FANTJE !! help me• frufru
• Od: 21.10.2009
FANTJE !! help me
23.5.2010 19:16
am..zdej je tko jaz pa en sva hodila..in sva pač konc..in ko sva končala je ful tko me vedno objemu in nevem kaj vedno je hodu za mano in mi govoru lepe stvari..zdej u kratkem sem zaigrala da mam fanta in se je ful tko odmaknu od mene.pol me je kasnej na msn-ji kliknu in se lepo poguvarju z mano samo ni več tistega kot je bilo prej...ali je ljubosumen...ali mislite da mam še kej šans pri njemu..kaj naj naredim....KAKO BI SE VI FANTJE ODZVALI NA TO ČE BI TO NAREDILA VAŠA SIMPATIJA.????
HELP ME • wnbbobmarley
• Od: 22.5.2010
Re: FANTJE !! help me
23.5.2010 19:58
ce bi rada mela kaj z njim mu lepo povej kk je blo pa verjem da bo uredu pa bo enako kot prej cene boljs.ce je bil pred kratkim zagret za tebe bo verjetno se kr.in ja verjetno je ljubosumen tk da bos se mogla ce bos kj hotla za naprej zj tut ti potrudit mal. drgac pa velik srece...
• DzoNiii
• Od: 28.2.2010
23.5.2010 20:30
Če ga delaš lubosumnga ni lih fajn, ker pol mu prec kšna druga postane ušeč.
Pomojm pa maš še kej šans pr njem, sam pogovor se z nim. • Boris
• Od: 17.4.2010
24.5.2010 6:11
jaaa... hm, zdej... ko maš fanta ni glih ql da zaigraš d maš druzga... kko bi pa jst reagiru? ja, napru bi biu lubosumen u amen xD • frufru
24.5.2010 15:18
aha..huala...kaj pol menite da imam še kaj možnosti pri njem da nisem zaje*ala??
• Boris
24.5.2010 15:51
ma sewede maš, dej noo srečno • frufru
24.5.2010 16:09
ehhe... huala ..zdej sem čist happy....
• ucauca
• Od: 16.9.2009
25.5.2010 21:17
ja upam da si res čist happy....LOL ignoriraš enga k ti je ubistvu ušeč...pa to....mislm jst te nebi nazaj kva....bi še jst pol kj zaigrou • frufru
26.5.2010 19:16
ja neevem .. zato ker mi je on dau konec .... zakaj mi je dau konec če je potem še vedno lezu za mano. TO MI NI JASNO...če bi vedla to bi nekako rešla use samo nevem.. • frufru
26.5.2010 19:17
hotla sem vidit njegovo reakcijo potem ko bi zvedu da mam tipa...
• sexacko
• Od: 29.3.2010
27.5.2010 17:45
ucauca pravi:ja upam da si res čist happy....LOL ignoriraš enga k ti je ubistvu ušeč...pa to....mislm jst te nebi nazaj kva....bi še jst pol kj zaigrou
hahah se strinjam..jst bi jo pa ingnoriru tak doug da bi ona začela za mano lazit pol bi se pa pogovorila ;D • frufru
28.5.2010 15:29
kot sem že rekla
: . zato ker mi je on dau konec .... zakaj mi je dau konec Če je potem Še vedno lezu za mano. TO MI NI JASNO...èe bi vedla to bi nekako re¹la use samo nevem.. • Boris
28.5.2010 16:58
ja kaj pa veš zaka ti je dau konec. mrde je takat meu kašna čudna obdobja, pol je pa obžalovou d te je pustu pa je za tabo lazu... če se ti smil pa ga maš rada pol mu dej še eno prložnost pa ga ne pustit tm trpet =)
• frufru
28.5.2010 18:27
jao ...zdej nevem kakmo nja mu dam vedit da bi ga rada nazaj...
PUMAGITE PLISS.. kaj naj mu rečeemm...kaj naj delam..o god. • ucauca
• Od: 16.9.2009
28.5.2010 22:34
frufru pravi:jao ...zdej nevem kakmo nja mu dam vedit da bi ga rada nazaj...
PUMAGITE PLISS.. kaj naj mu rečeemm...kaj naj delam..o god. O GOD USAK TI BO drgač udgovoru LOL -.- ka ti še enkat isto napišem ko prej ? • Boris
29.5.2010 10:22
lej, nej ti napišem nekak kokr ti je že ucauca napisu/la: če si ga mela tko rada, zakaj si pol šla sploh tako pi*darijo delat kao d maš druzga? sam zto d bi widla kašna reakcija bo pr njem k bo zwedu d maš druzga? točno s tem si si zakuhala takole pi*darijo k se zdej sekiraš kko bi jo popraula. čist po nepotrebnem. lej, jst mam punco in je ne zamenam za nobeno na svetu, pa nism nikol šou zaigravat d mam drugo k nočm met pol tistih posledic naprimer kakršne maš ti. če maš modela/modelko rada/d, pol ne delej pi*darij če hočeš bit doug z njim pa užiwat u tem cajtu, ampak mu bod zvesta/t pa ne takih stvari počenjat.
in zdej: ''zakaj je pa pol tako reakcijo naredu k je sploh nism prčakvala?'' odgovor: zto k te je meu rad u nulo! zto! in zto je pol tud tako reakcijo naredu k je mrde mislu d si se ga naveličala. zdej kko to popraut? jah, bo treba kr lepo ga nagovort d se dobita nekje, npr u parku al pa na kašnem kraju kjer ni glih kei velik oz. preweč folka pa mu razložit celo situacijo. jst naprimer če bi biu na tvojem položaju nebi powedu to d sm mislu widt kašno reakcijo bi meu če bi zwedu d maš druzga, kr to bi blo pomoje še večji udarec zanga, kr bi si mislu d se ga hočeš znebit...ampak se ga nočeš znebit kr je bla sam nekakšna neslana za*ebancija z nekolko slabim izidom... jah, ni druge možnosti kokr en temeljit pogovor kua s misla nardit, ampak ne direkt powedat, tko preurejeno, sei znaš pa oprosti če sm biu kdai nesramn k sm pisu aidi, užiwei pa poprau to s*anje čimprej d bosta s5 skup užiwala Boris • frufru
29.5.2010 15:43
am.... huala..mislim da me je tole izučilo...
NIKOLI NEBOM PONOVILA TEGA...mislim da sem potrebovala ta pogovor... huala usem ..ko se bova pogovorila vam bom vse poveedala.. vi pa držite pesti da bo šlo po sreči.... HUALA ŠE ENKRAT...tebi boriš še najlepša huala...znaš devat nasvete.ko bom kaj potrebovala se bom uprašala.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.