amsterdam <3• nejchula
• Od: 30.6.2009
amsterdam <3
13.5.2010 23:05
hello =)
jst grem junija vrjetnu u amsterdam^^ pa me zanima par stvari o tem ;D če ste slučajno že bli tam pa kej veste pač kolk je prbližno za plačat če greš z busom..pa kolk časa se vozmo (bus) pa kuk je kej tam..ste bli zadovolni? kuk kej tam razumejo slovensko =/ al pa usaj angleško ;D pa tko no..mal se razpište..uni k ste bli že tam al pa tut ostali hvala ;** • Eay
• Od: 25.4.2010
Re: amsterdam <3
14.5.2010 21:22
js ko sm šla v francijo smo se vozli dobrih 16 ur..tko da lahk pričakuješ še kakšno uro več • Leea
• Od: 14.7.2009
15.5.2010 11:51
furaš se 17-18 ur...nevem kuk je cena ker ko sem jst šla je blo notr ušteto use...še bivanje pa hrana pa to...kr po anglešk se z njimi men xD
pa ful maš droge...use je zakonito še tam ti zvijejo travo pa si jo lahka domu prneseš xD pa vlk prostitucije je :S za usakim vogalom :/ fajn se mej (: • LZyMN
• Od: 29.11.2009
15.5.2010 15:32
Leea pravi:pa vlk prostitucije je :S za usakim vogalom :/
se ne strinjam Uglavnem slovensko ne razumejo skorej nic. ampak znajo zato zlo dobro anglesko Dost pomembno je zakaj gres tja Če te pa zanima kaksne so cene le teh sporoci Ce te se kej zanima ^^ kr prasi • Insane
• Od: 12.7.2009
15.5.2010 19:03
slovensko jih verjetno ne ve dost.. angleško jih razume večina.. sploh maldi. pa tudi z starejšimi se lahko dost zmeniš.. mi smo se vozili 18 ur. trgovin maš ful.. sicer ene so kar drage je pa jih dost tudi ko so ful poceni stvari noter tak da jas ti kar priporočam da greš malo pogledat.. ljudje so ful prijazni.. pomagajo ti kolko ti sploh lahko.. mesto je ful lepo.. tak kot je ena zgoraj rekla da maš ful droge pa vsega jaz tega nikjer nisem opazla no.. pa tak da bi se kr na ulici.. tega sploh ni. no vsaj v samem mestu.. če pa greš malo ven pa nevem kak je... dobro maš par ulic ko je dost prostitucije tam. sam ni to na vsakem voglu... jas sem šla lani tak da verjetno se ni dost spremenilo..
pa priporočam ti da si prej malo pogledaš kaj vse majo v keri ulici pa to da boš lahko vse kaj te zanima pogledala.. • ucauca
• Od: 16.9.2009
15.5.2010 23:41
lej te babe sam u cenahu šoingih govorijo večinoma:P
• nejchula
19.5.2010 22:22
oo hvala usem ja zdej me še bl mika da bi šla drgač grem pa jst zato kr grejo ene tja na svetouno prvenstvo plesat in jst grem z njimi kot navijač^^ po usej vrjetnosti no drgač sm pa slišala da je baje ful draga hrana pa to tam..ampak okej upam da grem in da se bom mela fajn no =) • backspace
• Od: 3.4.2010
19.5.2010 22:28
kok pa z avionom stane? • nejchula
19.5.2010 22:58
nwem ampak vrjetno ful več XD
• backspace
• Od: 3.4.2010
19.5.2010 23:48
kok pa z busom stane XD ?
al pa vlak? • LZyMN
• Od: 29.11.2009
20.5.2010 13:15
z busom je tam okol 200-300€ odvisno kolk je v ceno ukljuceno ter kolk cajta boste tam z letalom 500+ in ja hrana je skor 2x drazja • Insane
• Od: 12.7.2009
20.5.2010 21:38
z letalom odvisno..
če greš k kaki organizaciji recimo je dost cenejša.. moj bratranec je dau 360€ za povratno karto.(: letalsko seveda.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.