PRAZNOVANJE ROJSNGA DNE DOMA :DD• KatjaVirus
• Od: 12.4.2010
PRAZNOVANJE ROJSNGA DNE DOMA :DD
30.5.2010 17:12
Haj**
Am..Js bi ful rabla vš nasvet. In to če lahka čimmmm prej kr se že res mudi. No uglavnm, moj problem je tak. Js mislm praznovat doma rojca kr ga drugod nočem. Smo u ful vlki bajti doma tk da za plac me ne skrbi. Stara sm 14 let. No za use lete sm vedla kaj nej bi pučel d nam ni blo DC zdej pa mi je idej prou zmankal. Nimam pojma kaj nej bi delal. Am. Za informacijo še sam to d nismo tok zlooo utročji tk da,.. Ne kakih takih utroškuh igrc xD ampak usaka ideja je fulll dobrodošla. RES PROSMMMM ČIMPREJ NAPIŠTE KEJ KR MISLM PAZNOVAT ŽE MOGOČ TA TED AL PA DRUG TEDN. Hvaaalllla usem. • myself
• Od: 3.4.2010
Re: PRAZNOVANJE ROJSNGA DNE DOMA :DD
30.5.2010 18:00
KatjaVirus pravi:Haj**
Am..Js bi ful rabla vš nasvet. In to če lahka čimmmm prej kr se že res mudi. No uglavnm, moj problem je tak. Js mislm praznovat doma rojca kr ga drugod nočem. Smo u ful vlki bajti doma tk da za plac me ne skrbi. Stara sm 14 let. No za use lete sm vedla kaj nej bi pučel d nam ni blo DC zdej pa mi je idej prou zmankal. Nimam pojma kaj nej bi delal. Am. Za informacijo še sam to d nismo tok zlooo utročji tk da,.. Ne kakih takih utroškuh igrc xD ampak usaka ideja je fulll dobrodošla. RES PROSMMMM ČIMPREJ NAPIŠTE KEJ KR MISLM PAZNOVAT ŽE MOGOČ TA TED AL PA DRUG TEDN. Hvaaalllla usem. haay.. js mam neki predlogov in pam d ti bo kj pomagaL. 1.lohka se grete pač flašo resnice, . 2.BOJ ZA STOL: recimo maš 5 prijateljev pa 5 stolov pač sedite na stolih , edn pa nj vključite glasbo, wi morate nanjo plesati. Ko se glasba ustavi, morate pč sesti na stol. Mi smo medtem en stol odstranili, zato ostane eden brez stola. To se nadaljujje dokler ne ostane samo še eden in ta je zmagovalec.. pč nwm men je ful swetown.hh 3.twister č ga maš 4.no to bo mogoč mau preotročje sam je useen zanimiw .. KATERI PREDMET JE TO: (mi smo zopet uporabili prevleko od vzglavja), damo 10 različnih stvari ( kocke, zobna krtačka, avto, žoga, kaj plišastega…) in prvi igralec da v vrečko roko in na otip mora ugotoviti kateri predmeti so v vrečki. Vsak predmet ki ga ugane, da iz vrečke ven. Zmaga tisti, ki ima več predmetov. V vrečko dajemo predmete glede na starost otroka, lahko so zelo zahtevni, lahko pa čisto prepoznavni.in tist k ne ugotovi pč kašn predmet ma ,dobi pač od drugih soigralcev 1 izziw. nwm men je tut ful vrei igra,p čepraw je mau otročje 5.lohka ste udzun če je lpo vreme. no drugo pa nwm več.. upam d sm kaj pomagaLa.. pa upam d ti bo kera igra ušeč. p d ni preotročja za was.. sicer smo se tut mi to šli k sm bla stara 13 pa dobr je.. haha pa užiwaite na rojsnem dnevu!!** • KatjaVirus
30.5.2010 18:56
lolikaa pravi:
KatjaVirus pravi:
Haj**
