Laganje staršem1 | 2 | 3 | >>
• poisongirl
• Od: 11.10.2008
Laganje staršem
16.10.2008 16:29
1.zadnja laž ki ste povedali staršem je...
2.najhujša laž ki ste povedali staršem je... 1.da sem šla na sprehod s prijateljico ampak sem šla z družbo na pijačo 2.da sem zunaj s najboljšima prijateljicama ubistvu smo ga pa pil. • nalepka
• Od: 12.10.2008
Re: Laganje staršem
16.10.2008 19:11
1. nazadnje sm se zlagala staršem učeri k sm rekla d morm kupit balzam za lase, ubistvu sm pa kupila travo s rem kešom.
2. najhujša laž: enkrat sm rekla starcoma d prespim pr kolegici ubistvu smo ga pa pil celo noč zunaj. • Barby
• Od: 10.10.2008
16.10.2008 20:31
1. Da nism bla u šoli nč uprašana. Pa sm bla, pa sm 3 dobla. 2. Da sm šla s taborniki na hajk. Ubistvu sma šla pa s fantom za 2 dni k njegovi teti(k je ni blo doma pa je bla prazna bajta) pa sma se mela ful fajn. • 4everyours
• Od: 17.10.2008
18.10.2008 14:00
1. se ne spomnim, ker sem uvidela, da se ne splača lagat staršem, kr takoj vse ugotovijo. 2. uh.. kar nekaj let nazaj, da sem prespala pri prijateljici, v resnici smo celo noč ga pili.. • Nincy
• Od: 18.10.2008
• Kraj: Ljubljana
18.10.2008 16:59
1. nazadnje: k smo bli iz šolo na izletu u nemčiji d nismo nč pil...u resnici smo se ga pa nalil do amena 2. najhujša: d grem prespat h prjatlci u resnici smo ga pa pil celo noč zunaj _________________ live your life crazy and enjoy every second of it... • hil4ry
• Od: 19.10.2008
19.10.2008 11:34
Zadnja: se ne spounem, ogromno se zlažem...
Največja: nevem, mogoče da nism mai kadila (čikou, trave), da ko grem vn ne pijem itn. • Fish
• Od: 28.10.2008
28.10.2008 0:10
Nazadnje sem se jima zlagala danes, ko sm mami rekla, da je bilo pri prijateljici vse v redu.
Najhujša laž...pa niti se nisem nikoli kej zlo zlo hudga zlagala. • nineK
• Od: 28.10.2008
28.10.2008 0:56
zadna: mt sm rekla d sm posesala stanvanje k ga ubistvu nism pa je nasedla najhujša: pa ubistvu se nism kej tko preveč zlagala d sm bla u kinu k smo ga pil al pa kej tazga drgač pa moji sploh ne vejo d sm jst že kdaj kej pila, mela tipa itd... sam to ni lih laganje prej zamolčanje resnice • LittleGirl
• Od: 8.10.2008
2.11.2008 14:41
zadna: ugasnla sm tel. in zamudila domou pa sn rekla da mi je zmankal batarije
najhujša: starci so šli nekam jst pa bi nei bla duma pa sn zklopla stacionarca pa bla cist na drugem koncu mesta z druzbo.. • riba
• Od: 7.11.2008
21.11.2008 19:07
1. še dons spet nism bil nič uprašan pa že mam 4 šuse in za 2 ne wejp
2. za na morju, baje je blo vse ok, nič pijače, punc, čikov pa smo ga u resnici pil,kadil, sexal, vse • XXX
• Od: 17.10.2008
• Kraj: Ljubljana
21.11.2008 20:34
zadna je bla..da ne kadim kmej mat sprašvala xD
em najhujša..nevem teh je pomoje kr dost..zdej se ne lažem več tok no drgač sm pa mela kšne take hude lajk grem h frendici pa sem šla pol z busom v lj.. najhujše se res nespomnm koj vrjetn že doug časa od tega:D _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • ZaZaZu
• Od: 10.11.2008
• Kraj: Amsterdam
21.11.2008 22:11
z mami mava tako dober odnos da mi ni potrebno lagati. me razume in me podpira pri skoraj vseh stvareh. kar pa se ji ne zdi prav pa mi pove in se o tem pogovoriva in najdeva nek skupni dogovor.
sicer pa najvecja laz k se jo spomnem je bla kej podobnega kot recimo da sem spila samo 2 kozarcka vodke, ubistvu sem jih pa 5 _________________ ...You're so fake, you make Barbie look real... • sandek
• Od: 3.11.2008
22.11.2008 0:45
hm, zadnja.. se niti ne spomnem =P
najhujša pa pomoje da sm v mestu, v bistvu sm pa sp*zdla k fantu v lublano - dvakrat že, pa še tretjič sm nameravala sam je neki pršlo vmes sej še zdej ne vejo • KikA
• Od: 4.12.2008
• Kraj: in my own special world..^^
4.12.2008 0:51
1.zadnja laž ki ste povedali staršem je...
