Electro House Music.!!!• anndriane
• Od: 2.2.2010
Electro House Music.!!!
7.2.2010 14:42
PredŁoge. Prosm ;P =)
• tetot
• Od: 17.2.2010
electro house
17.2.2010 15:10
Lp, jst ti bom povedu en par komadov k so meni najbol všeč
David Guetta - When Love Takes Over (ft. Kelly Rowland) David Guetta - Sexy Bitch (ft. Akon) David Guetta - Love Don't Let Me Go (ft. The Egg) Steve Aoki - I'm In The House (ft. Zuper Blahq) The Black Eyed Peas - I Gotta Feeling The Black Eyed Peas - Boom Boom Pow Sidney Samson - Riverside (ft. Wizard Sleeve) Gigi D'Agostino - I'll Fly With You čene pa si poglej tud mojo listo 10 najbolših komadu na youtube-u: [link] je 8 komadov, ki jih zdej nism omenu. [/quote] • Soundbox
• Od: 23.11.2009
Re: Electro House Music.!!!
17.2.2010 19:37
kar si ti našteu je vse en komercialn house.. no ja, love dont let me go je u bistvu electro house ja. pa steve aoki tut.river side niti ne. gigi d'agostino pa sploh nikakršn house ni.
• princessme
• Od: 27.1.2010
Re: electro house
17.2.2010 20:59
[quote="tetot"]Lp, jst ti bom povedu en par komadov k so meni najbol všeč
David Guetta - When Love Takes Over (ft. Kelly Rowland) David Guetta - Sexy Bitch (ft. Akon) David Guetta - Love Don't Let Me Go (ft. The Egg) Steve Aoki - I'm In The House (ft. Zuper Blahq) The Black Eyed Peas - I Gotta Feeling The Black Eyed Peas - Boom Boom Pow Sidney Samson - Riverside (ft. Wizard Sleeve) Gigi D'Agostino - I'll Fly With You čene pa si poglej tud mojo listo 10 najbolših komadu na youtube-u: [link] je 8 komadov, ki jih zdej nism omenu. ja meniii so te k si jih dau fullll dobre • dari
• Od: 8.3.2009
17.2.2010 21:21
no k ste lih odprli to temo ste po moje tudi ljubitelji te glasbe...
zdej pa nej mi nekdo pove kaj vidi v tej glasbi... zakaj mu je ušeč pa to... • Soundbox
18.2.2010 3:34
v elektronski glasbi se najde velik stvari. v tem komercialnem house-u sicer bol nič. ritem, nekaj ušesu prijaznih melodij k grejo hitr v uho in neka brezvezna besedila.
v dejanski "nekomercialni" elektronski glasbi je pa čist odvisno. Če gledamo sam house. Deluje zelo psihoaktivno, nekaterim ljudem sicer ni všeč, ampak ma dost sposobnosti, da te sprosti in umiri al pa te poživi. Pri drugih zvrsteh elektronske glasbe je drugače. Tehno i njegove podzvrsti so malo drugačne, večina je takih da te poživijo. Večinoma je taka glasba namenjena za partyje, je pa lahko tut podlaga pri kakih opravilih. Trance recimo, men je še posebej všeč uplifting trance al pa goa trance, pa že samo ime nekak pove. Poslušanje doma je zelo sproščujoče, mene ob hudih komadih dejansko začnejo spreletavat različni občutki. Na partyjih je pa tut čist noro, ko začne pumpat. no ja, nima veze. večina te elektronske glasbe, sploh tiste melodične deluje zelo psihoaktivno. Od elektronske glasbe so mi najbolj všeč DnB, Minimal Techno, House, Trance, Dub je tut fajn, čeprou to je že neka druga zgodba. Gui Boratto - No turning back Dca Project - Sandcastles (John Dahlback Remix) DJ's From Mars - Suono E Immagine Space Travel Dub Mix Zagar - Wings Of Love (DJ Junior meets Naksi vs. Brunner Remix) Andy Blueman - Sea Tides (ta je slovenc) [povezava] • dari
18.2.2010 17:03
Soundbox pravi:v elektronski glasbi se najde velik stvari. v tem komercialnem house-u sicer bol nič. ritem, nekaj ušesu prijaznih melodij k grejo hitr v uho in neka brezvezna besedila.
