Plizz..help!? =/• PiikiCaa
• Od: 6.3.2010
Plizz..help!? =/
6.3.2010 14:45
Hoii*
Zj tko js glih nism izkušena pa bi pliz prosila tiste k mau večč veste č mi pomagate oz odgovorite na moiia uprašanja :/ Js sm pač z mojmu tipaam 1. mela spolni udnos u sredo 3.3 je biuu pa zaščiten... in pač tud zame je blo prvič pa use... in useej blo kul pač mal me je bulel tud(sam toj itak ubičajn an) in pač k sm pa dam pršla sm mela pa tak čudn filing =/...in sm zroko šlaa dol pa sm začutla med prsti tko ful sluzast je blo..loh bi blo da je ud mene al pa sperma, sam nism zih =/ seii tega ni blo velik sam useen nwm lohk b kundom poču.. zj tko nwm no menstre še nismam tko usklajene da bi jo mela na duločene dneve sam bi bla pa zle u kratkm lajk 1 tedn al pa nm... sm šla pa tud pol nasledn dan po spolnem udnosu do ginekologinje pa ji pač mal povedala pa rekla da nism zih paa je rekla da nj grem uzet une 2 ugrentne tabletke..ša sm tud jih uzela to prbližn 20 ur po odnosu...zj me pa useen mjčkn skrbi da bi useen zanusila kok je šans da bii????? =/ drgač fnt je pa reku da je kundom pregldu pa da nj nebi biuu počen sam js še useen nwm kuaaj blo pol tistt..plizz čim več udgovortee da saj prbližn vwm pr čem sm??? huaLaaa** • LZyMN
• Od: 29.11.2009
Re: Plizz..help!? =/
6.3.2010 14:50
Če si bla pr ginekologinji in si uzela tabletke pravočasno. Nimaš nobenih skrbi da si noseča • PiikiCaa
6.3.2010 15:05
LZyMN pravi:Če si bla pr ginekologinji in si uzela tabletke pravočasno. Nimaš nobenih skrbi da si noseča
HuaaLaa tii.. sam una je tud rekla da te tabletke niso 100% sam vrjetn je več možnosti da so mi prjele an? • LZyMN
• Od: 29.11.2009
6.3.2010 15:07
98% so za uspeh. Pomoje se nimaš za kaj tepsti po glavi • PiikiCaa
6.3.2010 15:09
LZyMN pravi:98% so za uspeh. Pomoje se nimaš za kaj tepsti po glavi
Hehe iaa sj pomoiie se res mau preveč sekiraam... -.- **** ga |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.