finte• froog
• Od: 27.2.2010
finte
18.6.2010 10:50
Heej no mene zanima če ve kdo kake finte ko se ližš pa to.. drgač sm js svoj 1. kiss že mela, samo nevem nobenih fint.. Tak da prosm razpište se, čaooo
• Boris
• Od: 17.4.2010
Re: finte
18.6.2010 11:44
finte? kašne finte? to ti lahko kei pomagam, sam rahlo ne razumem uprašanja xD. mislš kko se kei zalizwat pa kko se obnašat med le-tem? pa kko ustnce premikat, kei jezička p to xD?
• ursiii95
• Od: 15.5.2010
18.6.2010 21:10
zakua bi rabl razne finte? deli tist kar ti pč hočš... ni nekih napisanih for za žvaljenje p to... počneš, pč kar teb paše... jzt ne zastop kua se usi tko sekirate okol tega... sj priznam, d sn se jzt tut.. k prvičč mi e blo tko čudno p to, in me je skrbel kk bo zdj naslenič k se bom zažvalla p too... ampk je blo čizt use ql, sam prepustila sm se, p je use lepo stekl, brez kakršnihkol for pa tega... uažn je d si ti, p fant/punca.. in skup ekspirimentirata...
• iasnaaa
• Od: 21.1.2010
19.6.2010 12:31
ampk res. [:
punce... brezveze se sekiraat. na začetku smo usi žiučni in se sekiraamo zarad tega. ko pa je zadeeve mim, ugotoovimo, de se juha ne pojee nikoŁ tako vroča, kokr se skuHaa, in de smo iz muhe naredŁ sŁoona. [: js se tut sicer še nism zaŁizaaŁa.. ampk me trenutn tu ne skrbii. če me bo faanT mu res rad, me mnde ne bo nahruuŁu zaraad tega, ku se u prvič ne bom znaaŁa zaŁizaat kukr ena profesionaŁka. xĐ vaja deeŁa mojstra; sicer pa misŁm, de je to kukr pr pŁesu; fant mora vodt punco, in če se mu ta prepusti, je use u najŁepšm redu. gŁede trikou pa... moje mnenje je, de se bodo že sprooT obŁikovaŁ. ne zdej deŁat načrt usazga premika jezika. xĐ ampk lepu pučas se poŁjubŁejta, brez hitenja, in bosTa že ugotoviŁa, kaj vama je najbuŁ ušeč. [: • ewchy
• Od: 2.6.2009
19.6.2010 13:50
lahko se greš pihanje balončov al pa krizenje ustnic.jezika pa tako naprej
• Boris
• Od: 17.4.2010
19.6.2010 14:53
weš kko delejta: sweet and gentle =). ne hitet pa navalit ko horda, ampak napru tko čist narahlo, pol pa mau eksperimentiraš z ustncam. nej treba zdej tko čist dobesedno ''zalizat'' modela, tko, ne se slint preweč xD, tko čist normalno, nemaš kei zaj*ebat. pa ne tkoi jezika rint u usta k ni glih ql če pr prvem kissu nabiješ u amen pa skor zadušiš človeka =P. jst sm se tud bau prvega poljuba, ampak sm pol zbrau pogum pa si reku: ''zdle pa ne znoret od žiučnosti pa pejt h njej in sam dei.'' kokr sm reku, uzem si cajt, ne hitet k pol nemaš nč od tega, ne pregrobo, narahlo objemej s svojimi ustncami njegove, če ma pa on že izkušne pol pa ni problema. upoštevei tud preišne poste pa bo use ured. počasi se daleč pride |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.