v dejanski "nekomercialni" elektronski glasbi je pa čist odvisno. Če gledamo sam house. Deluje zelo psihoaktivno, nekaterim ljudem sicer ni všeč, ampak ma dost sposobnosti, da te sprosti in umiri al pa te poživi. Pri drugih zvrsteh elektronske glasbe je drugače. Tehno i njegove podzvrsti so malo drugačne, večina je takih da te poživijo. Večinoma je taka glasba namenjena za partyje, je pa lahko tut podlaga pri kakih opravilih. Trance recimo, men je še posebej všeč uplifting trance al pa goa trance, pa že samo ime nekak pove. Poslušanje doma je zelo sproščujoče, mene ob hudih komadih dejansko začnejo spreletavat različni občutki. Na partyjih je pa tut čist noro, ko začne pumpat. no ja, nima veze. večina te elektronske glasbe, sploh tiste melodične deluje zelo psihoaktivno. Od elektronske glasbe so mi najbolj všeč DnB, Minimal Techno, House, Trance, Dub je tut fajn, čeprou to je že neka druga zgodba. Gui Boratto - No turning back Dca Project - Sandcastles (John Dahlback Remix) DJ's From Mars - Suono E Immagine Space Travel Dub Mix Zagar - Wings Of Love (DJ Junior meets Naksi vs. Brunner Remix) Andy Blueman - Sea Tides (ta je slovenc) [povezava] "v elektronski glasbi se najde velik stvari" naštete so tri .. da te poživi oz. umiri( n vem kko te lohk tisto nabijanje umiri) in da deluje psiho aktivno... zdej mi pa razloži kej zate pomeni de deluje psihoaktivno.. kej ti nrdi... • Soundbox
18.2.2010 17:59
Te so le glavne tri.
Psihoaktivno sm mislu, da v teb vzpodbuja različne občutke. Ne vem pa če sm tapravo besedo izbrau in ne, ni nabijanje.tehno in šranc in podobno, to je nabijanje. zakaj se mi zdi da si ti nek ful hardkor metalc/ka al pa kej podobnga • anndriane
• Od: 2.2.2010
18.2.2010 18:16
Hvala za predloge..
ja men je ELECTRO & TRANCE ful uredu.. unu disco disco.. house pa mi ni ugilh kei preveč ušeč.sm če je kak dobr komad..pol pa upravičeno poslušam ;D Še enkrat FULL HVALA • dari
18.2.2010 22:00
Soundbox pravi:Te so le glavne tri.
Psihoaktivno sm mislu, da v teb vzpodbuja različne občutke. Ne vem pa če sm tapravo besedo izbrau in ne, ni nabijanje.tehno in šranc in podobno, to je nabijanje. zakaj se mi zdi da si ti nek ful hardkor metalc/ka al pa kej podobnga dobru jst se n spoznam lih na tu muziko zto prašm.. in noben do zdej mi ni še znau razložt kaj "vidi" v tej muziki... meni se zdi de tak folk k ne zna razložt kej vidi u tisti muziki k jo posluša, jo posluša sam zrdi tega kr frendi poslušajo tisto in se boji sprobat kej druzga.. no zdej sm pa končnu dobiu odgovor... ne nism hardkor metalc ... ne marm hardkor metala sploh.. tisto je pa res sam neko žaganje tm... jst poslušam rock , hard rock , pop rock pa tako... t bolš so gunsi.. • Soundbox
18.2.2010 22:18
pr vsaki stvari se najde folk, k mu je ta stvar všeč zrd frendou.
js sm drgač kr velik ljubitelj elektronske glasbe, sploh housea, minimala in drumnbassa. pa si marsikdo ne bi mislu. ampak poslušam vse možno, od elektronke pa do jazza..tut klasika zasede kdaj. • Soundbox
16.6.2010 15:07
Ian Green - Never Let You Go (youtube) - progressive house komadič, slovenskega porekla |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.