Eurovizija

loveyou • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 32
Eurovizija 2.6.2010 18:22
no pač te teme še nism zasledila tuki...
1.mene pa zanima če ste gledali eurosong??
2.vam je všeč zmagovalna pesem??
3.vaši favoriti??

1.ja itak <3
2. ma luštna pesem sam.....ne
3 CIPER <3 <3 <3 ne razumem kak so lah pristal ne 21. mestu?!? ena najbolših pesmi letos, mogla bi zmagat al pa vsaj med prve tri prid <3 pa še tak je luštkan (jon lilygreen)
[link]
Turčija- (moje zvonenje (Smile me veseli da so pesmi raznovrstne, pa tudi se mi ful dopade melodija <3 uglavnem ful urei pesm
KatjaVirus • Od: 12.4.2010 • Prispevkov: 36
Re: Eurovizija 2.6.2010 19:02
1. Gledala ja:D
2. Ja mi je ušjč sam peuka je bla za en k*****. xD
3. Moji favoriti? O_O
*FRAAAANCIJAAA <3333 JESSY MATADOR [I LOVE HIM] :d
*3+2[BUTTERFLIES] =)
* APRICOT STONE

DRUGI KOMADI SO BLI TUT KR VREII SAM TOTI SO MI BLI NAJBOLJ VŠEČ
onaSem • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 102
Re: Eurovizija 2.6.2010 21:20
1.itaaaaak da sm Razz
2.jaaa fuuuul mi je ušeč Very Happy
3.favoriti..Nemčija,Azerbajdžan,Moldavija.Nemčija mi je bla itk zakon,Azeerb. mi je mela hud gun del drip drop Razz Moldavija pa ful požvi gun k na guno trobento al kua je tist Very Happy
AmandaBynes • Od: 6.8.2009 • Prispevkov: 33
Re: Eurovizija 2.6.2010 21:48
1. kot vsako leto sem tudi letos spremljala e. in letos je bla kr velka konkurenca in je blo še bl zanimivo
2. pesem je tk kt navadna in sovražmm to pevko k misli da je zlo funny Rolling Eyes
(IN ŠE NAJBOLJŠI DEL Very Happy )
3. favoriti :
MOLDAVIJA; sunstroke project ft. olia tira - RUN AWAY
AZERBAIJAN; safura - DRIP DROP
FRANCIJA; jessy matador - ALLEZ OLA OLE
pol pa še islandija, romunija, ciper

em azerbaijan mi je sprva šel na živce zdej pa sm se zalubla v pesem - ta prava za evrosong. DA NE GOVORIM O MOLDAVIJI - violina + saxofoon Razz najblšš.

SAM MI JE FUL ČUDNO, DA SO UNE PESMI ZA KATERE SM BLA PREPRIČANA DA BODO MED PRVIMI 10, BLE ČIST NA KONCU - politikka?? Question Question Rolling Eyes
manciii • Od: 12.1.2009 • Prispevkov: 74
Re: Eurovizija 3.6.2010 12:40
Glede te Eurovizije ne... Skor usako leto sm jo spremljala in parkrat tudi glasovala, dokler mi ni končno ukloplo, da je to sama POLITIKA, in sicr velike, razvite države zmagujejo pa tudi če imajo nevem kako slabo pesem, male pa so zadnje, predzadnje ker so pač male in ne zato ker nimajo dobre, nove pesmi... No in tak primir male državice je tudi Slovenija,ki nikoli , nikoli ne bo zmagala (razn če seveda spremenijo način glasovanja) zato sploh nevem zakaj mi sploh še silmo tja...
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Eurovizija 3.6.2010 13:29
1. nisem gledala
2. pesem mi ni všeč... Confused ka pa vem no..so tut boljše
3. všeč mi je bla turčija
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: Eurovizija 3.6.2010 14:37
sem gledo
ja je kr dobra
Moldavija Twisted Evil
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Eurovizija 3.6.2010 14:54
1. sem, kriza
2. niti ne (nevem glih zakaj je zmagala glede na to da je pevka že kar "slavna" in se je pesem že vrtela po radijih, pa glas ma vgabni)
3. ukrajina (mi je žal za pevko da se je tak nizko spustila da je sploh šla na evrovizijo glede na to da ma glas kot bi si ga vsak "pevec" lahko želel)
Re: Eurovizija 3.6.2010 15:10
manciii pravi:
Glede te Eurovizije ne... Skor usako leto sm jo spremljala in parkrat tudi glasovala, dokler mi ni končno ukloplo, da je to sama POLITIKA, in sicr velike, razvite države zmagujejo pa tudi če imajo nevem kako slabo pesem, male pa so zadnje, predzadnje ker so pač male in ne zato ker nimajo dobre, nove pesmi... No in tak primir male državice je tudi Slovenija,ki nikoli , nikoli ne bo zmagala (razn če seveda spremenijo način glasovanja) zato sploh nevem zakaj mi sploh še silmo tja...