2.najhujša laž ki ste povedali staršem je... 1. Mat:" a si se učila kai dans?" Js:" Itq" ( pa nism nit povohala zvezka 2. Ubistvu ie blo tak da ie biw kle nek žur pa mi stara ni dovolila it kr so ble preišn weekend neke *****rie tak da sem ji pol rekla da grem kao k sestrični prespat pol sm pa na žur **** pa smo ga pa pil,kadil,se zadeval pa tak... _________________ Sex, drugs and rock n'roll! • Lanicor
• Od: 8.12.2008
9.12.2008 12:44
zadnja: da sn bolan, pa sn zj ta tedn doma :H
največja:da ne kadim trave • cokoholik
• Od: 21.12.2008
21.12.2008 11:46
1. k sm rekla da mam sam 5ke u šol....
2.da ne pišemo Mte • pupaa94
• Od: 15.3.2009
18.3.2009 17:32
no pol sm pa jst ena redkih k ne lažm...xD:Dnwm no pr mens e res nesplača lagt kr č bi me dubil d lažm..pol bolš d me do konc lajfa ni dam... pa sej a ni bv lagt lejte kaj mate od tega vi lažete starci zaupanje zgubijo pol ti pa še mn pustijo(jst mam pa že tko ful stroge sam hmm...xD k sm brala da usi neki grete kao k frendici prespat pol pa zuni pijete pa to...(dobr se znajdete) pr men uglavn to ne pali mi nikol ne pustijo pr frendici prespat (kr moji so bli tut bol taki poredni najstnikixD pa so zato zdej strogi kot starci:S) drgač duma lažm ne sam pa kdaj pa dkaj pa zamoučim kako stvar...sam to ni laganje sam pozabla sm pač povedat(aš kao:D) • manciii
• Od: 12.1.2009
18.3.2009 19:46
Zadnja laž je...da sm po pouki u knjižnci...ubistvi sm bla pred njo
z družbo Najhujša pa je....da sm spala pr frendici a ubistvi smo ga vni pili in pol so ns še use pijane neki policaji lovili k so drogeraše lovili ....jaoo tega nebom nikol pozabla k smo čez grme bežali • zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
19.3.2009 18:56
jst niti ne lažem, k mi ni treba, k mamo doma ful odprt odnos in lahko starim povem skor use...tko da za ocene mi ni treba lagat, pol da grem vn mi tud ni treba lagat k mi itak pustita, da grem k fantu mi tud ni treba lagat k mi tud pustita...edin kdaj jima kake stvari ne povem (če ne vprašata --> če vprašata jima povem po resnici, drugač pa ne), tko da verjetno ena taka "največja laž" oz. nepovedanje resnice bi blo da sta onedva mislna da sm jst nekje u novi gorici s fantom, u resnici sva šla pa do morja xD
kdaj se pa zgodi da me kej vprašata pa jima nočem povedat po resnici k bi bla preveč šokirana (npr. kake stvari delava s fantom, kaj počnem/berem/gledam ko sm sama itd.) in jima pol odgovorim z: "nočeta vedet"...pol pa nej si mislta kar hočta XD • yoyo
• Od: 18.4.2009
21.4.2009 15:24
1. da mam vse napisano v zvekih in sem pripravlena za spraševanje... v resnici pa niam nič napisano pa nič nwm
2. da sta stara2 nekam šla.. jas pa sem rekla da bom doma.. v resni pa smo ga vuni pili pa sn prišla ob 11 domu pa še bajto pobruhala • PinkiPinkica
• Od: 21.4.2009
21.4.2009 15:33
Zadnja d sm se za šolo use že dons naučila ubistvu sm pa vedla d nam zvečer mogla spat k smoo zuni 3 redbule popil pa sm se zvečer učila...
Najhujša, da grem h frendici neki na kompu ji pomagat, uresnic smo bli pa pousoood ukol s tipi pa sošolkami pa pil smo ga k norci totalno naglavo noben ni zase wedu,...seweda me niso dobl XP • love9bitch
• Od: 28.3.2009
21.4.2009 17:57
jjst pa sploh n lazm.(razen kei u izi, da ne tezijo)
drugace, pa ne povem--->zamolci. itq bi u izi puvedu, ce bi me lepo uprasala. za ocene pa sploh ne vem, ampak j zato na govorilnh kriza, ampak sei niso tako slabe ocene. drugace, je p moja najvecja laz verjetno bila,da sem fotru reku, da ne kadim, mt pa, da ne poham • LittleMiss
• Od: 13.6.2009
17.6.2009 21:42
zadna:nism povedala za cuek ampk mi ga je zbrisala iz redovaŁnice tko da ufff fajn naiihujša?amm js tut ne lažem kej dost,nuem učash izklopm telefon pa rečm da ni zvonil drgač pa ne lažm ker se odkrit pogovarjamo razn za slabe ucene mi je muka povedt k so že pr trojkah fsi živčni • babylove
• Od: 9.5.2009
18.6.2009 11:55
1. Od moje pol sestre fanta sm speljala.... Varuška me kaznovala pa sm čez balkon v šla
2.Da noben ni vedel da sm škla v Belgijo names da bi bila na morje v it • pupaa94
• Od: 15.3.2009
18.6.2009 21:49
babylove pravi:1. Od moje pol sestre fanta sm speljala.... Varuška me kaznovala pa sm čez balkon v šla
2.Da noben ni vedel da sm škla v Belgijo names da bi bila na morje v it vov ti maš pa bujno življenje xD kr u belgiji namest na morju xD pa seki fanta spelš lol no xD kok si pa stara? |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.