Am..Js bi ful rabla vš nasvet. In to če lahka čimmmm prej kr se že res mudi. No uglavnm, moj problem je tak. Js mislm praznovat doma rojca kr ga drugod nočem. Smo u ful vlki bajti doma tk da za plac me ne skrbi. Stara sm 14 let. No za use lete sm vedla kaj nej bi pučel d nam ni blo DC zdej pa mi je idej prou zmankal. Nimam pojma kaj nej bi delal. Am. Za informacijo še sam to d nismo tok zlooo utročji tk da,.. Ne kakih takih utroškuh igrc xD ampak usaka ideja je fulll dobrodošla. RES PROSMMMM ČIMPREJ NAPIŠTE KEJ KR MISLM PAZNOVAT ŽE MOGOČ TA TED AL PA DRUG TEDN. Hvaaalllla usem. haay.. js mam neki predlogov in pam d ti bo kj pomagaL. 1.lohka se grete pač flašo resnice, . 2.BOJ ZA STOL: recimo maš 5 prijateljev pa 5 stolov pač sedite na stolih , edn pa nj vključite glasbo, wi morate nanjo plesati. Ko se glasba ustavi, morate pč sesti na stol. Mi smo medtem en stol odstranili, zato ostane eden brez stola. To se nadaljujje dokler ne ostane samo še eden in ta je zmagovalec.. pč nwm men je ful swetown.hh 3.twister č ga maš 4.no to bo mogoč mau preotročje sam je useen zanimiw .. KATERI PREDMET JE TO: (mi smo zopet uporabili prevleko od vzglavja), damo 10 različnih stvari ( kocke, zobna krtačka, avto, žoga, kaj plišastega…) in prvi igralec da v vrečko roko in na otip mora ugotoviti kateri predmeti so v vrečki. Vsak predmet ki ga ugane, da iz vrečke ven. Zmaga tisti, ki ima več predmetov. V vrečko dajemo predmete glede na starost otroka, lahko so zelo zahtevni, lahko pa čisto prepoznavni.in tist k ne ugotovi pč kašn predmet ma ,dobi pač od drugih soigralcev 1 izziw. nwm men je tut ful vrei igra,p čepraw je mau otročje 5.lohka ste udzun če je lpo vreme. no drugo pa nwm več.. upam d sm kaj pomagaLa.. pa upam d ti bo kera igra ušeč. p d ni preotročja za was.. sicer smo se tut mi to šli k sm bla stara 13 pa dobr je.. haha pa užiwaite na rojsnem dnevu!!** Am...Ful ti hvala za use nasvete. Bom zihr kerga uporabla am.. zdej pa še en uprašanje .. Mi se gremo skor na usakem rojci flašo resnice ne.. Am.. Zej bi te sam uprašala kake uprašanje si devate al pa izzive? TENX • myself
• Od: 3.4.2010
30.5.2010 21:04
KatjaVirus pravi:
lolikaa pravi:
KatjaVirus pravi:
Haj**
Am..Js bi ful rabla vš nasvet. In to če lahka čimmmm prej kr se že res mudi. No uglavnm, moj problem je tak. Js mislm praznovat doma rojca kr ga drugod nočem. Smo u ful vlki bajti doma tk da za plac me ne skrbi. Stara sm 14 let. No za use lete sm vedla kaj nej bi pučel d nam ni blo DC zdej pa mi je idej prou zmankal. Nimam pojma kaj nej bi delal. Am. Za informacijo še sam to d nismo tok zlooo utročji tk da,.. Ne kakih takih utroškuh igrc xD ampak usaka ideja je fulll dobrodošla. RES PROSMMMM ČIMPREJ NAPIŠTE KEJ KR MISLM PAZNOVAT ŽE MOGOČ TA TED AL PA DRUG TEDN. Hvaaalllla usem. haay.. js mam neki predlogov in pam d ti bo kj pomagaL. 1.lohka se grete pač flašo resnice, . 