanje nohtov c(:

samojaz • Od: 4.6.2010 • Prispevkov: 11
Urejanje nohtov c(: 2.7.2010 12:06
HeiJ.!
am.. jsT si ful rada urejam nohte.. zdeJ enkrat bom šLa tut prvič na manikuro.. =)
am.. mate tut kakšne ideje.. za urejanje nohtov tko doma.? kakšne kombinacije lakov.?
Ful rada mam urejene nohte.. tak da če mate kakšno idejo jo napište =)
Rexona • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 111
Re: Urejanje nohtov c(: 2.7.2010 12:54
uff jst si tut rada urejam nohte (:
pač pustla sm si ful dolge da sm lahk mela francosko manikuro. rabla sem pa več k en mesec da sm res mela ful dolge sam so bli ful lepi k si jih itak ne grizem, pol sm si jih pilila pa mela utrjevalc za nohte drgač mela sem pa skoz francosko manikuro. no pol se mi je zdj en zlomu in jih bom spet pustla rast. pa mam trenutn gor sam mal svetlejši lak, ker nimam rada tistih temnejših barv na nohtih ;D
samojaz • Od: 4.6.2010 • Prispevkov: 11
Re: Urejanje nohtov c(: 2.7.2010 13:06
Rexona pravi:
pač pustla sm si ful dolge da sm lahk mela francosko manikuro. rabla sem pa več k en mesec da sm res mela ful dolge sam so bli ful lepi k si jih itak ne grizem, pol sm si jih pilila pa mela utrjevalc za nohte drgač mela sem pa skoz francosko manikuro. no pol se mi je zdj en zlomu in jih bom spet pustla rast. pa mam trenutn gor sam mal svetlejši lak, ker nimam rada tistih temnejših barv na nohtih ;D

ja tut men je francoska manikura fuul všeč.. hihi smo že dve k mamo douge nohte.. men so ful všče dougi nohti sm jih moraš pa res urejat =) ..am.. tut jst nism nikol grizla nohtov nwm zakaj sm mi je kul da jih ne grizm k mam frendice k jih grizejo pa majo čist kratke nohte pol... am.. ja men so tut všeč laki k se ne vidjo tok. sm včasih mam pa rada tut tiste žive barve.. odvisno ka mam kej oblečnu zravn =)
spacesheep • Od: 27.3.2009 • Prispevkov: 135
Re: Urejanje nohtov c(: 2.7.2010 16:12
em js mam pač svoje dost kratke k se mi skos lomjo čeprou jih ne grizm tko d mam umetne gor..pač francoska.ko pa svoje lakiram mam pa črne,pol si pa s kkšnim florescentnim lakom narišm gor pikce itd. =D
Re: Urejanje nohtov c(: 2.7.2010 18:12
spacesheep pravi:
em js mam pač svoje dost kratke k se mi skos lomjo čeprou jih ne grizm tko d mam umetne gor..pač francoska.ko pa svoje lakiram mam pa črne,pol si pa s kkšnim florescentnim lakom narišm gor pikce itd. =D

hmm.. ja umetne nohte sm meLa tut jst enkrat... sam so mi bolš svoji nohti no sej vsak ve zase.. aja da maš pa krhke nohte pa čisT vrjamm.. jst mam tut amPak je sm en noht tak.. drgač lahk pa v dm al pa kjer koli kupš tut tako zaščito za nohte k ti jih tut utrdi ;D
Rexona • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 111
Re: Urejanje nohtov c(: 3.7.2010 0:03
samojaz pravi:
Rexona pravi:

ja tut men je francoska manikura fuul všeč.. hihi smo že dve k mamo douge nohte.. men so ful všče dougi nohti sm jih moraš pa res urejat =) ..am.. tut jst nism nikol grizla nohtov nwm zakaj sm mi je kul da jih ne grizm k mam frendice k jih grizejo pa majo čist kratke nohte pol... am.. ja men so tut všeč laki k se ne vidjo tok. sm včasih mam pa rada tut tiste žive barve.. odvisno ka mam kej oblečnu zravn =)

jap če maš douge nohte res vlko časa porabiš za urejanje.ma nvm jst si jih ne morm grist zto ker skor use sošolke si jih in pol majo kratke nohte. al pa majo že nasplošno čist dou postrižene. pač men je že lepo če maš urejene nohte ;D
OriginalFake • Od: 22.3.2010 • Prispevkov: 112
Re: Urejanje nohtov c(: 3.7.2010 12:18
men so pa nohti ful cepl in lomil pa sm jh pilla pa drug dan spet usi razcepleni poj sm jh pa en dan za pou ure pustila namočene u olivnem olju pa poj še par dni in se mi sploh ne cepjo več! Very Happy no pr lahkih mam na rokah bl svetle in svetleče barve za polet mam dost douge prste tok da mi hudo pride (trenutno:svetleča zelena) na nogah mam pa rajš bl take temnejše barve k mam dost velke(debele) prste (-.-) (roza,rdeča,črna..) (trenutno mam florestenčno roza)
l1995n123 • Od: 10.1.2010 • Prispevkov: 15
Re: .. 3.7.2010 13:45
L0o0 pravi:
[i] lahk bi probala s štampilkami za nohte..

