Primerna tema za first pogovor?

saasy • Od: 10.1.2009 • Prispevkov: 16
Primerna tema za first pogovor? 10.1.2009 16:58
no mene pa tud neki zanima Very Happy pač obstaja en fant ka je men ful všeč....

in on mene skoz pozdrav & use to..sam ne zgovarjava se.....kašna tema je primerna tko za first pogovor? čist brez idej sm....

aja..pa še neki je...kako nj vem ali sem jst tud njemu všeč? doskrat se mi smeji in me gleda...a to že kj pomen?

hvalaaa Embarassed Embarassed
mikana • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 98
Re: Primerna tema za first pogovor? 10.1.2009 17:17
jah nč pejd do njega...ga vpraši kaj dela popoldne...
če se lhku dopista pa gresta na kšn sprehod pijačko...
drgač teme: muzika, film, šport čega oba rada gledasta al se sz kšnim ukvarjasta...
mord kšne inštrukcije če gre tebi kej slabu pa nejmu ful dobru..sam tu je tku bl u oklepaji k ne vem kake starosti sta
aamy • Od: 8.10.2008 • Prispevkov: 6
* 10.1.2009 18:06
ia use oduisno ce se ti upas it do njega .. ce nisi sramezljiva..
k ni lih enostauno it do tipa pa to prasat . .
ce si bol sramezljiva probaj prek kasnega frenda da ga on prasa kai o tebi
lahko da bo pomaagalo Wink
Re: Primerna tema za first pogovor? 10.1.2009 18:50
aha...hvala vama...

kapa mislta tp ka sm napisala pozdravljanje pa to ka doskrat gleda? amislta da to že kj tko pomen? da sm mu všeč? SmileSmile
aamy • Od: 8.10.2008 • Prispevkov: 6
Re: Primerna tema za first pogovor? 10.1.2009 18:58
verjetno si mu . .ker te nebi kr tko gledau pa pozdrauljau ?
mikana • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 98
Re: Primerna tema za first pogovor? 10.1.2009 20:53
jah no..
kr se tiče pozdravljanja in smehljanja...
lhku da kej pomeni..malu si mu zagotovu ušeč
Re: Primerna tema za first pogovor? 11.1.2009 16:42
hvala ti...to je pa pomagal...dost od tega tud pr men velja Smile
Popcorn • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 42
Re: Primerna tema za first pogovor? 19.1.2009 13:53
Ja če te pozdraula pa use ane. pol si mu zihr ušeč.[: in pač enkr k ga boš kje srečala alpa kej. pejt du njega ane pa mu nevem reč za en film k ga rabš če ga ma. alpa kej tazga no.[: pol ga pa še kj tko upraši kko si pa te fore.[:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.