Zadržanost pred novim folkom

Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Zadržanost pred novim folkom 16.6.2010 20:54
Heej(: Pač js mam en zloo velik problem. Pred folkom ki ga dobr poznam, sem zelo glasna, zgovorna in vse. Ko pa spoznam nov folk, pa sem res ful zadržana, pa skor nč ne rečem, oz nevem kaj naj rečm, ne spomnm se nč smešnega.. Pa izpadem ko en butl.. Pač zdej me je še posebej strah tega ker grem v sš.. Pa še en blem mam.. zmer hočm smešna izpast, pa kao duhovita.. pa zrad tega učash izpadem prou butasto.. pa ne morm se odvadt tega.. in zarad tega me je ful strah sš Sad plis help me.
THEuna • Od: 6.5.2009 • Prispevkov: 31
Re: Zadržanost pred novim folkom 16.6.2010 22:05
pr men je čis isto =/
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Zadržanost pred novim folkom 16.6.2010 22:06
bot taka kokr si (: to je use kar morš narest Very Happy če nisi taka, da folk ne spraulaš u smeh, ga pač ne. j.e.b.a.t g.a. bot to kar si pa bo folk sam do tebe pršu Wink če boš taka kokr je TEP ušeč, se nimaš kej bt..
uso srečo. <3
Re: Zadržanost pred novim folkom 16.6.2010 22:20
ma problem je k mi je zmer tok nerodn :s pa še cela rdeča sm, čeprav ni nč takega. groza uglavnem.
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Zadržanost pred novim folkom 16.6.2010 22:41
hmm. česa te je pa sploh strah?? tega da neboš ušeč folku? BOT SAMO TAKA KOKR SI. powej kar mislš, se smej, če ti je kul, bot tih itd.. (:
miss12 • Od: 27.5.2009 • Prispevkov: 43
Re: Zadržanost pred novim folkom 17.6.2010 12:17
Abby pravi:
Heej(: Pač js mam en zloo velik problem. Pred folkom ki ga dobr poznam, sem zelo glasna, zgovorna in vse. Ko pa spoznam nov folk, pa sem res ful zadržana, pa skor nč ne rečem, oz nevem kaj naj rečm, ne spomnm se nč smešnega.. Pa izpadem ko en butl.. Pač zdej me je še posebej strah tega ker grem v sš.. Pa še en blem mam.. zmer hočm smešna izpast, pa kao duhovita.. pa zrad tega učash izpadem prou butasto.. pa ne morm se odvadt tega.. in zarad tega me je ful strah sš Sad plis help me.