2.BOJ ZA STOL: recimo maš 5 prijateljev pa 5 stolov pač sedite na stolih , edn pa nj vključite glasbo, wi morate nanjo plesati. Ko se glasba ustavi, morate pč sesti na stol. Mi smo medtem en stol odstranili, zato ostane eden brez stola. To se nadaljujje dokler ne ostane samo še eden in ta je zmagovalec.. pč nwm men je ful swetown.hh 3.twister č ga maš 4.no to bo mogoč mau preotročje sam je useen zanimiw .. KATERI PREDMET JE TO: (mi smo zopet uporabili prevleko od vzglavja), damo 10 različnih stvari ( kocke, zobna krtačka, avto, žoga, kaj plišastega…) in prvi igralec da v vrečko roko in na otip mora ugotoviti kateri predmeti so v vrečki. Vsak predmet ki ga ugane, da iz vrečke ven. Zmaga tisti, ki ima več predmetov. V vrečko dajemo predmete glede na starost otroka, lahko so zelo zahtevni, lahko pa čisto prepoznavni.in tist k ne ugotovi pč kašn predmet ma ,dobi pač od drugih soigralcev 1 izziw. nwm men je tut ful vrei igra,p čepraw je mau otročje 5.lohka ste udzun če je lpo vreme. no drugo pa nwm več.. upam d sm kaj pomagaLa.. pa upam d ti bo kera igra ušeč. p d ni preotročja za was.. sicer smo se tut mi to šli k sm bla stara 13 pa dobr je.. haha pa užiwaite na rojsnem dnevu!!** Am...Ful ti hvala za use nasvete. Bom zihr kerga uporabla am.. zdej pa še en uprašanje .. Mi se gremo skor na usakem rojci flašo resnice ne.. Am.. Zej bi te sam uprašala kake uprašanje si devate al pa izzive? TENX okej. RESNICA: -v katero si -ker ti je najbl vše iz naše razreda -lestvice (npr. od 1-5 gdo ti je všeč) -pč love pa use to ... IZIV: -kis -francoz -primi ga za rit -poliži ga npr. po licu,ustnicah -lizajta se 10 sek. -dotikanje z jezikom striptis pa tko dalje. drgač pa si lohka kj zmisliš zravn. in kdaj maš pa prou rojtn dan? • Insane
• Od: 12.7.2009
30.5.2010 21:56
lolikaa pravi:
KatjaVirus pravi:
Haj**
Am..Js bi ful rabla vš nasvet. In to če lahka čimmmm prej kr se že res mudi. No uglavnm, moj problem je tak. Js mislm praznovat doma rojca kr ga drugod nočem. Smo u ful vlki bajti doma tk da za plac me ne skrbi. Stara sm 14 let. No za use lete sm vedla kaj nej bi pučel d nam ni blo DC zdej pa mi je idej prou zmankal. Nimam pojma kaj nej bi delal. Am. Za informacijo še sam to d nismo tok zlooo utročji tk da,.. Ne kakih takih utroškuh igrc xD ampak usaka ideja je fulll dobrodošla. RES PROSMMMM ČIMPREJ NAPIŠTE KEJ KR MISLM PAZNOVAT ŽE MOGOČ TA TED AL PA DRUG TEDN. Hvaaalllla usem. haay.. js mam neki predlogov in pam d ti bo kj pomagaL. 1.lohka se grete pač flašo resnice, . 