skodrani lasje (:

kašni lasje so ti bl ušeč?
ravni (:
69%
 69%  [ 16 ]
skodrani (:
30%
 30%  [ 7 ]
Skupaj glasov : 23

soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
skodrani lasje (: 8.6.2010 20:48
heej =) zanima me kašne lase mate kej. sama mam douge, tmno rjave skodrane lase. če mate skodrane kko jih negujete?? Very Happy mam srečo, da nimam uničenih in se mi svetjoo sam me usen zanima kko pa vi kj negujete svoje lase.
pa še: kašne lase bi najrajš mel?
beejbii • Od: 6.6.2010 • Prispevkov: 60
Re: skodrani lasje (: 8.6.2010 20:56
am mam srednje dolge svetlo rjave ful skodrane laske. pač večkrat mam kkšno masko na laseeh. pč redno hodm h frizerju. :Đ to je to. (:
am mela bi pa ful douge temno rjave douge laske. :Đ
youbitch • Od: 5.5.2010 • Prispevkov: 158 • Kraj: ljubljana
Re: skodrani lasje (: 8.6.2010 22:24
raune delno.kratke do ram.rjave še kr tmne.učasih sm mela irukezo pa tut zdej jo še mam sm se mi neda več delat.pol časih mam tut čopke.pa mam frfru tko da si a naštimam udvisno od dneva.xD

ej a vm uredu zgleda tko če ma ženska irukezo.mam čiz kratke laske u frfruju tko da irukera pride ta 3cm???

dejte mau povedat.man je blo n zčetku ful ušeč.mela sm tut sreče s tipi.Very HappyVery Happy
zdj pa nwm.mnenja rabm.mnenja!!!!
Re: skodrani lasje (: 9.6.2010 17:23
do ramen dolgi rjavi z blond prameni skodrani.
si jih pa ravnam.
mela bi pa črne ravne nekje do konc jošk dol ^^
GoBiCa • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 141
Re: skodrani lasje (: 9.6.2010 18:03
mam ravne, gladke, čokoladno rjave, pa malo daljše od ramen
mela pa bi do komaucev dolge
afna • Od: 29.5.2010 • Prispevkov: 115
Re: skodrani lasje (: 10.6.2010 11:18
katebriga pravi:
raune delno.kratke do ram.rjave še kr tmne.učasih sm mela irukezo pa tut zdej jo še mam sm se mi neda več delat.pol časih mam tut čopke.pa mam frfru tko da si a naštimam udvisno od dneva.xD

ej a vm uredu zgleda tko če ma ženska irukezo.mam čiz kratke laske u frfruju tko da irukera pride ta 3cm???

dejte mau povedat.man je blo n zčetku ful ušeč.mela sm tut sreče s tipi.Very HappyVery Happy
zdj pa nwm.mnenja rabm.mnenja!!!!

irokezica je kuulj (: moja sis jo je tut mela pa na živo rdeči je bla pobarvana sam pomojm ni mela tko k maš ti sam pč nvm men se zdi d je fuul okej d ful puncam paše tut taka scena (:

drgač mam pa lase tko glih tok douge da jih orng u čop spnem pa frfruja nimam pa najbol kr lah za lase nardiš je d jih ne umivaš preveč k jih izsuši(pa ne zdj da jih 14dni ne umit sam ne jih p lih usak dan xd) pa ne se barvat js se skos pa so se mi že kr mau zje***
myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
Re: skodrani lasje (: 10.6.2010 13:19
js mam zloo skodrane lasee.. :S
em približno jih mam do ramen.
sicer si jih vedno ravnam sam mam že zlo uničene konice patko.
tud mene zanima kko kej skbite za lase... pač za skodrane.. .!
Smile Laughing
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: skodrani lasje (: 10.6.2010 13:25
js si jih najprej operm s šamonom john ferieda (: pol si dam isto masko pa balzam tigi za ene 1o min. ko si dobr sperm si dam na mokre lase sprej syoss za bleščeče lase in pride suuupr Very Happy
drgač mam pa douge tmno rjave skodrane lase. nekje do jošk. (:
myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
Re: skodrani lasje (: 10.6.2010 14:08
soonck pravi:
js si jih najprej operm s šamonom john ferieda (: pol si dam isto masko pa balzam tigi za ene 1o min. ko si dobr sperm si dam na mokre lase sprej syoss za bleščeče lase in pride suuupr Very Happy
drgač mam pa douge tmno rjave skodrane lase. nekje do jošk. (:

ahaa ouuk. Smile
hwala*
Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.