a kera razmisla o samomoru?• broken
• Od: 13.10.2008
a kera razmisla o samomoru?
28.10.2008 14:43
hey jst mam ful problemov glede love lajfa usega tastarih sole in ve4cino cajta razmislam kako bi se ubila da bi me najbolj bolel a se kera tko razmisla al sm res za u nlp
• Thisis
• Od: 17.10.2008
Re: a kera razmisla o samomoru?
28.10.2008 16:48
ne seri punca.Če si se skregala s frendico, pa če si v šoli dobila kolac se ti ni treba ubit.V času moje depresije me je zapustu fnt,s tastarimi sm se kregala,rezala sm se, v šoli mi je šlo čedalje bolj na dol pa še vseen nism razmišljala o samomoru.Postav se na noge, poprav ocene,POSPRAV SOBO PA NEHI JOKAT!
DOBRE OCENE BOJO TASTARE NASMEJALE, FRENDI IN FANTJE TI PA V PRIHODNOSTI NE BOJO SLUŽIL KRUHA! poleg tega pa nej ti fantje ne pomenijo kej preveč ker ne boš polovico življenja preživela z njimi tko da glavvo gor PA MRŠ UČIT -.- (stupid kids) • XXX
• Od: 17.10.2008
• Kraj: Ljubljana
Re: a kera razmisla o samomoru?
28.10.2008 17:01
verjem, dost ljudi tko razmišla. nisi edina. tut js sm tko razmišlala nekaj mesecov nazaj..sem poskusila ampak mi ni uspel. čeprov bi lahko bla hvaležna, dams preživela..ksm še mlada in mam še ful pred sabo..ampak še vedno mam trenutke, ko semi zazdi da ni drug e rešitve kot samomor..takrt se sprostim na svoj način=/
nisi pa tut edina s takimi problemi.. sem tut js v tem veš.. glede love in starceu, šole =/ mislm, da bi blo dobr da čim manj razmišlaš o tem, probej poiskat pomoč..bedno se sliši ampak pomaga nekaterim, vrjetno teb bo:) če si v taki stiski res raj nared kar smo že rekl, piš, riš, krič , poj , touč, stiskej, praskej, sam ne seb škodvat.. _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.