PLONKI ??!!

saaaraaa • Od: 5.9.2010 • Prispevkov: 41
PLONKI ??!! 12.2.2011 18:39
u kratkem bomo pisali test in bi mi pršla prou laka ideja kam ga dat da bi blo najbujš?
..prosim?
erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
Re: PLONKI ??!! 12.2.2011 19:10
saaaraaa pravi:
u kratkem bomo pisali test in bi mi pršla prou laka ideja kam ga dat da bi blo najbujš?
..prosim?

ne vem odvisno od profa al pa profke :/ men je fajn če ga že rabim nujno ga dam v roku od puloverja/jopce al pa v peresenco(če je mate lahk na mizi) al pa pod noge pa tut pod list testa se lahk da al pa pod pulover na roko napisat...... velik je tega drgač jest si jih dam vedno v jopco v rokav Wink Rolling Eyes Laughing Razz
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: PLONKI ??!! 12.2.2011 20:54
ja resno u rokau FTW .. al pa če maš kšne take hlače da majo lukne.. tut fajn xD
drgač pa tut u puščico če ne gledajo preveč ja..
sam nwm.. ena pr ns za slovenščino je taka da plonkiča sploh ne rabš ker pač zakaj bi meu plonkič, če lah ustanš pa greš do soseda pogledat kwa ma napisan ;D ker ona nekak preveč neumna da bi posumla da je neki narobe.. al se pa pač pogovarjamo.. tko mau bl naglas Very Happy pa je tut to ne mot xD
mamo pa tut eno k je taka da k pridš u razred, pa če si tak bl 'nepridn' te čist pregleda k en varnostnik.. ampak s čist mislm čist.. ~ en je enkrat mogu dt dol copate, štumfe ukol ubrnt, hlače zavihat do kolen, pulovr dol, rokave čist gor ... **** js sm sam gledala k sm sam še čakala kdaj ga bo čist slekla pa še posilla pomožnosti O.O
Njegova skos.! <3 • Od: 8.2.2011 • Prispevkov: 171
..;D 13.2.2011 1:02
no ja. js si napišem na podplat copata. al pa dam u puščico. al pa na spodno stran majce. mislm al pa u rokaw? no ja kr šee dost možnosti. x3
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: PLONKI ??!! 13.2.2011 1:41
lepo plonkca pod test
Re: PLONKI ??!! 13.2.2011 14:14
pk4life pravi:
lepo plonkca pod test

js tut to zmeri naredim pa mi je še to zmeri najbol uspel.
Smile
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: PLONKI ??!! 14.2.2011 19:55
al maš u žepu, pa k še tala okol teste pč uzamš vn pa ga maš u roki, al u tukavu, al maš kkšn bolero pa si sam na notranjo stran daš, itak te ne sme šlatat, al pa preprosto pod test pol pa se delaš da gledaš na drugo stran med tem pa skos plonkaš. Pred mano je biu celo uro učitl k še u dnevnik ni napisu sede. In je biu celo uro pred mano 1 m stran pa sm ceu spis prepisala, sam jst si delam plonke s pisavo 3, 4 je že mal velk plonk Very Happy Drgač pa, mam od bratrancu pa sestričn pa pč sestr use kontrolne pol dajo eni pa še kr iste in se itak sm tist napif pa je 5 Very Happy
Drgač pa mene še niso dubl, pa usem moram delat plonke, kr so kao tok zakon sam mora bit večja pisava xD Good luck.
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: PLONKI ??!! 14.2.2011 20:01
se lahk zmenmo za kake inštrukcije Razz
Re: PLONKI ??!! 15.2.2011 16:36
Za sredno k ne upozarjajo več ampak res sm uzamejo je tole najbolš; [link]

Prfoksa je stala zravn mene pa me ni vidla XD
Re: PLONKI ??!! 15.2.2011 17:23
aahaa.. zanimivo
hvala usem Smile
Re: PLONKI ??!! 15.2.2011 17:23
underberg pravi:

heh.. ja sej bi jih res rabla
Re: PLONKI ??!! 15.2.2011 22:43
underberg pravi:

a ti to men? xD
Re: PLONKI ??!! 23.7.2011 20:39
underberg pravi:

lahku ;P (če mene mislš Wink )

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.