ste že seksali?

NCISgirl • Od: 2.4.2010 • Prispevkov: 1
ste že seksali? 2.4.2010 16:44
HEY
Zanima me če ste že seksali ker sem stara 13 let in iamm fanta, ki že hoče... Exclamation
Zanima me kako je. Question
Ne vem ali naj naredim to ali ne...
Zares rabim vaše menje.
Mislim tudi, da bo to pomagolo tudi drugim najstnikom in najstnicam Exclamation
Prosim, da poveste čim več kar veste o tem Exclamation
In ne bodite sramežljivi Embarassed tukaj lahko poveste vse! Exclamation
Začnite pisti in to čim prej
!

Lp
NCISgirl Smile Very Happy Wink
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: ste že seksali? 2.4.2010 16:58
men se zdiš mal premlada...
js sm zdj 14 p še nism...
morš se prepričat če je on res pravi p morš bit prpraulena...ne sme te on prsilt v to
če nočeš mu povej...če te ma rad bo akcepterau tvojo odločitev
sam po mojim mnenji počak še 1-2 let...
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: ste že seksali? 2.4.2010 17:02
js sm že seksala......pr 13letih.
Krissy • Od: 9.4.2009 • Prispevkov: 78
Re: ste že seksali? 2.4.2010 19:37
jst sm pr 14...
če te sili, nikakor ne popusti in ne jt v to..
čene pa kot ti čutš..pomoje počaki
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: ste že seksali? 2.4.2010 19:47
če si ti tud za ....akcija...sam zaščite ne pozabit Wink
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: ste že seksali? 3.4.2010 11:09
Glede na to, da na forumu sprašuješ če bi al ne, pomoje bolš da še ne. Če te bo pa fant pustil zaradi tega, pa tako bolš da te...
NothingYours • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 75
Re: ste že seksali? 3.4.2010 16:17
ti ne priporočam da že pri 13ih..ker še nisi dovol zrela pa nič.. bedarija res..
koliko pa je tvoj fant sploh star?
rebelde • Od: 14.2.2010 • Prispevkov: 32
Re: ste že seksali? 3.4.2010 21:33
ej resno definitiuno si še PREMLADA. če boš še par let pučakala ničesar ne boš zamudila. zdej še nisi dost zrela, pa če tut ši zdele to želiš je več kot 50% d boš to kasnej obžalovala. kaj če te pusti pol k te izkorist. ti rečm večuna najstnikou v zgodnjih najstniških letih ka je že seksala so si želel da bi počakal. tisti ka niso še seksali so veseli da so pučakal.
PA ŠE NEKI: nobena zaščita ni 100%. kondom lahko poči al pa sname, kontracepcijske tabletke loh ne primejo al jo pa puzabš uzet pa če prime delujejo99%. kaj boš nardila če zanosš pr teh letih???
PiikiCaa • Od: 6.3.2010 • Prispevkov: 102
Re: ste že seksali? 3.4.2010 22:49
iees misslm daa č si psihično prpraaulena da ni nč narrobe..paač js sm pr 15 in mi nii Žouu* <3....tko daa to je čiz tvojaa ugločittev ej paa DEFINITIVNO res č te tiip siil al pa skooz teži z temu a bova a bova? nee se mu pustiit!! ker lohka da res pol...da te pusti al pa keei..paa kokje tip str 15, 16..?
durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
Re: ste že seksali? 4.4.2010 9:21
tko kot so drugi povedal...
Rajš počak še mal
pa prepriči se če je to res taprau dec (:
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: ste že seksali? 4.4.2010 11:46
tak kot je že ena napisala, da če sprašuješ tule gor al ja al ne, pol še zgleda da nisi pripravlena.. to moreš sama vedet al ti je al ti ni, pa se ne zanašat na mnenja drugih, ker to je le tvoje življenje in se pač moreš sama odločat o takih stvareh.. sicer je pa tut odvisno od deda, ker če je on nevem kolko star ni za tebe (:
Re: ste že seksali? 4.4.2010 17:20
jst sm pr 14ih in mi je blo uredu ker sm se sama tko odločla tip je še reku da me spoštuje in da je to moja odločitev in da me ne bo silu v to ampak sm sama hotla ker sm se z njem počutla dobr in mi zaenkrat še ni žou ker sva se kr ujela Smile mam pa zdej fanta k skos sprašuje kdaj bova pa kdaj bova in bolj k sprašuje mn mi je do tega z njem ker mam občutek da me ima sam za to :S
nuska16 • Od: 27.5.2009 • Prispevkov: 50
Re: ste že seksali? 5.4.2010 15:29
jm stara 17 pa še nism, pa se zato ne počutim nč majn vredno....pač ni blo takega fanta da bi hotla z njim oz nisem še čutla da bi bla prpraulena....
tko d js mislim da če te a rad bo počaku...
zdj se dobivam z enim 28 letnim tipom. super se mama, lah mu povem use, pa me ne bo obsoju, me razume in to mi je pomembno. in zdj sma se odločla da boma, za mene bo prvič on pa je že izkušen, tko da upam da bo lepo... a mislte da je to prevlka razlika v letih? da bom nardila napako?
nulica96 • Od: 5.4.2010 • Prispevkov: 58
Re: ste že seksali? 5.4.2010 16:15
po mojem tud še ni nobene potrebe da že zdej "razdevičiš"...
sicer pa sama veš...če veš da te stem on ne izkorišča...