2.BOJ ZA STOL: recimo maš 5 prijateljev pa 5 stolov pač sedite na stolih , edn pa nj vključite glasbo, wi morate nanjo plesati. Ko se glasba ustavi, morate pč sesti na stol. Mi smo medtem en stol odstranili, zato ostane eden brez stola. To se nadaljujje dokler ne ostane samo še eden in ta je zmagovalec.. pč nwm men je ful swetown.hh 3.twister č ga maš 4.no to bo mogoč mau preotročje sam je useen zanimiw .. KATERI PREDMET JE TO: (mi smo zopet uporabili prevleko od vzglavja), damo 10 različnih stvari ( kocke, zobna krtačka, avto, žoga, kaj plišastega…) in prvi igralec da v vrečko roko in na otip mora ugotoviti kateri predmeti so v vrečki. Vsak predmet ki ga ugane, da iz vrečke ven. Zmaga tisti, ki ima več predmetov. V vrečko dajemo predmete glede na starost otroka, lahko so zelo zahtevni, lahko pa čisto prepoznavni.in tist k ne ugotovi pč kašn predmet ma ,dobi pač od drugih soigralcev 1 izziw. nwm men je tut ful vrei igra,p čepraw je mau otročje 5.lohka ste udzun če je lpo vreme. no drugo pa nwm več.. upam d sm kaj pomagaLa.. pa upam d ti bo kera igra ušeč. p d ni preotročja za was.. sicer smo se tut mi to šli k sm bla stara 13 pa dobr je.. haha pa užiwaite na rojsnem dnevu!!** označeni del lahko naredite malo bol zanimiv. skup zalepi recimo kumarco pa na vsaki strani dve kinder jajčki. ap so to kao kurac pa jajca. • KatjaVirus
31.5.2010 16:33
Am...Ful ti hvala za use nasvete. Bom zihr kerga uporabla am.. zdej pa še en uprašanje .. Mi se gremo skor na usakem rojci flašo resnice ne.. Am.. Zej bi te sam uprašala kake uprašanje si devate al pa izzive? TENX[/quote] okej. RESNICA: -v katero si -ker ti je najbl vše iz naše razreda -lestvice (npr. od 1-5 gdo ti je všeč) -pč love pa use to ... IZIV: -kis -francoz -primi ga za rit -poliži ga npr. po licu,ustnicah -lizajta se 10 sek. -dotikanje z jezikom striptis pa tko dalje. drgač pa si lohka kj zmisliš zravn. in kdaj maš pa prou rojtn dan?[/quote] Am..Hvala:D Ja...Js vedno kasnej roj. dan prznujem. kr ns ma vlik sošolcu u maju, pa vedno zadna pranujem =) • KatjaVirus
31.5.2010 16:34
Insane pravi:
lolikaa pravi:
KatjaVirus pravi:
Haj**
Am..Js bi ful rabla vš nasvet. In to če lahka čimmmm prej kr se že res mudi. No uglavnm, moj problem je tak. Js mislm praznovat doma rojca kr ga drugod nočem. Smo u ful vlki bajti doma tk da za plac me ne skrbi. Stara sm 14 let. No za use lete sm vedla kaj nej bi pučel d nam ni blo DC zdej pa mi je idej prou zmankal. Nimam pojma kaj nej bi delal. Am. Za informacijo še sam to d nismo tok zlooo utročji tk da,.. Ne kakih takih utroškuh igrc xD ampak usaka ideja je fulll dobrodošla. RES PROSMMMM ČIMPREJ NAPIŠTE KEJ KR MISLM PAZNOVAT ŽE MOGOČ TA TED AL PA DRUG TEDN. Hvaaalllla usem. haay.. js mam neki predlogov in pam d ti bo kj pomagaL. 1.lohka se grete pač flašo resnice, . 