ja no tele štampilke so pa največji šit. js jih mam.
ubistvu to maš ploščico k so gor motivi. recimo metulček. in pol to namažeš s tistim lakom k je za risanje taki tanki so dobi se jih skor pousod. in to pol podrzaž udvečn lak dol d se u une jamce ujame pol greš pa s to gumjasto štampilko gor k se ponavad že k greš čes al je krivo al pa se spaca. in pol ti daš na noht in ne vidš in je krivo spacan pa še grdo rata k ni taka živa barva ker je odtis.
tko d je velik bolš če si same rišete. recimo iz enega kota nohta 3 črte potehneš al pa pikice dost lepo izpade.
js nemaram umetnih pa prou dougih nohtou. taka normalna doužina mi je kul pa tko mal pisano =)
HF*
fukickaa • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 73
Re: Urejanje nohtov c(: 3.7.2010 18:02
meni se tui nohti lomijo tak da nea morem dolgih met . pa niti mela jih nebi Wink ker to je pa že veliko dela s tem Razz
jas mam kratke & nalakirane nohte vedno . . trenutno mam pa črne. Smile
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: Urejanje nohtov c(: 3.7.2010 22:55
jaz mam svoje nohte ful douge, ampak se mi precej lomijo. zato grem na gel.. pač, da moje nohte samo utrdi z gelom, in pol se ne lomijo in nič Very Happy
Lalala3 • Od: 21.7.2010 • Prispevkov: 36
Re: Urejanje nohtov c(: 30.7.2010 23:51
No meni je fuul ušeč zebrast al pa leopardji uzorec na nohtih ♥ (črno-roza, črno-bel, črno-vijola... pač črne črtice nrdiš pa za podlago izbereš barvo)

če pa si rada puščaš douge nohte je pa naibolš francoska Wink
Lalala3 • Od: 21.7.2010 • Prispevkov: 36
Re: Urejanje nohtov c(: 30.7.2010 23:52
anjja pravi:
jaz mam svoje nohte ful douge, ampak se mi precej lomijo. zato grem na gel.. pač, da moje nohte samo utrdi z gelom, in pol se ne lomijo in nič Very Happy

Kje pa dobiš ta gel?
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Urejanje nohtov c(: 31.7.2010 12:24
Lalala3 pravi:
anjja pravi:

Kje pa dobiš ta gel?

v kozmetičnem salonu ti to naredijo (: ubistvo ti da samo taki gel gor ko se strdi, samo to je vrei če pač misliš stalno hodit na to, za enkrat se ne splača ker ti uniči tvoje nohte
Re: Urejanje nohtov c(: 24.11.2010 22:28
A mogoč kera ve v kateri štacuni se kupi en tak kompletek za urejanje nohtov, francoska manikura recimo? (da so kakšna bleščice,lak, nalepke itd, notri...)
Pipie • Od: 19.9.2009 • Prispevkov: 11
Re: Urejanje nohtov c(: 25.11.2010 20:05
sonček pravi:
A mogoč kera ve v kateri štacuni se kupi en tak kompletek za urejanje nohtov, francoska manikura recimo? (da so kakšna bleščice,lak, nalepke itd, notri...)

Mja....u useh DM-ih so te stvari.
NoorMaaaL • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 167
Re: Urejanje nohtov c(: 25.11.2010 20:14
evo js tut ful rada urejam nohte pa to Smile
lih učeri sm sosedi nardila poslikavo....
drgač mi je pa ful lepo one štampilke če daš gor... npr. na rdečo podlago, bele štampilke. al pa z onim magnetkom k greš pa to Smile
drgač pa zdej komi čakam v šoli k bomo mel še več poslikave nohtov pa tega Smile obožuujeem to Smile
Re: .. 25.11.2010 20:15
l1995n123 pravi:
L0o0 pravi:
[i] lahk bi probala s štampilkami za nohte..

ja no tele štampilke so pa največji šit. js jih mam.
ubistvu to maš ploščico k so gor motivi. recimo metulček. in pol to namažeš s tistim lakom k je za risanje taki tanki so dobi se jih skor pousod. in to pol podrzaž udvečn lak dol d se u une jamce ujame pol greš pa s to gumjasto štampilko gor k se ponavad že k greš čes al je krivo al pa se spaca. in pol ti daš na noht in ne vidš in je krivo spacan pa še grdo rata k ni taka živa barva ker je odtis.
tko d je velik bolš če si same rišete. recimo iz enega kota nohta 3 črte potehneš al pa pikice dost lepo izpade.
js nemaram umetnih pa prou dougih nohtou. taka normalna doužina mi je kul pa tko mal pisano =)
HF*

ne to pa ni res glede štampilk...moreš znat nardit pa je ful lepo.... nič se ne razpaca pa nič...
Re: Urejanje nohtov c(: 25.11.2010 20:41
jst tut ful rada urejam nohte.. Wink)

Pač mam nauadne lake različnih barv- rjave,oranžne,vijolčne,modre, rumene, pinki, itd. Pol pa si lepo spilm u eno obliko noht in mixam barve use po vrsti.. Mam tut lake s tankimi čopiči, tko da si narišem največkrat kake črte al pa vijugice..
Najraj pa mixam vijolčno pa črno; rdečo, belo, rumeno; zeleno, belo,.. Unih štempilk pa ne uporablam..Preveč dela Wink Učasih tut kako rožco nalepm Wink)
twixie • Od: 30.8.2009 • Prispevkov: 1
Re: Urejanje nohtov c(: 26.11.2010 21:14
mene pa zanima kere znamke lakov uporablate ker men se nekateri ful hitr začnejo lušit... očitno slaba kvaliteta...
Gasika • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 540
Re: Urejanje nohtov c(: 26.11.2010 22:32
twixie pravi:
mene pa zanima kere znamke lakov uporablate ker men se nekateri ful hitr začnejo lušit... očitno slaba kvaliteta...

nivea, essence.. Smile
kukuc • Od: 27.9.2010 • Prispevkov: 54
Re: Urejanje nohtov c(: 26.11.2010 22:35
twixie pravi:

essence;D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.