pr men je tut čist istu.in vem da ni tko lhk bit to kar si ku enostavnu cis bit neki vec in se cs drgac pokazt.in tu se bl butstu izpade.sam kaj cmo...pr men je istu.za razliko ud tga d js sm pred folkm ku ga ne poznam dobru skuz tihu ku se cist zprem vase in nit nprobm zbujt pozornosti pa dostkrt je sam se slabs.tku da raj neki govort nek v tri dni tm ku pa da si tihu in da je vidt ku da te ni.občasnu mam pa take fleše ku se kr udprem in lhku komrkoli karkoli rečm.in se nikol nism cudno izpala....sam kaj ku so ti dnevi redki.ampk dobru.upimo na bulse cajte ku se bomo lhk tut taki ku smo mi sproscenu meni z vsmi:)
čawči Cool
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: Zadržanost pred novim folkom 17.6.2010 12:57
mah jas tut mam rad da neka tak smešnega povem no pač da se malo razvedrimo..ne ze da bi glih mogo to delat pač tak sn.....ko sn prišo v sredno smo se tud prvo sam gledli pa sta sam 2 neke fore pokala pol po tak tedni pa ži blo vs cool Wink ne se bat
Re: Zadržanost pred novim folkom 17.6.2010 18:31
Ma pr men je pomoje ful kriva samopodoba, ja. Ker nisem niti malo zadovoljna s sabo :S In mi smo lih meli upis na sš in sm spoznala enih par sošolk in smo se kao menle in to. In zopet mi je blo ful neprijetno, pa butl sm izpadla, kr skor nč nism govorla, če pa že pa neke butarije Sad Waw in že zdej se tko sekiram, kr sm se jim pomoje zamirla, oz mislijo da sm čudna a :S
fireflie • Od: 1.6.2010 • Prispevkov: 11
Re: Zadržanost pred novim folkom 18.6.2010 23:31
jaa..pr men je isto sam..pač k sm s starimi frendi sm pač glavni kloun tko rečeno:D
sam k pa kšnga spoznam sm pa res tiha pa to..in to mi ni ušeč sploh><
in mankam prvi tedn šole pa nobenga bodočga sošolca sploh ne poznam še ..in poj 3o-4o% usega pouka tut mankam tko da me začenja bit strah da nam mela nobenga frenda ker me pač naujo sprejel..ker se večini ne zdi fer da me ni u šolo(čeprou pač treniram tak šport in med tem ko oni sedijo jst trdo delam):S
mislm da bom pogrešala frende iz osnouke k so me podpiral..:/
tko da..bodte vesele da boste normalno u šoli SIGURNO boste dobile nove frende pač..nau vm hudo za razliko od mene-.-''
fsm^^
Re: Zadržanost pred novim folkom 18.6.2010 23:53
O fak :S Sj te ful štekam.. Js se tut nikol ne morem vključit v okolje kjer se že usi poznajo.. Zmer se počutm tko odveč.. In, ja preveč razmišlam, kaj si bo folk mislu o men :S Sam a neb bla zate bolj primerna kšna športna gimnazija? K bi blo večina jih takih k ti..
iasnaaa • Od: 21.1.2010 • Prispevkov: 71
Re: Zadržanost pred novim folkom 20.6.2010 7:16
mam čiis isti probŁeem kukr ve.
fora je pu moje u tem, de ns je pred drugimi strah zatu, ku ne vemo, kaku bo ta oseeba reagiraaŁa. pred prjaatŁi smo korajžni pa zatu, ku že itak vemo, de ns oni sprejemajo takšne, kakršne smo, in ni straha poŁ, de bi izpadŁ butastoo.
misŁm, de se res ne smemo pretvarjat gŁede karakterja. bodmo edinstveni.
Abby, mogoče ti smeh res ne leži najbooŁ, ampk maš pa sigurnu kakšne druge pozitiune lastnosti pr seb. in te morš poudart.
ljudje so doužni ns sprejet iz usemi prednostmi in napakaami. če pa pač ne morjo... jah.. poŁ je pa to njihoou probŁeem. [:
drgač pa zdej, ku boš šŁaa u sredno šooŁo; te čist razumem, zatu ku tu mene čaka tut septembra. in me je fuuŁ strah, kaj si bodo drugi o meni misŁni. ampk probej se NE ozirat na druge. ti si samo TI in noben drug, in sama odŁoočaš o usem, furaš samo svoj lasten imidž... drugi nimajo beseeDe pr tem. [:
mogooče je tu že offtopic, ampk upam, de sm ti kej pumagaaŁa. xĐ [:
Re: Zadržanost pred novim folkom 20.6.2010 14:22
Hejla. Ma res hvala. Si mi pomagala. In bom se tut potrudla, da se ne bom pretvarjala. Sej drgač sm ful za fore in to, ampak pred novim folkom ful zablokam. Pr men je problem, ker me je strah, da me drugi ne bodo marali in bom osamljena.. Sej drgač mam pa učasih tut j take fleše, da sm klovn tut pred novim, neznanih folkom.. Ma pred prvim dnevom za gvišno spijm enih par red bullov.. To mi ponavad pomaga ;Wink) Pa uso srečo tut teb xp
iasnaaa • Od: 21.1.2010 • Prispevkov: 71
Re: Zadržanost pred novim folkom 20.6.2010 18:43
boš vidŁaa, de bo use ured. (;

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.