KAKO SPOZNAT FANTA

poisongirl • Od: 11.10.2008 • Prispevkov: 68
KAKO SPOZNAT FANTA 1.1.2009 2:15
kje hudiča nej spoznam fanta? radaa bi spoznala resnge da bi biu za kej več ne pa sam zalizvanje. ma kdo kako idejo. al pa če že na netu na kteri spletni strani?
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: KAKO SPOZNAT FANTA 4.1.2009 17:47
Mal pjt po diskačih, žurkah, veselicah pa to. Mal si jih pogledi pa če ti bo kir ušeč pjt do njega. Sam se mi zdi da je največ možnosti na veselici spoznat kakiga tapravga, ko u diskače se gre bol za.....sj veš ka mislim Very Happy Če pa je že net pa pride netlog al pa gz najbol v upoštev.
Re: KAKO SPOZNAT FANTA 18.1.2009 16:23
underberg pravi:
Mal pjt po diskačih, žurkah, veselicah pa to. Mal si jih pogledi pa če ti bo kir ušeč pjt do njega. Sam se mi zdi da je največ možnosti na veselici spoznat kakiga tapravga, ko u diskače se gre bol za.....sj veš ka mislim Very Happy Če pa je že net pa pride netlog al pa gz najbol v upoštev.

ja sam a ni mal težko prek neta iskat true love?!
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: KAKO SPOZNAT FANTA 18.1.2009 19:19
Pix pravi:
underberg pravi:

ja sam a ni mal težko prek neta iskat true love?!

nism rek da ga naj išče po netu, ampak da če že more bit net da je najbolš netlog pa gz. Drgač pa po mojem če ga boš iskala ne boš najdla tapravga, ker to pride spontano pa ni važn a je diskač, veselica, net pa tk naprej.
Re: KAKO SPOZNAT FANTA 18.1.2009 19:21
okej okej.
Drgač pa mal po šoli poglej,.. pa če si z lj
na glavni se tut velik dogaja^^

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.