sm istega mišljenja... in glej npr. da se turčija in ukrajina zmenta da bosta glasoval ena za drugo bosta itaq med prvimi 10 zto k je ukrajina fuuul večja od slovenije in je tko tudi več prebivalcev, ki celi zmešani kličejo v tem primeru za turčijo. IN ŠE TO: če je še iz vsake države komisija izbirala najboljše nevem kva jim je blo da so takim dali točke k res niso imel dobre pesmi. BV Very Happy
limonica1995 • Od: 12.2.2010 • Prispevkov: 89
Re: Eurovizija 3.6.2010 19:58
sem gledala zmagovalna pesem mi ni neke vreii favoriti moji pa so bli danska francija pa še ene dva ko sta bla na klaviri sam ne vem kira država
L0o0 • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 29
Re: Eurovizija 3.6.2010 21:35
semsemsem gledla..<33
ni glih kaj posebnega..
najljubša je MOLDAVIJA
pol so pa Belgija, Gruzija, Danska pa Azarbejdzan..

In kaj pravite na Srbio? XD
missmass • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 1
Re: Eurovizija 3.6.2010 22:16
1. gledala sam konc Smile
2. ja qL je
3. danska; romunija; srbia;
2cool • Od: 4.6.2010 • Prispevkov: 2
Re: Eurovizija 4.6.2010 10:55
loveyou pravi:
no pač te teme še nism zasledila tuki...
3.vaši favoriti??

1.ja itak <3
2. ma luštna pesem sam.....ne
3 CIPER <3 <3 <3 ne razumem kak so lah pristal ne 21. mestu?!? ena najbolših pesmi letos, mogla bi zmagat al pa vsaj med prve tri prid <3 pa še tak je luštkan (jon lilygreen)
[link]
Turčija- (moje zvonenje (Smile me veseli da so pesmi raznovrstne, pa tudi se mi ful dopade melodija <3 uglavnem ful urei pesm

1.tazadnjih 10 minut
2.zmagovalka in pesem sta mi všeč.
3.SLo...[] Laughing
Rjavolasaa • Od: 25.6.2010 • Prispevkov: 44
Re: Eurovizija 26.6.2010 17:29
3.vaši favoriti?

1. nisem gledala.
2. men je všeč..
3. Romunijaaa , Azarbejdzan, Srbijaa Very Happy
Rjavolasaa • Od: 25.6.2010 • Prispevkov: 44
Re: Eurovizija 26.6.2010 17:29
limonica1995 pravi:
sem gledala zmagovalna pesem mi ni neke vreii favoriti moji pa so bli danska francija pa še ene dva ko sta bla na klaviri sam ne vem kira država

onadva sta bla iz romunije. Very Happy
iasnaaa • Od: 21.1.2010 • Prispevkov: 71
Re: Eurovizija 26.6.2010 19:31
1. sm gŁedaaŁa eurovizioo.
2. zmagovaaŁna pesm mi ni ušeeč.
3. srbiaa, franciaa, moŁdaviaa. <33
Cikita • Od: 27.6.2010 • Prispevkov: 33 • Kraj: Kranj
Re: Eurovizija 27.6.2010 17:36
prvo morm rečt. da smo slovenci spet svetu pokazal,da nimamo pojma o glasbi ! (sramotno) mislm kasn ansabmel kalamari ? halo.. od kdaj gre rock pa jodlarija skupi. o fak. okej k sm prvic slisala komad sm se smejat zzačela ker realno nism vrjela da jih bojo poslal na EVROVIZIJO U SVET DA FOLK JA VID KOK SMO BEEDEN NAROD. sploh za glasbo manekenke itd. favorit je bla pa itak Nemčija od samga začetka,komad sploh ni slab pevka je simpatična mlada,res je nardila žur. prvoščem jim !!
Teiiix • Od: 27.6.2010 • Prispevkov: 6
Re: Eurovizija 27.6.2010 18:08
1. gledla ja (:
2. je okej.. sam ta baba ne zna pet -.-"
3. azerbaijan, francija, ciper ♥

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.