Kitara - prosim odprite vsi, ki jo igrate. ;S

Smutzy • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 128
Kitara - prosim odprite vsi, ki jo igrate. ;S 31.5.2010 20:40
Heihoii.
Stvar je takaa.
Dobila sem veliko željo, da bi se naučila igrati kitaro.
In to ni tista eno dnevna želja, ampak je res čist en življenski cilj. ;PP
Sam mam pa problem, da se zaenkrat na kitare ne spoznam NIČ.
Torej me zanimaa.
Kateroo kitaro mi priporočate; akustično ali elektro-akustično ? (:
In katera znamka se vam zdi najboljša ?
Pa pliz povejte tudi katero kitaro igrate vi, kaka znamka, cena, zvrst itd. (lohko tudi prilepite link od nje).
Vi si ne morete mislit, kolkoo mi boste s tem pomagali. ;S

Hualaaa.**
sexacko • Od: 29.3.2010 • Prispevkov: 28
Re: Kitara - prosim odprite vsi, ki jo igrate. ;S 1.6.2010 15:38
huhu tut jst sm meu tašno željo in sm pol začeu igrat..zelo ti priporočam da začneš z akustično(bolj začetniško) ki niti ni draga za 200€ dobiš že kar dobro Very Happy jst mam akustično črno iBanez-ko in mi je res kul:D pa se prijavi v ksno glasbeno solo;) iz kje pa si? jst sm hodu v gotovlje-žalec v c3-center in sm se kr dobr naučiu igrt kitaro;)
Smutzy • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 128
Re: Kitara - prosim odprite vsi, ki jo igrate. ;S 1.6.2010 16:40
sexacko pravi:
huhu tut jst sm meu tašno željo in sm pol začeu igrat..zelo ti priporočam da začneš z akustično(bolj začetniško) ki niti ni draga za 200€ dobiš že kar dobro Very Happy jst mam akustično črno iBanez-ko in mi je res kul:D pa se prijavi v ksno glasbeno solo;) iz kje pa si? jst sm hodu v gotovlje-žalec v c3-center in sm se kr dobr naučiu igrt kitaro;)

Ahaa.
Saam nvem .. mendaa je bolšii da maš elektroo-akustično ? ;S
Too sem nvem kje slišala. xD
Drugač pa so tudi meni najbolj ušečnee Ibanez, in mislim da si bom kar te znamke nabaulaa. ;D
Gledee glasbenee .. ne bom se upisalaa ker u našem kraju je ful **** in te bolj odvrne od igranja inštrumentov kot kaj druzgaa. >.<'
Drgač sem pa iz Vipauske doline. ;D
sexacko • Od: 29.3.2010 • Prispevkov: 28
Re: Kitara - prosim odprite vsi, ki jo igrate. ;S 1.6.2010 17:31
Smutzy pravi:
sexacko pravi:

Ahaa.
Saam nvem .. mendaa je bolšii da maš elektroo-akustično ? ;S
Too sem nvem kje slišala. xD
Drugač pa so tudi meni najbolj ušečnee Ibanez, in mislim da si bom kar te znamke nabaulaa. ;D
Gledee glasbenee .. ne bom se upisalaa ker u našem kraju je ful **** in te bolj odvrne od igranja inštrumentov kot kaj druzgaa. >.<'
Drgač sem pa iz Vipauske doline. ;D

hh ja pač kup si kero hočeš;D jst mam navadno akustično in mi je kul :Đ as you wish,za učenje si pa poglej na netu,je kr neki strani kjer se lahnaučiš igrat Smile
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Kitara - prosim odprite vsi, ki jo igrate. ;S 1.6.2010 17:53
kot začetnik si je brezveze kupit neko za 200 € ampak si kupi kakšno tako: [povezava]- takšno mam jaz in je čist ok (to je čist navadna akustična - električne se še ti ne splača). Za učenje pa itak vse na netu najdeš (moraš se samo naučit akorde in to je pol to) xD
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Kitara - prosim odprite vsi, ki jo igrate. ;S 1.6.2010 17:56
drugač pa maš tudi kako tako elektro-akustično: [povezava]

L.P.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.