valeta• limonica1995
• Od: 12.2.2010
valeta
26.5.2010 16:15
heiii
zopet tema na valeto zanima me koga bote meli zravn in kolko jih lahk gre zravn pr nas lahko greta sam starša plek sam problem pa mam ker mi je ata odišo na tern in ga nev do valete nazaj • Coreliee
• Od: 24.10.2009
Re: valeta
26.5.2010 17:34
Pr ns lohka uso vesoljno žlahto povabš, ampak seveda mastno plačaš (28 eurou na osebo).
Sam da služjo, ane -.-' • limonica1995
26.5.2010 18:00
Coreliee pravi:Pr ns lohka uso vesoljno žlahto povabš, ampak seveda mastno plačaš (28 eurou na osebo).
Sam da služjo, ane -.-' srečkoti ja valda služijo na tak al drugačen način za nas ki remo k valeti je 15 evrov za ostale pa deset po osebi • Coreliee
26.5.2010 18:12
Js sm sam mt pa fotra prjaula, k mi je bv da me tm babice gledajo xD Že tko al tko je dost drugih...
• Abby
• Od: 21.5.2010
26.5.2010 20:01
Am. Pri nas pa ne rabmo kej plačat, kr si mormo hrano sami prnest in use. Valeto mamo pa u telovadnci.. Jao.. XD
• tajika
• Od: 6.3.2010
26.5.2010 20:08
pr nas tut ni ustopnine, smo pa res že lani ceu let pa letos tut vsak mesec prnesl 5e in smo jih zbral nakoncu tam nekje 107 in si s tem plačamo knčnga kar pa ostane kar je 12e na osebo bomo pa mel za hrano pa dj pa dekoracijo, pa pol smo mogl še za plesne prnesit 43e pa za majce 8e...lahka pa povabmo svoje najbližje pač ata pa mamo, brate sestre če jih moaš js bom še babico pa dedja pa nevem če bom še strica, kr teta je že itak tam kr uči na šoli
• limonica1995
26.5.2010 20:12
tajika pravi:pr nas tut ni ustopnine, smo pa res že lani ceu let pa letos tut vsak mesec prnesl 5e in smo jih zbral nakoncu tam nekje 107 in si s tem plačamo knčnga kar pa ostane kar je 12e na osebo bomo pa mel za hrano pa dj pa dekoracijo, pa pol smo mogl še za plesne prnesit 43e pa za majce 8e...lahka pa povabmo svoje najbližje pač ata pa mamo, brate sestre če jih moaš js bom še babico pa dedja pa nevem če bom še strica, kr teta je že itak tam kr uči na šoli
srečkoti dj bote meli mi bomo meli neki ansambel pa plačal smo za plesne 30e za majce 12,50e jaz pa ne vem koga nej povabim polek mame ker atija niker je na tereni hotla sn rečt botri pa boteri pa lahko reta sam dva bruder pa neče it ker jaz na jegovi nisem bla • tajika
26.5.2010 20:32
vidim da mamo glede denarja pa usega kr dobro organizacijo...sam program sm pa lihk učiri napisala kr mamo ful mal točk, kr nuben nč noče zaigrat al pa zapet al pa kaj podobnga valeto mamo pa 11.6.
• limonica1995
26.5.2010 20:54
mi pa 12.6. pa sploh ne vemo ka bomo mel na valeti razen tega da bomo plesali tri plese ker je tovariš organiziro program bz ker to sploh ni naša valeta pa še ena šmrkla iz osmega nam bo pela himno mislim da to ni pravično
• tajika
26.5.2010 21:17
joj sam da vam pa osmošolka poje pa res ni pravično, ko da ni vaša valeta, ona bo mela še drug let čas zapet...groza sori ampak vidim da pr nas sploh ni tak hudo
• Coreliee
26.5.2010 21:23
Ah, kaj bi dala da bi mel tut mi u izi v telovadnci /:
Mi mamo ful neki kao nobl, sam mene to še bl žiucera, k ne maram takih prireditev... Drgač mamo to na gospodarskm razstavišču v neki dvorani...Pa program smo mogl do učeri narest, pa vabila narest za use učitle... Paah, mene to žiucera no :S Pa še ta k nej bi z mano plesu si skos neki zmišluje pa sploh navem če bo pršu plesat. Drgač smo pa mi mogl dt za plesne 50€, za vabila usak 3€, pa za aftrja ko bomo najel nek plac mormo 15€ dt, pol pa še za "vstopnina" na valeto 104€ (če sploh ne štejm obleke in čeulov in usega sranja). Tkoda ja. Mate ubistvu pocen, ane • tajika
26.5.2010 21:53
jah mi mamo tut u telovadnici pa si sploh ne predstavlam da bi mel kjed drugje • Abby
• Od: 21.5.2010
27.5.2010 15:23
Ja ma sej ni tko slabo v telovadnci.. • myself
• Od: 3.4.2010
27.5.2010 15:59
limonica1995 pravi:heiii
zopet tema na valeto zanima me koga bote meli zravn in kolko jih lahk gre zravn pr nas lahko greta sam starša plek sam problem pa mam ker mi je ata odišo na tern in ga nev do valete nazaj kaj? a vi mate tko d morte palčat vstopnco.? mi mamo .. tko d lohka pride kdo želi.. brez vstopnine.. lohka prijejo tut z celja sm.. iz kod želijo..pa use to... kko pa to d mate vi tko narejeno?? • limonica1995
27.5.2010 18:46
lolikaa pravi:
limonica1995 pravi:
heiii
zopet tema na valeto zanima me koga bote meli zravn in kolko jih lahk gre zravn pr nas lahko greta sam starša plek sam problem pa mam ker mi je ata odišo na tern in ga nev do valete nazaj kaj? a vi mate tko d morte palčat vstopnco.? mi mamo .. tko d lohka pride kdo želi.. brez vstopnine.. lohka prijejo tut z celja sm.. iz kod želijo..pa use to... kko pa to d mate vi tko narejeno?? pr nas je pač tak da smo dva kraja združena in mamo pač vsako drugo leto v drugem kraju in letos nas je ful dost pa pač zarad prostorapa še ravnatelca niti nea pusti • myself
• Od: 3.4.2010
28.5.2010 13:22
limonica1995 pravi:
lolikaa pravi:
limonica1995 pravi:
heiii
zopet tema na valeto zanima me koga bote meli zravn in kolko jih lahk gre zravn pr nas lahko greta sam starša plek sam problem pa mam ker mi je ata odišo na tern in ga nev do valete nazaj kaj? a vi mate tko d morte palčat vstopnco.? mi mamo .. tko d lohka pride kdo želi.. brez vstopnine.. lohka prijejo tut z celja sm.. iz kod želijo..pa use to... kko pa to d mate vi tko narejeno?? pr nas je pač tak da smo dva kraja združena in mamo pač vsako drugo leto v drugem kraju in letos nas je ful dost pa pač zarad prostorapa še ravnatelca niti nea pusti ajaa, no mi mamo pa čizt drgaač.. • Annik
• Od: 14.5.2010
29.5.2010 9:46
Pr ns pa ni treba nubenmu plačat nč pride pa lohka kdor kol.. • Summeracaramel
• Od: 24.9.2009
30.5.2010 20:36
Mi mamo ustop na valeto tud zastonj pa loh družina pride pa nononoti in none into... mamo pa u kulturnem domu, tko malo bl na fancy |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.