v glavnem takrat sex-ej z nekom ko boš čist sama želela..na pa da te bo kdo silu...šele takrat ti bo to všeč...

men nč ne makna ker še nism ...pr svojih 17-ih...

Very HappyVery Happy

sam pogovoriš se s fantom...kakšni so "strahovi" če jih maš... te strahove lahko tud premagaš ob pogovoru s fantom...Very Happy:Dal pa s kom drugim..sm najolš je da jih premagaš z njim....
naastja • Od: 22.11.2008 • Prispevkov: 37
Re: ste že seksali? 5.4.2010 19:38
Jas sem že .. pri 16. s fantom ko ga mam najrajš <3
limonica1995 • Od: 12.2.2010 • Prispevkov: 89
Re: ste že seksali? 7.4.2010 14:16
jaz bom letos sicer petnajs pa še nisem ti pa če si želiš in si prepričana v to pa daj sam vedi da morš uporabit zaščito in da ni vedno zanesljiva
natalija123 • Od: 30.4.2010 • Prispevkov: 7
Re: ste že seksali? 30.4.2010 0:38
MilosR pravi:
Glede na to, da na forumu sprašuješ če bi al ne, pomoje bolš da še ne. Če te bo pa fant pustil zaradi tega, pa tako bolš da te...

to si pa čisto prav napisal.
iasnaaa • Od: 21.1.2010 • Prispevkov: 71
Re: ste že seksali? 30.4.2010 7:48
nuska16 pravi:
jm stara 17 pa še nism, pa se zato ne počutim nč majn vredno....pač ni blo takega fanta da bi hotla z njim oz nisem še čutla da bi bla prpraulena....
tko d js mislim da če te a rad bo počaku...
zdj se dobivam z enim 28 letnim tipom. super se mama, lah mu povem use, pa me ne bo obsoju, me razume in to mi je pomembno. in zdj sma se odločla da boma, za mene bo prvič on pa je že izkušen, tko da upam da bo lepo... a mislte da je to prevlka razlika v letih? da bom nardila napako?

hja... prvu kot prvu; fajn je, če se razumeta pa spoštujeta pa tu...
vaju nč ne obsojam... sm razLika u letih je pa res mogoče mau preveLika. no ja, sej tu niti ni tku napačnu; buL je tu probLem, de si ti še mLadoLetna, on pa ne več. nwm... počak do 18. rojstnga dneva. ;D
manciii • Od: 12.1.2009 • Prispevkov: 74
Re: ste že seksali? 30.4.2010 13:56
Kdr boš prpraulena boš to vedla sama... tuki ti noben forum nebo pomagu. Sam ne pa pustit da te en prsili u to ne glede na kolk ga maš rada Wink
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: ste že seksali? 1.5.2010 15:30
ne, nisem še Smile in ja stara bom 15 let
REČEM PA TAKO, če si to res želiš daj, ne delaj tega zaradi tega ker fant hoče. povej mu. KO BOŠ PRIPRAVLJENA
nič prej... če se čutiš da še nisi pripravljena potem raje ne.

Bolje počakati, kot pa kasneje obžalovati Wink
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: ste že seksali? 1.5.2010 19:05
16 let..nism še...
če bi bla s fantom res že dovgo skupaj pa bi mu zaupala bi čeprav se mi zdi da je 13 še vedno mal hiter..nwm no.. Neutral

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.