2.BOJ ZA STOL: recimo maš 5 prijateljev pa 5 stolov pač sedite na stolih , edn pa nj vključite glasbo, wi morate nanjo plesati. Ko se glasba ustavi, morate pč sesti na stol. Mi smo medtem en stol odstranili, zato ostane eden brez stola. To se nadaljujje dokler ne ostane samo še eden in ta je zmagovalec.. pč nwm men je ful swetown.hh 3.twister č ga maš 4.no to bo mogoč mau preotročje sam je useen zanimiw .. KATERI PREDMET JE TO: (mi smo zopet uporabili prevleko od vzglavja), damo 10 različnih stvari ( kocke, zobna krtačka, avto, žoga, kaj plišastega…) in prvi igralec da v vrečko roko in na otip mora ugotoviti kateri predmeti so v vrečki. Vsak predmet ki ga ugane, da iz vrečke ven. Zmaga tisti, ki ima več predmetov. V vrečko dajemo predmete glede na starost otroka, lahko so zelo zahtevni, lahko pa čisto prepoznavni.in tist k ne ugotovi pč kašn predmet ma ,dobi pač od drugih soigralcev 1 izziw. nwm men je tut ful vrei igra,p čepraw je mau otročje 5.lohka ste udzun če je lpo vreme. no drugo pa nwm več.. upam d sm kaj pomagaLa.. pa upam d ti bo kera igra ušeč. p d ni preotročja za was.. sicer smo se tut mi to šli k sm bla stara 13 pa dobr je.. haha pa užiwaite na rojsnem dnevu!!** označeni del lahko naredite malo bol zanimiv. skup zalepi recimo kumarco pa na vsaki strani dve kinder jajčki. ap so to kao kurac pa jajca. Hhehe.. Tenx • masaerror
• Od: 1.6.2010
1.6.2010 14:05
KatjaVirus pravi:Haj**
Am..Js bi ful rabla vš nasvet. In to če lahka čimmmm prej kr se že res mudi. No uglavnm, moj problem je tak. Js mislm praznovat doma rojca kr ga drugod nočem. Smo u ful vlki bajti doma tk da za plac me ne skrbi. Stara sm 14 let. No za use lete sm vedla kaj nej bi pučel d nam ni blo DC zdej pa mi je idej prou zmankal. Nimam pojma kaj nej bi delal. Am. Za informacijo še sam to d nismo tok zlooo utročji tk da,.. Ne kakih takih utroškuh igrc xD ampak usaka ideja je fulll dobrodošla. RES PROSMMMM ČIMPREJ NAPIŠTE KEJ KR MISLM PAZNOVAT ŽE MOGOČ TA TED AL PA DRUG TEDN. Hvaaalllla usem. če bomo bli zun mislm dol na igriši se lahk gremo flašo resnice tko k je una rekla^-^. kr če bomo bli gor pr vm bo mal ččudn zgledall če uš mogu kerga zalizat al pa te fore anexD? • KatjaVirus
2.6.2010 18:09
masaerror pravi:
KatjaVirus pravi:
Haj**
Am..Js bi ful rabla vš nasvet. In to če lahka čimmmm prej kr se že res mudi. No uglavnm, moj problem je tak. Js mislm praznovat doma rojca kr ga drugod nočem. Smo u ful vlki bajti doma tk da za plac me ne skrbi. Stara sm 14 let. No za use lete sm vedla kaj nej bi pučel d nam ni blo DC zdej pa mi je idej prou zmankal. Nimam pojma kaj nej bi delal. Am. Za informacijo še sam to d nismo tok zlooo utročji tk da,.. Ne kakih takih utroškuh igrc xD ampak usaka ideja je fulll dobrodošla. RES PROSMMMM ČIMPREJ NAPIŠTE KEJ KR MISLM PAZNOVAT ŽE MOGOČ TA TED AL PA DRUG TEDN. Hvaaalllla usem. če bomo bli zun mislm dol na igriši se lahk gremo flašo resnice tko k je una rekla^-^. kr če bomo bli gor pr vm bo mal ččudn zgledall če uš mogu kerga zalizat al pa te fore anexD? hahahxD itq d namorš to pred tastarimi dela aš? <.< Am.. upajmoooo sam d bomo lah šli na igriše pa to saammiiiii ne d ns bo kdo mogu spremlat xD kr če bom kr znorlaaaaa :s |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.